Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Здравейте моми4ета newsm51 Не пропускам какво пишете! Много ми е тъжно за Джемре Cry С тези рани по лицето...Ще изживее голяма мъка и болка,но поне любимия и ще я защити и никога няма да я изостави.Само това ме успокоява!

# 241
# 242
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Сега Кузей ще види една романтичн панда ooooh! Нали сещате,че ще изоре земята

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 21:36 от Добро Утро

# 243
  • Тук някъде.....
Зизу  hug, направо си ми легнала на сърцето, /не като тиква на шосето/ Joy
Рейтингът е добър, мисля, че има повишаване в сравнение с предния епизод. Снежка е спец по рейтингите  Hug
И ти мац, Hug Heart Eyes Както и всички Джемрейки...ловим ви беее... Зейнебките ги уважавам много.Hug Hug Hug

Къде е Дафне?  newsm78
Значи понеже вече няма аргоменти за Олмаза и ВНЛ-то, Дафне абдикира като Бойко Борисов от премиерски пост.
Аре бе Дафне...продумай ми бе молим теее! Praynig

Дур бе...не мога да публикувам...еййй...големи мАки. Joy Joy Joy Joy Joy

Ох, клавиатурата ми пострада заради твойто дур  hahaha Обаче следващите серии ще са мъкааа, мъка.....да излиза по-бързо от затвора, че шило в торба стои ли? Подозирам невероятно развихряне от страна на Зейнеп  #Cussing out, ще се мъчи да убеди левент, че чакането не си заслужава, ако не е до него  Joy

# 244
Ще има още един фрагман поне

# 245
Ще има още един фрагман поне

Нямам търпение ! Praynig

Благодаря ти за класацията, твоята е от самият извор  Blush
Бях много учудена от високия процент за Джемре, сега се успокоих,
защото съм сигурна, че е невинна.

# 246
Момичета, да споделя нещо, но самата аз не си вярвам много  Rolling Eyes

Значи започва словесната битка м/у К и Д, той я ранява и тя пада.
Симай идва но помощ на Джемре, но тя вече е загубила съзнание, не вижда, че Симай убива /ранява/ Баръш. Симай избягва.
Джемре идва в съзнание. Не е загубила паметта си. Разчитайки по лицето й, тя за нещо съжалява.
Мисля си, дали не й е минало през ума, че Кузей може да е пребил Баръш, за да защити.
Макар че той би използвал юмруци, а не ръжен  Rolling Eyes
Но това пък обяснява нейното мълчание, никакъв опит да се защити.
Защото всъщност предпазва Кузей.
Когато разбере, че той няма нищо общо с това, ще се бори за свободата си.
Може и да не съм права, просто разсъждавам.

# 247
Джемрейки, давам ви една задачка за домашна работа. Думите на Кузей от фрагмана.
Единствената пречка отсега нататък са стените на затвора.Единствената пречка.Отгога и докога ще е я има тая пречка, уважаеми Джемрейки.
И защо, затворът ще е пречка ако Джемрето излиза след 1-2 серии. И защо Кузей обещава да не изоставя повече Джемре.
Вие сте на ход!

# 248
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джемрейки, давам ви една задачка за домашна работа. Думите на Кузей от фрагмана.
Единствената пречка отсега нататък са стените на затвора.Единствената пречка.Отгога и докога ще е я има тая пречка, уважаеми Джемрейки.
И защо, затворът ще е пречка ако Джемрето излиза след 1-2 серии. И защо Кузей обещава да не изоставя повече Джемре.
Вие сте на ход!

Първа... newsm44 newsm68

ЕДИНСТВЕНАТА ПРЕЧКА СА ТЕЗИ СТЕНИ...
ГЮНЕЙ...?
КОГАТО ИЗЛЕЗЕШ ОТ ТУК, НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЕ ИЗОСТАВЯ!!!!!
ОБЕЩАЙ МИ
ОБЕЩАВАМ

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 22:19 от Зизу

# 249
Не мисля ,че Кузей има нещо общо с финала на епизода Алиса., т е той никога не би оставил Джемре в такова състояние.
За себе си съм сигурна ,че Джемре е невинна, а също така подозирам ,че Баръш може и да не е умрял.
От следващия фрагман за сезона Гюней -Симай , ми стои като подсказка ,че имат нещо общо със ситуацията...

Възможно е дейтвително Симай да е свитнала Баръш, а Гюней да се досети за това впредвид,че я видя да излиза от дома му.
Ако реши ,че иска да помогне на Джемре /дали от чувства или от идеята да си напише червени точки за сметка на Кузей , не зная,/ но може това да е причината да търси Симай.

# 250
Привет   bouquet
Аз измислих защо са по къс ръкав, според мен няма да свърши филма така а просто ще има скок във времето. Джемре ще е полежала известно време и според мен още в следващият епизод ще е скока Peace
Даже измислих и финала на филма Wink, Кузей доказва че Гюней е убиецът на Ферат и Баръш и накрая Гюней попада в затвора, където трябваше да е още като започна филма Wink
И естествено Кузей и Джемре заедно на финала Wink Wink Wink

# 251
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не мисля ,че Кузей има нещо общо с финала на епизода Алиса., т е той никога не би оставил Джемре в такова състояние.
За себе си съм сигурна ,че Джемре е невинна, а също така подозирам ,че Баръш може и да не е умрял.
От следващия фрагман за сезона Гюней -Симай , ми стои като подсказка ,че имат нещо общо със ситуацията...

Възможно е дейтвително Симай да е свитнала Баръш, а Гюней да се досети за това впредвид,че я видя да излиза от дома му.
Ако реши ,че иска да помогне на Джемре /дали от чувства или от идеята да си напише червени точки за сметка на Кузей , не зная,/ но може това да е причината да търси Симай.

+1 Hug    bouquet

# 252

Да, права си, той никога не би я оставил така.
Съгласна съм и с останалото.
Просто се чудя, въпреки шока, Джемре не продумва, че е невинна....
Затова си помислих дали не прикрива някого, когото подозира.

# 253
Привет   bouquet
Аз измислих защо са по къс ръкав, според мен няма да свърши филма така а просто ще има скок във времето. Джемре ще е полежала известно време и според мен още в следващият епизод ще е скока Peace
Даже измислих и финала на филма Wink, Кузей доказва че Гюней е убиецът на Ферат и Баръш и накрая Гюней попада в затвора, където трябваше да е още като започна филма Wink
И естествено Кузей и Джемре заедно на финала Wink Wink Wink

Точно това ме гложди ...помисли ..Колко убийци има по принцип в сериалите и филмите...
Обикновено е един, следователно каква е вероятноста извършителя на това на Ферат и това на Баръш да се окаже един и същ..? Според мен голяма!

Извън това горното, ми хрумна все още онова неизянено присъствие в гората на Бурак в ноща на убийството на Ферат, както и онова криене на някакъв пистолет  newsm78

Зизу   bouquet

# 254

Мда, Джемре е видяла всичко, както писах вече преди 9 страници. И кой се опитва да скрие? Thinking Единият отпада- Кузей, пък и той не би го направил инкогнито, ще се бие като лъв! Остава само един мил и много скъп човек на Джемрето- Гюлтен! Като нищо е светнала на Баръш фасонката... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт