Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Както влезе, така и ще излезе hahaha и Кузи ще я чака. А твоята любимка е аут форевър! Joy Joy Joy
Добре, добре. Отсега нататък. Отсега,  не се знае докога. След 20 години или никога.

# 361
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чаши, маши, пепелници и други случайно подхвърлени доказателства, които ни насочват в друга посока и могат да оневинят Дж  са кьорфишеци. Спомнете си убийството на Фърат. Колко хора направиха заподозрени. Всички ги струпаха в гората. Някои даже припознаха и синьото палто на Зейнеп. Всичко, това в името на жанра.
Накрая ще предложат най-простото и логично решение.  Гюней е убиеца на Фърат. Щото само той има мотив.Това е водещият момент за да се извърши престъпление. Мотивът. Нищо друго. И при убийството на Баръш, пак ще блъфират, ще подхранват надежди на част от зрителите. И пак, ще предложат най-логичното. Джемре.
Щото само тя има мотив. Другите герои ги правим убийци, защото ги мразим и си обичаме Джемре.
Емоции, просто, а не логика.
Дафне, мило Hug Следвайки логиката, какво е редно да предположим мац?
Какво знаем за Гюней което е 100%? Знаеме , че е страхлив до безобразие. Спомнете си, че заради един свой кошмар от страх вкара Бану в болница. Как според теб би убил Ферат, особено пък заради брат си... когото цял филм спъва да не би по някакъв начин да искочи пред него. НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!

Джемре- Какво знаем за нея на 100%? Знаем, че не способна да наранява. Баръш й е давал достатъчно поводи за агресия...но тя не е проявявала такава...ТЯ НЕ Е АГРЕСИВНА!!!

В този ред на мисли...твоята теза пада... Whistling

# 362
Relax,  Hug Hug Ский кво намерих... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 363
Relax,  Hug Hug Ский кво намерих... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
е не тва ме уби  Joy  Joy  Joy

# 364
А на мен най-интересно от следващата серия ще ми бъде как останалите ще възприемат ставащото с Джемре newsm78 Сами, Хандан, Гюлтен, Демет, Шереф...дали ще повярват в невинността и newsm78
Я вижте това newsm78

Явно и Ойкю е взела награда...то щото е бездарна актриса hahaha

# 365
А на мен най-интересно от следващата серия ще ми бъде как останалите ще възприемат ставащото с Джемре newsm78 Сами, Хандан, Гюлтен, Демет, Шереф...дали ще повярват в невинността и newsm78
Mac,  Hug всички ще повярват на 100% без Хандан.
Аз не я изключвам от списъка на заподозрени. Mr. Green

# 366
Хандан,сигурна съборила Джема с правата лопата  Mr. Green

# 367
Joy Joy Joy аааа, и викаш скрила оръжието на престъплението,, ама подФърлила ръжена за достоверност. Joy Joy

# 368

Какво знаем за Гюней което е 100%? Знаеме , че е страхлив до безобразие. Спомнете си, че заради един свой кошмар от страх вкара Бану в болница. Как според теб би убил Ферат, особено пък заради брат си... когото цял филм спъва да не би по някакъв начин да искочи пред него. НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!

Джемре- Какво знаем за нея на 100%? Знаем, че не способна да наранява. Баръш й е давал достатъчно поводи за агресия...но тя не е проявявала такава...ТЯ НЕ Е АГРЕСИВНА!!!

В този ред на мисли...твоята теза пада... Whistling[/b]
Да, ще излезе, че безстрашният Кузей хвърли пистолета и капитулира пред Фърат, а страхливецът Гюней свърши неговата работа. Страховете му ги намирам за естествени. Точно, защото не иска да бъде разкрит. Какво очакваш, да се предаде ли? Реално ли е това. Един Кузей ако беше убил Фърат, щеще да се гордее от тоя факт, би влязъл в затвора без да му мисли, Гюнейката обаче не иска да лежи в затвора. Затова не си признава.
Убийството на Баръш е класически пример за престъпление от любов. Напълно възможно да се случи
когато любовта е застрашена. И когато любовта е маниакална, обсебваща, когато взима връх над разума. И не е задължително да си агресивен. Може  да си най-кроткият човек.

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 13:26 от dafne_1

# 369
  • БЪЛГАРИЯ
''Kıvanç'a deli gibi aşık!''

Kıvanç Tatlıtuğ'un Azra Akın'la ayrıldığı birkaç günlük süreçte Derin Mermerci ile aşk yaşadığı iddia edilmişti..добро утро Simple Smile..някой може ли да преведе Shocked

# 370
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 371

В този ред на мисли...твоята теза пада... Whistling[/b]
Да, ще излезе, че безстрашният Кузей хвърли пистолета и капитулира пред Фърат, а страхливецът Гюней свърши неговата работа. Страховете му ги намирам за естествени. Точно, защото не иска да бъде разкрит. Какво очакваш, да се предаде ли? Реално ли е това.
Убийството на Баръш е класически пример за престъпление от любов. Напълно възможно да се случи
когато любовта е застрашена. И когато любовта е маниакална, обсебваща, когато взима връх над разума. И не е задължително да си агресивен. Може  да си най-кроткият човек.

Чеки ся, че нещо не вденах. Crazy
В какво обвиняваме Гюней? В убийството на Ферат или и в убийството на Баръш...?
Щото ако е така съм склонна да се съглася след като Джема отпада в твойте очи.
Инак ако Джема го е свитнала (според теб), нерде виде престъпление от любов? Джема не го обича, пък и жертвата ми се чини, че е Баръш... #Crazy Sick

# 372
Това сигурно ще е театралната й награда.  Peace Как я държи само, никакво уважение. Joy Joy Joy
Иначе това е колаж. Wink

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 13:35 от ·٠•Snejka•٠·

# 373
Инак ако Джема го е свитнала (според теб), нерде виде престъпление от любов? Джема не го обича, пък и жертвата ми се чини, че е Баръш... #Crazy Sick
[/b]
Hug Не се прай ,че не ме разбираш.

# 374
Момичета аз имам проблем със сайта на БГ -мама  ooooh! Някой знае ли какво се случва със сайта, не мога да отварям предишните страници, и автоматично ми се сменя на бг- дамма или директно изключва ooooh! Проблема не е от компа със сигурност!

Общи условия

Активация на акаунт