Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 155
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нещо текстът ми влезе в  цитата... А уж поне това го можех. Извинявайте!

# 631
  • Пловдив
Тук сякаш метеорит е паднал на нечий глави.
Рали 100, за сведение- нищо не ме радва в тази драма, камо ли пък някой да е убит или вкаран в затвора!
Пък и тази отборна принадлежност и поздравление по между Ви, вече е комична!  ooooh!
Къванч е перфектен- това е централната ни и сборна точка, нали?!  
Е стига вече заяждане- излишно товарите темата!

Колкото и странно да ти прозвучи, вече писах, не гледам филма заради Къванч. Спомних си ЗП, в който не харесвам нито изпълнинието на Берен, нито на Къванч. Защо ли несъгласието с някои от вас се свързва с товарене?! Ха ха  Joy  Joy метеорит падна и явно е ударил яко руския форум!
За някои комична, за други приятна.. само отбора на Джемрейките ли имаш предвид?

# 632
Ох, истината е, че времето между сериите идва в повече Simple SmileРазполагаме с повече и от Кузей в затвора, и от Джемре Simple Smile

# 633
Ох, не стига, че е паднал метеорит, ами и радиация е изтървал !  ooooh!

Хайде, нещо истински красиво, че все пак трябва да се спи нощес !

# 634
  • Тук някъде.....
Тук сякаш метеорит е паднал на нечий глави.
Рали 100, за сведение- нищо не ме радва в тази драма, камо ли пък някой да е убит или вкаран в затвора!
Пък и тази отборна принадлежност и поздравление по между Ви, вече е комична!  ooooh!
Къванч е перфектен- това е централната ни и сборна точка, нали?!  
Е стига вече заяждане- излишно товарите темата!

Колкото и странно да ти прозвучи, вече писах, не гледам филма заради Къванч. Спомних си ЗП, в който не харесвам нито изпълнинието на Берен, нито на Къванч. Защо ли несъгласието с някои от вас се свързва с товарене?! Ха ха  Joy  Joy метеорит падна и явно е ударил яко руския форум!
За някои комична, за други приятна.. само отбора на Джемрейките ли имаш предвид?

Оф, бе, както казват комшиите  Joy И аз не започнах заради Къванч, Рали, не си единствена. Не си единствената, която не харесва ЗП и Берен и Къванч като изпълнение там. Особено Къванч.
В Кузей Гюней е друго нещо, все едно не е един и същ актьор просто  Heart Eyes Страхотно изпълнение от първата, до сегашната серия. И той, и Ойку.
Що се отнася до несъгласията тук, бош вер - както отново се изразяват комшиите.  Grinning Когато не става, както някои искат, на помощ идват творческото безсилие, тъпотата на филма и личните нападки. А, забравих тоновете подигравки и иронии. Ма, нали ти казвам - бош вер.

# 635
Добро утро  Hug

Аз пък искам да кажа, че започнах филма заради Къванч и Забраненият плод. Обаче много харесах Ойку, държа да подчертая, че не беше веднага. Също така и честно ще си кажа, че много хресах Зейнеп в началото, допадна ми, но някак си знаех, че няма да е тя в сърцето на Кузей... Не започнах да пиша веднага в темата, защото исках да наваксам със сериите, а и предположих, че сте много напред и това, което ме вълнува сте го обсъдили отдавна. После започнах да чета и видях за какво става дума. Свикхна основно да ви чета, защото ми е интересно да видя двете гледни точки, които се вихрят тук  Peace Това ми помага да погледна на сериала под друг ъгъл, да се замисля дали всъщност е така, както си го представям. Затова чета абсолютно всички постове, само... обидите и острия тон прескачам  Wink

Роминка, в тоя ред на мисли и аз искам в отбора на Къванч, нищо, че харесвам Джемре  Mr. Green

# 636
  • Варна
Искам да попитам, защо поста ми от тази сутрин е изтрит?

# 637

Явно някой е докладвал темата или пък модераторът сам се е сетил да ни нагледа.  Wink По принцип се трият постове, които нарушават правилата. Моят също е изтрит, но беше с кафенце и вероятно това е причината, за твоят - не знам. Hug

# 638
  • Тук някъде.....
Ама и моят пост с благодарност съм Снежка и пожелания за хубава седмица е изтрит  Joy Нищо де, пак ще опитам: Хубава седмица ви пожелавам!   bouquet

# 639
  • Варна
Моят пост беше с пожелание за хубава седмица и колаж-красиво море , и красивото лице на Киво Heart Eyes С какво съм нарушила, така и не разбрах!

Все пак ти Благодаря Снежи за отговора  bouquet

# 640
и моят е изтрит, но здраве да е !

Хубава седмица !  Hug

Ще посрещнем в нея пролетта ...

Жалко, че серията ни ще е тъжна, но пък ще гледаме един борещ се за любимата си Кузей, сега е време той да се доказва. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 11:10 от allisas73

# 641
Има превод на разговора Хандан-Гюней. Г. признава, че е убил Фърат. ''Направих нещо велико за Кузей, но не бива да признавам". И в този случай е ясно посланието на филма. Семейството, кръвта е над всичко.
В р.форум смятат, че ако Дж е убийца, това не само би било логично, но ще направи образът й много интересен.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 11:49 от dafne_1

# 642

Жалко, че серията ни ще е тъжна, но пък ще гледаме един борещ се за любимата си Кузей, сега е време той да се доказва. Heart Eyes
Добре бе, Алиса. Ако наистина го е убила, какво може да направи Кузей. Как ще се бори за Джемрето.
Та имаш такива очаквания.

# 643
Дафне, във филма, който аз гледам Джемре не е убийца.
И Кузей света ще обърне, за да я изкара от затвора.

# 644

Явно някой е докладвал темата или пък модераторът сам се е сетил да ни нагледа.  Wink По принцип се трият постове, които нарушават правилата. Моят също е изтрит, но беше с кафенце и вероятно това е причината, за твоят - не знам. Hug

Много се ядосвам, някой като каже, *някой е докладвал*. Не мога да повярвам, че някой ще се занимава с това! Мен лично това ме обижда. Щом ви е изтрит пост, просто отивате на *въпроси към администраторите* и питате защо.  Или пишете на лс на модериращия форума. Или, четете правилата. Това *някой докладвал* отправя обвинение към всички в темата. Ппрестанете вече.

Общи условия

Активация на акаунт