Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 351
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Снежи Hug  bouquet Надя Hug

mimi72 добре си дошла Hug

# 136
Светле  Hug 49 еп Peace

# 137
  • София
svetla bogeva, това е когато са женени вече май  newsm78

Кой е моментът от подписа на very89, Емир блъска по вратата на асансьора с яд?
Мише това е ПЕ 5 епизод Peace

....

ооо, значи затова не си го спомням  Rolling Eyes Защо обаче не е с късата коса или на мен така ми се вижда  newsm78

Днес 30мин епизод ли ще гледаме?  Confused

# 138
Мише, защото в от АФКПЕ като се почна до 8еп на ПЕ това са 12 епизода и всяка седмица косата расте , не се стрижеше редовно  и епизода като е един на седмица за три месеца е нормално да порасне.
Между другото имало ли е почивка между АФКПЕ И ПЕ  newsm78

# 139
Мише, защото в от АФКПЕ като се почна до 8еп на ПЕ това са 12 епизода и всяка седмица косата расте , не се стрижеше редовно  и епизода като е един на седмица за три месеца е нормално да порасне.
Между другото имало ли е почивка между АФКПЕ И ПЕ  newsm78
Здравейте Hug и благодаря за закуските и кафетата.
Да, Ани, имаше пауза между АФКПЕ и ПЕ. Две седмици не излъчваха епизод, чак на третата в Петък започна ПЕ.
Рени, благодаря за темата.    bouquet love001

# 140
Вие не спите, това е ясно  Mr. Green
Будувате заради едни зелени очи  Mr. Green

# 141
Здравейте и на появилите се след мен.  Hug

Стара снимка, но не се сещам да съм я виждала:

# 142
  • София
Мише, защото в от АФКПЕ като се почна до 8еп на ПЕ това са 12 епизода и всяка седмица косата расте , не се стрижеше редовно  и епизода като е един на седмица за три месеца е нормално да порасне.
Между другото имало ли е почивка между АФКПЕ И ПЕ  newsm78

аха, ясно. Еми...хубав момент, но няма да се престраша да гледам ПЕ, че после сигурно седмици ще ходя като болна  Embarassed

# 143
Ванина, Hugснимката е от сета на 19 епизод на вилата по случай РД на Корай.
Направо ме страшнееше като се зададеше нечий РД, защото все трагедии ставаха. Rolling Eyes

# 144
Момичета, седянката ви е много приятна, но понеже нямам възможност да чета всичко, само да ви попитам къде ще публикувате липсващите серии с превод от 2 сезон? Сърдечно благодаря на преводачите   bouquet.

# 145
  • Под Сините камъни
Джаак!И аз съм тук.
Брехх снощи кви сте ги вършели бре,мани мани....Неможах да се присъединя към вас,че имахме гости нали сме кумове а на прошка се ходи в кумовете та така.
Тоз Бурак и аз го забилязах във века мноо убав и той,ама не знаех че е такъв космат  ooooh!
Добре че мойто мъж е кат Чагитко гладичък,не харесвам космати мъже  Whistling
Благодарско за кафетата и закуската.
Лека седмица къзларки.
За малко да забравя Ренка и Снежи супер темичка както винаги
Момичета, седянката ви е много приятна, но понеже нямам възможност да чета всичко, само да ви попитам къде ще публикувате липсващите серии с превод от 2 сезон? Сърдечно благодаря на преводачите   bouquet.
Всичко се качва на първа страница  Peace

# 146
Наде, благодаря  Hug Аз специално не се сещам да съм и си казах: я да я публикувам Simple Smile

# 147
Привет и от мен!
Снощи пак до късно сте се вихрели  Joy Не много да ви прочета и стигна, страшни сте...будували сте заради нечий очи пак.... Laughing
Благодаря за кафенцата, закуските ....за всичко....че ви има!   bouquet newsm51
Лека и спорна седмица, момичета !

# 148
Джаак!И аз съм тук.
Брехх снощи кви сте ги вършели бре,мани мани....Неможах да се присъединя към вас,че имахме гости нали сме кумове а на прошка се ходи в кумовете та така.
Тоз Бурак и аз го забилязах във века мноо убав и той,ама не знаех че е такъв космат  ooooh!
Добре че мойто мъж е кат Чагитко гладичък,не харесвам космати мъже  Whistling
Благодарско за кафетата и закуската.
Лека седмица къзларки.
За малко да забравя Ренка и Снежи супер темичка както винаги
Всичко се качва на първа страница  Peace
Благодаря за отговора Пепи. Търпеливо ще изчакам да преведете липсващите от 27-40 серия от 2 сезон. Лошото само е, че ги качвате в доx.bg, а доколкото знам там файловете са активни две седмици и докато чакам липсващите 13 епизода, тези, които сте качили от 40 еп. вече няма да са активни  Cry Няма как в момента да свалим преведените след 40 епизод, защото няма да ни стигне дисковото пространство на компа  newsm78

# 149
Привет и на другите Hug Hug Hug

Галена линковете се подновяват периодично Peace

Общи условия

Активация на акаунт