Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 290
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Наде
Скрит текст:
ПЕ-то го гледах 3 пъти  Mr. Green той Явуз може да си е харесал Хандето,но тя не би тръгнала с него,не и след тази случка с вестника Simple Smile както и да е,да не разточвам още че да не вземе да им стане неприятно на момичетата че пак се разсъждава за емировия път неизвървян

# 271
  • У Диспансера ...♥♥♥

любим момент ми е това,как и каза на Едже,имаш много хубава татуировка,а Емир пак изкара поглед,ама заглавието на клипа застрелва направо Joy Joy Joy

# 272
и без прическа е готин...

ох

# 273
  • У Диспансера ...♥♥♥

[/quote]          http://vbox7.com/play:89ff2eb98d    с превода

# 274
Джейда и ходи с тъмна коса така че аз свикнах макар че 2 сезона беше руса. А иначе относно ПЕ не съм сигурно вече кой какво и как щеше да направи. Ясно ми е едно че Емир съжалява за това че е наранил Гюнеш по този начин.Друго освен съжаление аз не виждам. А пък и Госпожа Санем до колкото видях се съюзи с Енгин така че тя си умори един вид мъжа мисля че вече е добра в игрите това че Явуз я чу какво казва на Ханде не значи нищо в смисъл той няма да я изгони поне за момента но мисля че тя е опасна колкото и да е. А относно дали Явуз ще ги ожени на сила малко сложен въпрос тъй като колкото и да обича сестра си може да направи глупост и тя е да убие Емир в гнева си и нараненото му его. Казвам его тъй като в този сериял наделяват его,амбииции,гняв,разочарования и така нататък.

И аз виждам Емир, ойто съжаляваше за постъпката си. Не видях влюбен Емир. Видях страдащ Емир - погледа му, очите му показваха само това. А и този тест за бременност си го изсмукаха от пръстите. Той толкоз време с Фери нищо не направи, а и голям playboy преди това (всяка вечер с различна...) и изведнъж с бледоликата от раз и хоп тест за бременност.... Верно, че беше девица, ама тя и Фери така.
Манка той от яд се е изпуснал  Mr. Green нали отмъщава все пак хаха

# 275
Наде загледах се както трябва в аватара ти.Ох,тия нашите ФЕмир какви хубави целувки си раздават  Laughing  Heart Eyes

# 276
За мен Пътя на Емир е само един леко окосмен и почва от пъпа надолу Joy Joy Joy Joy

# 277
Скрит текст:
Джейда и ходи с тъмна коса така че аз свикнах макар че 2 сезона беше руса. А иначе относно ПЕ не съм сигурно вече кой какво и как щеше да направи. Ясно ми е едно че Емир съжалява за това че е наранил Гюнеш по този начин.Друго освен съжаление аз не виждам. А пък и Госпожа Санем до колкото видях се съюзи с Енгин така че тя си умори един вид мъжа мисля че вече е добра в игрите това че Явуз я чу какво казва на Ханде не значи нищо в смисъл той няма да я изгони поне за момента но мисля че тя е опасна колкото и да е. А относно дали Явуз ще ги ожени на сила малко сложен въпрос тъй като колкото и да обича сестра си може да направи глупост и тя е да убие Емир в гнева си и нараненото му его. Казвам его тъй като в този сериял наделяват его,амбииции,гняв,разочарования и така нататък.

И аз виждам Емир, който съжаляваше за постъпката си. Не видях влюбен Емир. Видях страдащ Емир - погледа му, очите му показваха само това. А и този тест за бременност си го изсмукаха от пръстите. Той толкоз време с Фери нищо не направи, а и голям playboy преди това (всяка вечер с различна...) и изведнъж с бледоликата от раз и хоп тест за бременност.... Верно, че беше девица, ама тя и Фери така.
Не е точно така. Има нещо, което не знаете и то е, че доста преди края на втория сезон, имаше инфо за финала. Беше предвидено Фери да забременее, да роди момиченце и по време на раждането да умре и Емир да кръсти малката на майка й, Фериха. Момичетата, с които го гледахме онлайн, съм сигурна, че си спомнят за това инфо.
В последствие се заговори за третия сезон и явно са променили първоначалния замисъл за края.

# 278
# 279
Наде загледах се както трябва в аватара ти.Ох,тия нашите ФЕмир какви хубави целувки си раздават  Laughing  Heart Eyes
Вани, моя стар аватар всъщност си фигурира, просто към него са добавени още три ФЕмирски сцени и то какви. Heart Eyes

# 280
тц тц тц със свекъра  hahaha

# 281
Скрит текст:

И аз виждам Емир, който съжаляваше за постъпката си. Не видях влюбен Емир. Видях страдащ Емир - погледа му, очите му показваха само това. А и този тест за бременност си го изсмукаха от пръстите. Той толкоз време с Фери нищо не направи, а и голям playboy преди това (всяка вечер с различна...) и изведнъж с бледоликата от раз и хоп тест за бременност.... Верно, че беше девица, ама тя и Фери така.
Не е точно така. Има нещо, което не знаете и то е, че доста преди края на втория сезон, имаше инфо за финала. Беше предвидено Фери да забременее, да роди момиченце и по време на раждането да умре и Емир да кръсти малката на майка й, Фериха. Момичетата, с които го гледахме онлайн, съм сигурна, че си спомнят за това инфо.
В последствие се заговори за третия сезон и явно са променили първоначалния замисъл за края.
ееееееее стига бе,тез само отвратителни сценарии са замисляли....имам близък загуби жена си при раждането на детенцето им...няма такова чуство на винаааааа,обожава детенцето разбира се,но живее с такава вина тоз човек,че не е нормално чак...не може да се зарадва за нищо...защото ако не е забременяла от него щяла да е  жива и днес ooooh!

# 282
  • У Диспансера ...♥♥♥

Whistling Whistling Whistling   http://vbox7.com/play:e58ad09cea

# 283

любим момент ми е това,как и каза на Едже,имаш много хубава татуировка,а Емир пак изкара поглед,ама заглавието на клипа застрелва направо Joy Joy Joy

И след това вкъщи: "Това, което на нея й е пише на врата, на мен ми е изписано на лицето"

# 284

Общи условия

Активация на акаунт