Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 142
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
А някой знае ли защо Хазал и Чатай не се понасят,аз като гледам снимките на каста на АФК,никъде я няма,всички други са там нея не,даже и на интервюта я няма!

# 556
Я да донеса малко ядки,че без мезе,при тези бъчонки...шЪ се качим на Мелмак... newsm20

# 557
  • Под Сините камъни
Само не можах да разбера за тази новина,доста я коментирате,а официално ли е или както преди само клюка.  Simple Smile
Клюка която я пишело в списание

# 558
Само не можах да разбера за тази новина,доста я коментирате,а официално ли е или както преди само клюка.  Simple Smile
Сис,клюки само  Peace

# 559
  • Стара Загора
Кога казвате, че ще ходим в Истанбул?  Mr. Green
Аз между другото не се шегувам, казвате и заминаваме  Naughty

# 560
А някой знае ли защо Хазал и Чатай не се понасят,аз като гледам снимките на каста на АФК,никъде я няма,всички други са там нея не,даже и на интервюта я няма!

Сакън,слънчице...сакън... #Crazy Немой така...Понасят си се те...

# 561
  • в подножието на планината

Рали, Hug

Скрит текст:
Засичам те от време навреме в темата на Дилата...следиш ли го? newsm78

# 562
Скрит текст:

Heart Eyes

# 563
Илде,  Hug
Скрит текст:
Започнах, но изгледах само първите 3 преведени на руски епизоди. Идва ми малко тежък, а и Еркан нещо не ми е сред предпочитаните артисти. Може би ако го преведат през лятото, както казват, бих се опитала. Сега следя редовно 20 минути.

# 564
Здравейте момичета! Следя темичката с голям интерес, но сега за пръв път пиша с едно въпросче към вас: Защо сериите които са качени в докса от 3-ти сезон ги няма? Успях да си дръпна само 8-ма серия!

# 565
  • в подножието на планината

Juli_Ivk, добре дошла! Hug

Рали, и аз така...първите серии и после му отървах края... ooooh!за мен няма такъв сериал като АФК, който да ме грабне и да чакам с нетърпение следващите серии... Rolling Eyes

# 566

Сакън,слънчице...сакън... #Crazy Немой така...Понасят си се те...

Laughing Ами не знам,защото на много малко места съм ги виждала заедно,в смисъл ,че другите явно са си приятелчета помежду си,а пък нея все я няма и затова съм останала с такова впечатление.....дано не съм права  Simple Smile

# 567
Корай...хареса ми в загрижеността си за Ханде, отново приятеля който винаги е насреща, без значение, колко голяма е грешката или вината. /в случая тази на Ханде/

Така си беше...това беше не само Ханде която направи не една глупост и злина в момента, това бе Ханде, приятелката им.

Не знам дали защото беше пиян или защото бе воден и от чувствата си към нея/към Ханде/, чувства несподелени и тежащи му като бреме, но това което каза на Емир, че за него нищо преди Фериха не съществува, не беше прав в случая. Много добре знаеше, че към момента Емир имаше пълното основание да се отдръпне, да бъде за първи път по-неангажиран към случващото се с Ханде.  И това не означаваше, че вече не е притеснен донякъде за нея/ за Ханде/, не, беше му нужно време, струпаха му се прекалено много неща. Много истини научи, беше му нужно време, да ги приеме, да приеме и Ханде въпреки тях.

Разбирам го Корай, просто е наистина отчаян от изчезването на Ханде. В такъв момент човек казва лесно думи които не мисли наистина, това е начин да се справи със стреса и емоцията в момента.

Ханде...и нейната не е лесна...и като е там-проблем и като я няма пак проблем.  Mr. Green
Има такива хора...проблемите са част от силуета им, като тяхна сянка са...проблеми и за тях самите така и за останалите... newsm78

# 568
Много хубав момент в маалата... Hug...един от най-любимите ми! А Кобра...пак я забърка... hahaha hahaha hahaha

# 569
Mного дълга беше серията тази вечер. БТВ искат да ни уморят от гледане май..  Mr. Green

Какъв е този слух, че между Гизем и Чаги има нещо?  newsm78 Не мисля, че е вярно.

За Хазал.. наистина няма много снимки с колегите си от АФК.  newsm78 Не е ходила и с тях на събирания, интервюта.. но пък всички казват, че на сета с нея много са се забавлявали.  Peace

Марги,   bouquet за Корай и Ханде. Съгласна съм с теб.  Peace
Честно да си кажа Корай малко ме издразни.. да, хареса ми това, че е загрижен за Ханде, но не ми хареса това, което наговори на Емир. Нима забрави какво Ханде стори на Фериха?! Ако той е забравил, Емир не може да го преглътне и да се преструва, че нищо не се е случило. За това все още е сърдит на Ханде.

Ханде...и нейната не е лесна...и като е там-проблем и като я няма пак проблем.  Mr. Green
Много точно казано.  Peace Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 22:23 от littlexsecrets

Общи условия

Активация на акаунт