Разваляне на Магии

• 512 066
  • 994
  •   1
Отговори
# 90
Моля, за кординати на Ходжа Сабри / Айтос, че от ден, на ден при мен става все по-зе. Единствения ми страх, че "зомбирания" ми съпруг ще ме убие пред очите на детето и изобщо не се замисля какви последици върху психиката му може да окаже това.

# 91
Момичета, моля ви спешно ми тр някой, който може да ми каже дали мой близък има направена магия или не? Много ще съм ви благодарна, ако ме насочите към , някой който би му помогнал.

# 92
# 93
# 94
Относно магията

Прошката е голяма сила. Но... нищо не ни се случва в живота случайно. Аз пък смело твърдя, че мен никога не може да ме хване "магия", защото това нещо го има само при хора, които не могат по друг начин да си обяснят неуспехите в живота си. При мен си е всичко възход и падение - просто Цикличност и винаги "Всяко зло е за още по-голямо Добро".

И още нещо - така ми се е икало в тежки моменти да напусна този свят, в който сме и доброволно, но и не така доброволно и се е стигало до самовнушение да залагам самопускане на програма за смърт, което естествено не е довеждало до нищо - просто крайният резултат винаги е бил отново и отново подчинение на цикличността - лошите периоди се сменят от добри.

Ние сами на себе си пречим чрез нашите си грешки, има и сили, донякъде и извън нас, но основното е - Всичко е вътре в нас самите, защото това, окето наричаме НАШ ВИСШ АЗ има съвсем различни Цели, от нашети мъничко Аз-че в това ни Тяло, и тъй като ние не можем да обхванем нашето си лично Цяло, а То си ни обхваща, естествено, не можем да разберем докрай защо ни се случват разни работи в живота, окито ние за наше улеснение и по-лесно разбиране, подвеждаме под линия- Магия, "ами направена ни е магия", направена ни е, просто, когато не разбираме и това е най-лесното ни обяснение за това.

Всичко е - отново се повтарям - знание, което да нас е недостъпно към дадения момент, но някога ще го научим, после Ново и ново знание.

Всичко е до морал и до лични схващания и мнения.

Това е моето лично мнение, обобщено, доколкото можах да го обобщя.

Пък който иска да си вярва в магии и да се поддава на външни внушения и да живее в страх. Страховете са ни най-големите ни лични врагове - тук ще отделя телесните страхове, когато става въпрос за физическо оцелявяне, защото телата си ни имат отделен разум, а душата си има свой разум и докато му е даложена на тялото да съществува и на Душата, обитаваща, даденото тяло, то (Тялото) има своите функции (инстинкти) за самозащита.

Животът е безкраен и време има за всичко.

# 95
някой има ли мнение за отец Гелеменов

# 96
  • Sofia
Прошката е голяма сила. Така е . Господ си знае работата. Бави, но не забравя. Прости, за да си свърши той работата.

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 22:37 от Ani Ka

# 97
Знам една жена от Пловдив казва се София в развалянето е ненадмината

# 98
Прошката е голяма сила. Така е . Господ си знае работата. Бави, но не забравя. Прости, за да си свърши той работата.

Аз съм простила, но не съм забравила!

# 99
# 100
Момичета отново да попитам за мнения за отец Гелеменов
Хайде, никой ли не е чувал за него?

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 17:48 от Antani

# 101
Относно магията

Прошката е голяма сила. Но... нищо не ни се случва в живота случайно. Аз пък смело твърдя, че мен никога не може да ме хване "магия", защото това нещо го има само при хора, които не могат по друг начин да си обяснят неуспехите в живота си. При мен си е всичко възход и падение - просто Цикличност и винаги "Всяко зло е за още по-голямо Добро".

И още нещо - така ми се е икало в тежки моменти да напусна този свят, в който сме и доброволно, но и не така доброволно и се е стигало до самовнушение да залагам самопускане на програма за смърт, което естествено не е довеждало до нищо - просто крайният резултат винаги е бил отново и отново подчинение на цикличността - лошите периоди се сменят от добри.
...
Пък който иска да си вярва в магии и да се поддава на външни внушения и да живее в страх. Страховете са ни най-големите ни лични врагове - тук ще отделя телесните страхове, когато става въпрос за физическо оцелявяне, защото телата си ни имат отделен разум, а душата си има свой разум и докато му е даложена на тялото да съществува и на Душата, обитаваща, даденото тяло, то (Тялото) има своите функции (инстинкти) за самозащита.

Животът е безкраен и време има за всичко.
Това беше и моето верую до преди 5 години. И аз така съм разбирала живота, че трудностите и препятствията ни правят по- силни. Никога преди не бях ходила по гледачки и разни хора, които твърдят, че равалят магии. И също така не бях допускала, че хорската злоба и завист могат да съсипят живота на човек, но се уверих, че е възможно. И не само е възможно, но и могат да те убият. Уверих се, че някой който е решил, че не живееш според неговите разбирания решава да те "вкарва в пътя". Уверих се, че има хора, които могат да забъркат в магии дори деца. И най- гадното е, че има хора млади,които вместо да се захванат с нещо градивно, правят магии.
Да знам, че всеки си плаща за делата, но пък когато моят живот е съсипан , какво ме топли и успокопява, че някой изрод ще си плати.
Никак не ми е ясна "логиката" и "идеята" на магята, но само знам, че е нещо ужасно.

# 102
  • София
Да, магията е нещо ужасно. Sad
На мен една съседка ми сипа / на 2 места / на стъпката пред апартамента нещо черно. Беше в края на зимата. И това е само защото й казах някои истини. Отбягвам да я гледам когато се срещаме, защото погледа й е убийствен. Случайно срещнах свекърва й / бивша вече /, споделих , а тя ми отговори: Внимавай, защото тя ходи по врачки и се прави  магии.......... Думите са излишни.

# 103
  • Страната на приказките

Да знам, че всеки си плаща за делата, но пък когато моят живот е съсипан , какво ме топли и успокопява, че някой изрод ще си плати.

А аз пък не съм видяла досега някой да си "плати"... Това е за наше успокоение.

# 104
Привет, момичета. Включвам се в темичката ви с въпрос. Може и да е писано, но нямам време.
Възможно ли е ако имаш направена бяла магия, живота ти да тръгне надолу?
Не ми се пишат подробности. Ако някой е запознат с белите магии, да пише ЛС за повече подробности.
Все пак ще почета малко, че ми стана интересно.
Хубав следобед!!!

Общи условия

Активация на акаунт