Разваляне на Магии

• 506 626
  • 994
  •   2
Отговори
# 225
http://www.p-nesheva.com/LEENE_NA_VOSAK.html

http://www.predskazanie.ru/svyatki/gadanie4.php

леенето на куршум трябва да се повтаря докато ви се получи сърце един и същи материал може да се използва многократно восъкът докато се разпадне

# 226
# 227
  • София
Здравейте , на въпроса на  V_Ivanova ,защо на ходжите им трябва и името на майката мога да кажа какво самите ходжи са ми казвали за това.Самата книга която отварят за гледане се казва Кетап.Ние обаче си мислим,че правят гаданията си в Корана.Гаданията в тази книга стават чрез някакви техни изчисления, въз основа на твойто име и името на майка Ви.Всичко е закодирано в тази книга,но трябва наистина да попаднеш на истински, праведен,вярващ и с чисти помисли ходжа,защото в противен случай не ми се мисли какво може да направи с тази цялата информация ,която ти,аз или някой друг доброволно си я дава.ЗАПОМНЕТЕ САМО ЕДНО ЗА ХОДЖИТЕ:Да наистина могат да помогнат и то много ,но болшинството от тях ВРЕДЯТ по най-гадния начин,за да могат да те накарат пак да отидеш при тях.Доверявайте се само на много изпитани във времето ходжи и то да не са от анкетата или да са рекламирани.Тези хора помагат.Успех на всички които се борят с тези злини. Hug Hug Hug

# 228
а как се разваля бумеранг ефекта

ако някой ви иска по интернет пълното име снимка или дата на раждане знайте че има една цел

# 229
Здравейте , на въпроса на  V_Ivanova ,защо на ходжите им трябва и името на майката мога да кажа какво самите ходжи са ми казвали за това.Самата книга която отварят за гледане се казва Кетап.Ние обаче си мислим,че правят гаданията си в Корана.Гаданията в тази книга стават чрез някакви техни изчисления, въз основа на твойто име и името на майка Ви.Всичко е закодирано в тази книга,но трябва наистина да попаднеш на истински, праведен,вярващ и с чисти помисли ходжа,защото в противен случай не ми се мисли какво може да направи с тази цялата информация ,която ти,аз или някой друг доброволно си я дава.ЗАПОМНЕТЕ САМО ЕДНО ЗА ХОДЖИТЕ:Да наистина могат да помогнат и то много ,но болшинството от тях ВРЕДЯТ по най-гадния начин,за да могат да те накарат пак да отидеш при тях.Доверявайте се само на много изпитани във времето ходжи и то да не са от анкетата или да са рекламирани.Тези хора помагат.Успех на всички които се борят с тези злини. Hug Hug Hug
Благодаря, аз затова й питам не мога да дам такава информация - името на майка ми и т.н данни за нас като цяло. Звънях на един ходжа от тук, но той ми иска 300 лв като за начало и дотам остана.  #Crazy Сега, имам предложение от близък мои приятел, които е от род на ходжи и много добре ги разбира нещата да ми помогнат неговите роднини, но ще видим ....  bouquet

# 230
# 231
  • бургас
Благодаря, аз затова й питам не мога да дам такава информация - името на майка ми и т.н данни за нас като цяло. Звънях на един ходжа от тук, но той ми иска 300 лв като за начало и дотам остана.  #Crazy Сега, имам предложение от близък мои приятел, които е от род на ходжи и много добре ги разбира нещата да ми помогнат неговите роднини, но ще видим ....  bouquet

ако всеки сам можеше да се предпазва и да си разваля толкова лесно магии,нямаше да има толкова нещастни хора с направени магии,така че за мен това пълни глупости Naughty

# 232
# 233
http://sanovnik.bg/n4-25076-%D0%A2%D0%BE%D0%BF%D1%8A%D0%BB_%D0%B … D0%B8%D1%80%D0%B8

РЕЦЕПТА 2. За да определите дали в дома ви има зъл дух и да го изгоните, между 11 и 12 часа през деня, вземете обикновен тиган от чист метал (тефлонов или емайлиран ще се съсипят), поставете на силен огън и поръсете тънък слой сол. Солта трябва да се пече от един до три часа. Ако в къщата има енергийна мърсотия - върху солта се появяват тъмни петна. Веднага, след като нечистотията в паника напусне дома, петната осветляват. В допълнение, препоръчваме ви да се разходите с горещия тиган във всички стаи, за да изчистите тяхната енергетика. В градски условия е добре да правите "солно почистване” веднъж седмично.

РЕЦЕПТА 3. Ако на къщата ви е направено заклинание и собствениците ги грози смъртна опасност, повторете ритуала с тигана: солта ще ви предупреди, дали проклятието наистина съществува, чрез пукане и силни "изстрели”.

РЕЦЕПТА 4. Солта също е голям лечител - тя лекува от кошмари и безсъние. Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион, Риби, Близнаци, Везни и Водолей, разтворете три щипки сол във вода, поставете през нощта течността под главата и краката (на пода). Тези, родени под знака на Овен, Телец, Лъв, Дева, Водолей и Козирог, трябва само да поставят под главата и краката (на пода) две "купички” със суха сол. А на сутринта солта или солената вода да се изсипят в тоалетната. Повтаряйте тази процедура три нощи подред и съня ви ще бъде силен и дълбок.

http://www.nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content& … pii&Itemid=34

след първата нощ със сол под леглото си освен че сънувах чуден сън се събудих с болки от травма която не се беше обаждала с години след лечение от котка но след няколко часа отшумя

да лесно е да се развалят магии трудно се правят за да има равновесие

# 234
# 235
вземате морска сол слагате я в купичка или буркан и заравяте в нея кичур от косата си или няколко косъма с корен и го оставяте така поне ден два ако имате магия с коса трябва да се развали

по същия начин с нокти и чорап или бельо и сватбена снимка разбира се ако солта е потъмняла повтаряте

# 236
Здравейте, момичета, имам един проблем, който ми е много нетипичен. Не че не вярвам в магии и такива неща, но гледам много да не си ги вкарвам в живота. Нищо не разбирам от тези неща, ако трябва да съм честна.
Скоро обаче ми се случи (а и преди, 2-3 пъти като дете  ooooh! ) да давам клетви, които гласят нещо от рода на "кълна се в живота си, че..." Последния път се молех и го казах, дадох едно обещание да свърша нещо, но проблемът е, че този, за когото искам да го направя, не го иска. Т.е. казва, че не желае да го правя, а дали наистина не иска, вече не знам.
Сега не знам... кое ме обвързва повече - моето обещание и клетва или неговото нежелание... Мисля, че няма да му е приятно да направя това, което съм обещала, но не съм сигурна. От друга страна, аз се чувствам виновна, че не го изпълнявам. От трета, струва ми се, че причините, поради които съм обещала, не са реални и съм била заблудена. И от четвърта, започвам да се чувствам като самоубийца заради неизпълнението.
Кажете какво да правя?

# 237
твоите клетви не са магии спи спокойно нищо няма да ти се случи заради това което си казала потърси как се правят магии за да видиш че няма нищо общо

# 238
Ами аз знам, че не са магии, просто исках да знам дали ако все пак НЕ направя това, което съм се клела, ще ми се случи нещо. И то не заради друго, ами защото човекът не го иска и се чувствам глупаво. Според мен по-нормално е да се съобразя с него, но като се сетя как си казвах "кълна се в живота си" и настръхвам. Значи това... нищо не значи, да не ми пука?

# 239
  • Varna, Bulgaria
запалвате една бяла свещ и казвате  изчисти всичко негативно около мен моля светлината да изчисти негативното

Cleanse the negativities surrounding me. I ask for the light to remove this negativity това го прекопирах от един форум

ох аз това да опитам ...
ама нали който прави магии после му се връщало newsm12

Общи условия

Активация на акаунт