Пролетта кацна във Франция 34

• 34 520
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Мерси  Confused
Ох...французите от къде ги намират тези певици? Защо не изпратят тази, например  Simple Smile

( кофти, но предвидим развой и все пак - жалко )

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 00:12 от ChicMad

# 526
  • пак на Рив Гош
Chic, защото на Франция, като участник "по подразбиране" й е май все едно кой я представя ва Евровизията  Peace. Няма такива драми като в България, пък конкурси, пък гласувания, пък обидени защо този а не онзи. Повечето хора от моето обкръжение ми казват, че от години тук конкурсът е символ на старомодност и кич. Затова предполагам изплащан певци/певици със затихваща слава, участници в телеконкурси за песни (напр. тазгодишната мадама беше в Нувел стар преди няколко години) или някои не много известни, но които се опитват да пробият (като "Фатал Пикар" преди 5-6 години).

Чумби, следващия път в Париж за по-дълго и по-малко натоварено, че да се видим  Grinning
(аз пък бих се върнала да живея там... ама не къде да е Mr. Green)

Иве, оправяй се!  Hug

Кой питаше за кафе? Аз пия от филтър, "шварц" ( newsm78) като Мария. Най-често си купувам от супермаркета арабика, гледам да е от етична търговия. Харесвам латиноамериканските сортове, африканските ми идват леко кисели. От време на време се глезя с кафе от магазин за кафе  Embarassed.
Пия го студено и с малко мляко, обаче Simple Smile - едно голямо сутрин на закуска, още едно голямо на работа с колетиге (там е от машина), още едно след като обядваме... и после към 16 часа още едно, което понякога редувам с чай  Mr. Green

Отивам да стягам багажа за Лондон. След София миналата седмица и Лондон тази, другият уикенд ще ми се види направо скучен  Laughing
В този ход на мисли, Павчето, кажи как мина вашето пътуване и как е новата работа?

TGIF!  Laughing

# 527
Роц, приятен уикенд. Завиждам ти много, знаеш Simple Smile

Аз уж гледах снощи номерата за гласуване на Евровизия и после се заплеснах и не гласувах.

Боби, движа се аз, не е само пързаляне. Вече ме наболява другият крак Simple Smile

# 528
Добър ден  bouquet
Виждам доста клюки съм изпуснала,ноооо смятам да наваксам.Аз се прибрах на 14 скоропостижно от БГ след едноседмичен много емоционален престой.Единственото хубаво нещо което ми се случи е,че се видяхме с Боби.
За изборите какво да ви кажа,на мен не ми позволиха да гласувам,макар,че официално се водех придружител на дъщеря ми-нямали такъв случай можело само придружител на инвалид на болни-не.Не че много ме интересува кой ще спечели и кой не.Вече ми омръзнаха всички политици,за 24 години не виждам някъква промяна към по-добро освен крадене крадене и пак крадене.А народът кучета го яли.Да не говорим за пенсионерите.

Иве какво направи бе жена падна ли,не разбрах newsm78,не ми е останало време да изчета всичко.Дано ти мине по-скоро,ти си млада и ще се възстановиш бързо.Кой гледа Мон newsm78

# 529
Да, паднах в градината Simple Smile
Ми баща й си я гледа. Всъщност и двете ни гледа. Не съм достатъчно гъвката за да си обуя чорап и панталон с прав крак. И чак сега забелязах, че на душ кабината има стъпало.

Как е Ивета? Как мина операцията?

# 530
Добре е,в сряда хукна в университета,вчера имаше изпит по латински.Ами млада е затова бързо се възстановява.Операцията мина като по учебник.От сега нататък сериозно гинекологично наблюдение.И ще трябва да се замисли за наследници,а не както тя си е решила да има деца след 30 годишна възраст.

# 531
  • Rennes, France
Ехо, слънцето се показа при нас - при вас как е?
Аз харесвам Париж и бих искала да отида с Луи да го разгледаме заедно...но един ден няма да им стигне с него, та ще помисля за един уикенд, само таткото да ми се навие Flutter
Дони, радвам се че е минало всичко добре Hug Младото си е младо Wink
Иве, хайде да те поглези мъжа ти сега, ама ти да се оправяш скоро Hug

# 532
Роце, мислено тръгвам с теб  Sunglasses  Приятно пътешествие и чакам разкази   
Павчето май там си остана

# 533
И ние утре в ранни зори потегляме на север. Предполагам, че времето ще е идентично с това в Лондон, но какво да се прави. Дано само намерим хотела и не се объркаме, тези които ме познават знаят, че сме старомодно семейство и не притежаваме ай фоун или навигационна система  Grinning
Одеве погледнах километрите, 550км оттук до Брюж, сиреч ако всичко мине гладко ще пием белгийска бира в утрешния ранен следобед. Поне е авантюра.

Gogko, оперирали са дъщеря ти ли? Хубаво, че е минало безпроблемно. Отдавна не съм те засичала, дано си добре, онзи ден си мислих за теб, как ги направи на пух и прах тези в посолството  Laughing

Чумбе, гледах те аз на едно колело на една снимка, много ми хареса.

А аз не можах да се пречупя вчера и да гласувам за тази глупава песен. Насилих се дори, но не стана. Като почна изпълнението с надпис отдолу - Само шампиони - Онли чемпиънс, почнах да се хиля с глас съвсем сама, помислих си - добре че хората не разбират български, щото такъв текст на песен е сериозна диагноза.

# 534
Хайде и аз най-накрая на компа. Тъкмо навреме, да пожелая един незабравим уикенд на всички пътешественички! Лек път, поносимо време (трябва да сме реалисти все пак Wink), добри хотели, добра храна, послушни деца, незабравими мигове!
Ние оставаме тук. Аз утре работя, да не изостана от темпото, но после имам два дни, все едно уикенд!

# 535
Ех, как завиждам на mystic! Брюж и Гент са ми голяма любов! Макар че с тях не случих на време...Ама то аз и в Париж съм влюбена, и в Барселона...Май съм лесно влюбчива  Laughing

Да ви кажа, напоследък никак не ми върви на гласувания  ooooh!  Снощи тъкмо преди гласуването ме извикаха  в болницата...Но този уикенд поне почивам.  Grinning 

# 536
Аз съм била два пъти в Лондон и веднъж в Брюж. Статистически е незначимо, но все пак имам желание да споделя , че и трите пъти времето в тези градове е било слънчево и топло! Пу-пу! Grinning

# 537
  • Rennes, France
Ох, дописвам си, че много лесно и бързо забравям това което чета... Blush
Роц, надявам се да си събрала слънце и ти пожелавам да не вали в Лондон - другото е бял кахър, само да няма дъжд Peace
Мария, лека работа и после лек уикенд - аз ще го мисля с Луи, че таткото ни утре ще работи, а така ме боли кръста...пфууууууууууу ooooh!
Фенси, Чик, Мистик - не сте изгубили като не сте гласували. Вярно че има нещо като родолюбвство, ама като не става - не става Peace
Чумби, дай де те видя на колелото де Party Хайде следващия път може и ние да опитаме Crazy
Мистик, и на вас приятен уикенд и дано времето е с вас Peace
Хайде дребния заспива, след малко и мама Laughing

# 538
За нас пак е време на изпитания. Снощи се обади професорът от Гренобъл. Не им харесал някакъв показател и се отказват от операцията. Сърце не ни даде да им кажем новината, а тази сутрин мъжът ми замина за Гренобъл. Предлагат някакъв алтернативен метод от типа на електрошок, но не и операция. Хората се сещат, че има нещо нередно, но нямам идея как ще преживеят отказа. Тази жена ще умре. Няма да изкара дълго. Най лошото е, че нещата са от типа "сега или никога" и ако лекарите бъркат, няма връщане назад. От сутринта ме боли глава. Две години вече се занимаваме с този случай и придвижване на процедурата...

# 539
Ариел, много тежък момент. Надявам се ситуацията да има положителна развръзка, да и се помогне. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт