Отговори
# 300
  • Варна
Добро утро Hug
Белверде,
ей, браво на Валерко Hug Явно наистина не е запечен, а чревцата му се нагаждат Confused
Диди,
честити ви обички Simple Smile
Ати,
ей, що народ пита за теб, появи се накрая Hug Честито ви зъбче.
Дбс,
бързо възстановяване на родителите.
За дупките - много сте прави, но имам чувството, че и аз потъвам в такава. Това лошо време и неизлизането ми разказа играта, всъщност и на двамата с Бобо, но аз съм станала ужасно зла и раздразнителна. Тази нощ истерясах буквално, от 2 до 3 и половина сто пъти се събуди с рев, аз примряла за сън откачих. Накрая сме заспали някак, а аз сънувах, че отивам на лекар да ми дърпат секретите от носа с прахосмукачка Shocked Хептен изкукуригах значи Whistling

# 301
Добро утро!
Белверде дадоха ми ги. Много хубави снимки на  семейството. А каква хубава коса имаш пу, пу Hug
Би Би страхотни снимки и от вас. Друго си е като е професионална фотосесия Simple Smile( и аз искам ама...)
Супер бебоци имат всички Hug
Честито зъбче на Виктор и на Сами!
Честити обички на малките госпожици!
Бързо възстановяване на родителите. И аз се моля за това, че бащата на ММ пак в болница и .....нещата  са критични. Вчера ММ се прибра с насълзени очи и дори не смее да се усмихне на Борко Confused.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 09:57 от s.koycheva

# 302
Добро утрооооооо  Hug
Бобърче...да беееееее слаба  Laughing Laughing, аз трябва 36 да сваля, ама неща да съм слаба, ахахха  hahaha hahaha
Белверде, и аз го помислих за живо негърчето  Mr. Green
А  оня ден се замислих не е ли смешно, че баш мойто дете е панда..с мойта любов към негрите, аз бяла, те черни..кво става – пандааа  Joy Joy Blush
Сами, честитоо  Hug
Ааа, ние на 27-28 юли сме на сватба на сестра му, за трети сме свободни  Mr. Green Mr. Green
Файв, не мисля, че е притеснително  Peace
Ати, нали даваш глутена всеки ден  Hug Ай, честито ви истинско зъбче  hahaha hahaha
Койчева, дано се оправи баща му на ТМ  Hug
И ние в неделя сме на фотосесия, мислехме да направим някоя снимка навън, ама като гледааам  Crazy Crazy

# 303
  • София
Койчева, дано свекър ти се оправя Confused
Сами, честито ви зъбче, да е бяло и здраво Hug За срещата - аз от сега не мога да кажа, но по принцип ние ще идваме към края на август, след кръщенето Rolling Eyes
Блонди, щях да те питам още вчера, но забравих: Защо кърменето е предпоставка за не акане? Thinking
Месечинке, съжалявам за лошата вечер, напълно те разбирам, защото при нас миналата беше такава ooooh! За щастие ние снощи спахме супер, детето нямаше нищо общо  Whistling И тази сутрин ефекта от клизмата продължи Mr. Green
Иве, радвам се, че вече си се успокоила, а Марти викаш накипрена, растат децата, така е Confused
Калисто ,а на вас хомеопата какво ви посъветва за общият проблем Mr. Green
Ати, много бе жена - 10 кила, ти нямаш толкова за сваляне #Crazy Честит ви зъб и на вас Flutter За кръщенето супер - аз още януари доста напреднах в подготовката Blush
Файв, спокойно, и моят ако го сложа, веднага почва да се клатушка и свлича, не мсиля, че е притеснително, има много деца, които още не мога да стоят Hug
Тайра, съболезнования, много не приятни неща са това наистина, но за съжаление се случват Tired

# 304
  • София
Хора, срам ме е, но ще ви покажа какъв психопат от класа съм Embarassed
Скрит текст:
А това са супер сладурски буйки с чорапче, от долу са естествена кожа, много мекички и са идеални и за проходилката, не че ходи де, дори съм го вдигнала на ниво, с което не достига до земята. И разбира се са много тематични за зодията ни, нищо ,че са ни малко големички, но бяха единствени Mr. Green
Сори за двата поста, един след друг Embarassed

# 305
Добро утро и от мен в този мрачен и дъждовен ден kaffeetrmker_2
Самимами,постнах 2 снимки на рошавия във фейса Simple SmileНо с допълнението,че сега има значително повече коса,отколкото като се роди #Silly
Файв,не знам дали е нормално.Факт,че на консултацията ни педиатърката каза да го оставям повече време седнал,че не бил стабилен и се клатушкал newsm78 Ама все пак всяко дете е различно Hug
Честито зъбче на Самуил на Самимами.Бяло и здраво да е!!!
Хихих,Елсън,всеки у вас с бебе,а?Сладък Бобо Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ивка,благодаря,че питаш.Да,вече не съм като язовир,а като кротко поточе #SillyА Марти вече се превърнала в млада дама Heart Eyes
Ати,ха добре дошла.Честито за зъбчето,за килограмите  bouquet
Диди,много нежна Матеа.Честити обички Heart Eyes
Бобърчето снощи се е вихрила тук newsm08
Елвирка,честита ти спирала Simple Smile
ВТД,много е сладка малката спяща Дейка Simple Smile
Белверде,честит пълен памп  Hug

Ние уж сега ще спим,ама познайте.Вири крака,дърпа чорапи,абе маймунски неща правим  smile3534
Бютка,как си?
Блонди,айде честити билети smile3525

Ау,сутринта валя,сега изпича слънце smile3534
Значи все пак ще се излиза  Heart Eyes А който иска да чисти  smile3534
Марли,как са Матей и Камен?
Кашпи,а баща ти?Надявам се,че вкъщи се чувства още по-добре Hug
Дсб,палчета за свеки и баща ти Hug
Оххх,отивам да се мъча да приспивам Рошшшш #Silly

# 306
Добро утро !!!
Тази сутрин пак сме скокнали в 07ч, ама досега се мотахме, играхме и най-накрая зверчето заспа и веднага ви се включвам, че после не се знае кога.
Сами, честито озъбване  Mr. Green Среща защо не, ние и без това сме си на морето, пък и във Варна да е сме доста наблизо, така че съм навита за идеята и края на юли и началото на август.
Месечинка, и Дани снощи от 00 - до 01ч се събуди 4 пъти, после пак в 02,30, и към 04,30ч. Кво искаше снощи и той не знае. Единият път нещо така се беше завъртял, че си беше легнал на ръката и не можеше горкото да се обърне и затова мръкна. Ама другите пъти  Whistling Ей така за вечерна проверка да ми направи - дали съм там  Rolling Eyes Как са сополите, извадиха ли ти ги с прахосмукачката  Joy
Ати, браво -10кг / това не ли много - ти изглеждаш слабичка на сничката на аватара / И честито зъбче. Брей ти много неща си подготвила за кръщенето. Аз още даже не съм се замислила за това, но мисля да е по нататъка като стане по-голям примерно на 3-4г.
Койчева, дано се възстанови свекър ти  Confused
Тайра, съболезнования  Sad
Диди, много е сладка малката с обички, не си си загубила времето да избираш.  Peace
Васето , ти голям тарикат снощите бе душата. Сготвиха ти, хапна, после приспа детето и ТМ и аре на компа  Mr. Green  Hug Ама не можах снощи да те дочакам, падна ми клепача.
Файв, споко Дани в количката стои, ама на дивана все се клатушка и ако няма опора не може все още сам. Още са малки ще свикнат да си стоят на дупетата.
Бюти, верно ли 36кг ще сваляш  Crazy
Мама на Рош, вихрих се аз, ама скука без компания. Ако тази вечер не заспя, ще ви чакам   Twisted Evil
А вижте Белверде колекционира лъжици.  hahaha
Всички сте на диети. Аз имам излишни около 3-4 кг, ама така да не ми се пази диета, не толкова заради неяденето, а заради приготовленията.  Пък и като се знам колко издържам на диета, мога да карам само 90 дневната, че поне е разнообразна, тя пък много дълго време продължава и все ще се провиня за толкова време. Уфф трябва вече да се взема в ръце.

# 307
  • До морето
Хахха Белверде, първо прочетох Бобърчето и викам я да видя какви лъжици колекционира Белвердето и си представям от тези керамичните, сувенирни лъжици и като отворих снимката така се засмях  Joy Joy Joy Joy А защо имаш толкова много, те ще му стигнат до 1ви клас  hahaha Искам и аз такива лъвчета, от къде ги купи? Аз му взех  от HM като чорапки с подметка, ама ги изхлузва  Rolling Eyes

# 308
  • София
Сами, взех ги от този магазин - http://www.zabebo.bg/, май бяха последните лъвчета, но имаше и много други красиви животинки в различни цветове и не се изхлузват. Тези пише, че са номер 19-20 и 12см Rolling Eyes А ти не се притеснявай за Сами, може да не се отбива, а да е просто период. Ако пробваш по-малко количество каша от 200мл, може и да иска, той просто се засища с нея, после и пюре, така си мисля Rolling Eyes
Иве, дано и Велито си пропие млякото Confused
Марги, качи и в Снимката заради мен де Crazy

# 309
  • Обетованата земя
Белверде, ти ако си психопат, аз незнам какво трябва да съм  Crazy
Сами, честито зъбче, всичките да ви излизат така безпроблемно!  Hug

# 310
  • София
Самимами, честито ви зъбче! Айде все така да ги изкарвате  Hug

за среща морска.... супер идея, ние ще сме на морето в началото на юли, не би било лошо и началото на август да отскочим ама не мога от сега да кажа. Иска ми се, ама ще видим

хахахахаах Белверде, верно много лъжички имаш

Диди, честити обички! Уплаши ли се Теа от щракането на пистолета? И аз трудно избирам, ама напоследък като съм с децата и съм се научила много бързо да вземам решение. няма кой да ме чака да мисля и премислям  #2gunfire

за сядането - седи, ама в някакъв момент го намирам по очи. никакви опити за лазене обаче

# 311
Готово,Белверде Simple Smile

# 312
Здравейте,

Елс, много сте готини  Heart Eyes
Белверде, браво на детето за свършената работа  Crazy, много хубав  Heart Eyes и ме засрами, аз имам само 3 лъжички  Embarassed
Екзо, да оздравяват сладурите  Hug
Диди, честити ви обички.
Ати, честити ти -10 кг., браво и честито зъбче!
Сами, честито зъбче!
Васето, като проходят бебетата още повече ще слабеем  Grinning
Five magnificent, не се притеснявай, всяко детенце си е индивидуално, ще се научат  Hug
Койчева, дано всичко се оправи  Hug
Месечинке и при нас беше неспокойна нощ, само че от 2 до 6 сутринта, през 30 мин. се буди с рев и само в мен искаше да спи.

Чудя се дали го боли коремчето от твърдата храна, ново зъбче ли.. незнам вече  Crazy

Аз пък искам да питам колко време може да стои седнало бебето, че Борис само така иска да стои.

# 313
Привет момичета  Hug
Ати, добре дошла отново, липсваше ни  Wink Честити ви зъбче и честито ти олекване Simple Smile
Белверде, много готин Валерко  Heart Eyes Страхотни са и двата чифта буйки, ама още по-страхотни са му бутчетата  Crazy Следващия път като ходим до Южния ще мина да разгледам в Забебо и дано се намери още някой лъвски чифт  Hug Ааа и според мен добре си направила с Релаксита и макар че не ти се струва, че е било запечено, щом е подействал чак след толкова време си е било точно така. И ние сме правили 2 релаксита към 3-4 месец  Rolling Eyes
Файв, не мисля, че трябва да се притесняваш, че не стоят стабилно сладурковците. На последната консултация (на 7 м.) педи сложи Явор на везната седнал. Той се полюшна и тя каза ок. Викам и - той не седи още стабилно и тя каза - екстра си е и че има бебета на 10 месеца, които не стоят сами стабилно. След 3-4 дни започна да си седи като тапа сам и сега не можеш да го накараш да стои легнал или прилегнал. Днес не ти седят в количката, утре не знаеш обаче какво ще им подскаже инстинктът  Hug
Проблем е само ако не се обръщат от гръб по корем и обратно на тази възраст. Тогава трябва да се обърне внимание и каже на педиатъра.
Днес съм супер напрегната. Явор се научи да заспива гушнат (до този момент винаги си е заспивал сам в леглото) и съм е така  #Crazy Мама не е идвала от доста време и днес и се обадих да и кажа, че имам нужда да излезна малко на вън сама - запазих час за маникюр и вежди и ще се помотая. Иначе рискувам да пропадна в дупката, направо си я виждам даже с табелка "Reserve" за мен  Sick

# 314
Сами,честито зъбче  bouquet
belverde,както винаги първо разказах как е детето,т.е стандартните неща и на база това предписа ХЛ.Утре трябва да се обадя ,но като гледам май ще сменя лекарството.
На бебе май по трудно се избира точното ХЛ,аз самата доста се затруднявам като трябва да описвам какво е детето-темперамент,предпочитания и мн.други,а това е съществено в хомеопатията.
Диди,много е сладка Теа Heart Eyes
Днес дадох броколи,но въобще не се хареса.Лапна 2-3 лъжички и  Sick
Пюрето е на Слънчо,чисто броколи и на мен много ми хареса,ама дребоса беше на друго мнение.
Утре ще пробвам с хипско,може повече да се хареса.

Общи условия

Активация на акаунт