Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 087
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Благодаря на Манка за 58 еп  Hug   bouquet И аз трябва да посвърша малко работа и да гледам че е във фурната  Mr. Green
Добре дошли на всички нови момичета  Hug Приятен ден на всички  Hug

# 556
Охххх, страхотна сцена с много силни признания и една равносметка, че всъщност винаги я е, я и, ще я обича дори и да не иска, по-силно е от него самия.
И двамата не могат да избягат от Фериха и Ханде, обречени са на тях.

35
Скрит текст:
Е-Чувствам се толкова безпомощен…Ядосвам се на себе си, че стоя тук и мисля за нея.
К-Човек върви, върви и накрая се ядосва на себе си. Три месеца. За три месеца изживях любовта на живота си с жената на живота си. Нямаше да познаеш Ханде. Бяхме само двамата. Без грим. Без грим на лицето и отвън и отвътре.
Е-Няма значение. Лоша или добра, Ханде е истинска. А Фериха е една голяма лъжа.
К-Истинска…Коя точно е истинската? Тази, която обичах толкова години и успях да хвана ръката й накрая и ме накара да се чувствам като в Ада  тримесеца…Това ли е истинската Ханде? Или тази от чийто чувства се страхвам, когато погледна в очите й…Тази от чийто мисли се страхувам ли е истинската Ханде? Коя е истинската.
Е-Казах и, че, ще обичам всичките й лица. После тя дойде и каза-имам само едно лице, обичай ме ако можеш?! Обичам я. Обичам я, дори когато я мразя.
К-И аз.
Е-Мразя се, защото все още я обичам.
К-И аз я обичам. Тя е толкова лоша, студена, но я обичам. Обичам дори и злото в нея, ей така, на пук.

# 557
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нещо ми се губи това честит рожден ден,любима,на нея ли го каза или на стената newsm78

# 558
Нещо ми се губи това честит рожден ден,любима,на нея ли го каза или на стената newsm78
Ферито празнуваше със семейството си в апартамента, а Емир се прибираше и се подпря на парапета във фоайето и тогава и го каза гледайки надолу към стъпалата към апартамента й.

# 559
38
Скрит текст:
Е-Разбрах кой е платил дълга.
Ф-И аз.
Е-Радвам се, че този проблем се разреши.
Ф-Вчера не мислеше така.
Е-Недей Фериха. Знаеш коя е причината.
Ф-Знам. Това е нещото, което ме убива.

# 560
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пропуснала съм го това,трябва да го гледам,в кой епизод е,той още отмъщава ли си там Hug

# 561
Поздравление и от мен за превода и реализацията на еп. 58-ми, Манка, благодаря! Hug     bouquet

Наде, за диалозите,  Peace благодаря ! Hug   bouquet
Благодаря за възможността за пореден път да си кажа...обичам този сериал!!! Heart Eyes

Кали,  Hug

Казват, че докато не се опиташ да обясниш на другите какво мислиш сам не го разбираш на 100%. newsm78
В такъв случай виждаш и слабите или излишните пунктове на които се основава позицията ти.
Разбираш до колко е нужна промяна на гл. ти точка, на къде и как и кое от мнението ти не търпи промяна?
Навярно и с мен е така в случая за отвличането, аз наистина не бях се замисляла така подробно над това което точно мисля за него, само знаех, че не ми е по вкуса като цяло.  Crossing Arms
За първи път се наложи да го споделя описвайки как го виждам и усещам.
Не знам и защо този момент го оставих само с тази си първа оценка,   33uu в повечето случаи не мирясвам   Wink докато не намеря нещо за което да се хвана и да съм доволна, че не обичам да съм недоволен зрител. Въртя, суча, все си намирам удобни причини да съм доволна. Joy Joy Joy

Благодаря ти отново! Hug

Настроението и атмосферата в темата е повече от чудесна...
браво и благодаря и аз на всички от компанията тук!  newsm10 smile3501 newsm51

И едно муз. предположение от FLY PROJECT/любимци са ми  Heart Eyes/за всички вас! Hug

FLY PROJECT - Back In My Life

http://youtu.be/wzfZG_WpwFs

Хубав следобед в неделя! 55 Scatter

# 562
  • София
Благодаря и за целия 42 еп.  Hug така найстина е много по-добре отколкото да е на части  Simple Smile Hug

# 563
# 564
Момичета,

Ако имате готов преведен епизод, мога да се включа пак с реденето на субс.

# 565
Да Ви кажа, че когато файловете са в avi формат нямам никакъв проблем, но когато са архивирани, не всички части ми се отварят.
Даже заради серийте си занесохме лаптопа да му инсталират друг плеар освен KMPlayera, който имах за да разчита частите и със синтактичните им грешки, защото се оказа, че дори само интервал, буква или запетая да не са на точното си място и KMPLayera не ги разчита.
Затова, много, много, мноооооого Ви благодаря,   love001 че ги качвате в avi формат, но аз за всеки случай исках и другия плеър.

# 566
Пропуснала съм го това,трябва да го гледам,в кой епизод е,той още отмъщава ли си там Hug
В 36 е сцената, той цяла нощ се разхождаше с колата си, не, вече беше спрял да си отмъщава, но пък Фери започна да се инати, ако не е той, ще е тя. smile3511 smile3515 smile3516

# 567
Иркаааа качих си филма Mr. Green newsm44

Ей тук качва големи файлове

http://www.hizliresim.com/

# 568
Манка, Галя, много хубави ФЕмирски части от диалози сте сложили под подписите си. Heart Eyes
Рени и ти си с нова премяна, или греша, newsm78 мяркам Хасрет, страхотна е на сцената!?!

# 569
Манка, Галя, много хубави ФЕмирски части от диалози сте сложили под подписите си. Heart Eyes
Рени и ти си с нова премяна, или греша, newsm78 мяркам Хасрет, страхотна е на сцената!?!

Мдааа Heart EyesБлагодаря Hugте са много сцени Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт