Италия - 137 примадони

• 31 724
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Фей, отиди и при мъжа ми- те продават и климатици  ,и то сериозни марки  Peace
Нашите са Митцубиши - никакъв шум..много съм доволна - струват си парите Peace

# 466
Моля мацките с градини и големи тераси да не ми се смеят,ама искам да се похваля с току що завършения си балкон... Hug Mr. Green

Долу имам саксии с рукола и копър,който още не е поникнал.. ooooh!

От дясната страна ,на стената икам да си направя джардино вертикале,но немога да си намеря саксии,дето да се прикачват към стената.

# 467
Нашите климатици са Дайкин, с инвертори. Доволни сме от тях икономични са, много програми имат и не се чуват. Имат и помпа ди калоре, която използваме понякога.
Портативен имаме едно Делонги мисля че е марката, пускали сме го 2-3х в жегите на свекър ми, когато лежеше в  да му е по-леко. Има една тръба която трябва да вадиш през прозореца, за да бълва топлия въздух, има и деумидификатор, но шумничък уред и не го ползваме.

Фей, не ти е лошо балкончето ще стане уютно:)

# 468
  • в едно миланско село

Фей, не ти е лошо балкончето ще стане уютно:)

е?  Rolling Eyes
дип, че ме мързи да снимам : моето е само за простиране и въобще не ме блазни за друго-лятото покрай жега и комари не си показвам и носа на него  Joy

# 469
  • Torino,IT
Много ми хареса балкончето, супер си  bouquet

# 470
 Simple Smile Исках да кажа, че като станат и вертикалните саксии ще е муци!
Виж vertical gardening v Google излизат много идеи

# 471
Аз съм от партията на Фейам, демек балконите си ги ползвам за пране и много рядко за посядване (на пода), но същевременно завиждам винаги на таквиз домакини, които смогват да си спретнат нещо зелено и гостоприемно.

Баща ми ми донесе по Коледа една издънка от мушкато, да си го засадя като нещо родно, донесено от родното село. Е, оттогава то стои във вода и търпеливо не умира, макар и да не изглежда особено весело от живота, който му предлагам. Както и да е, от две седмици най-целенасочено се каня да му купя саксия  Mr. Green Embarassed. Много ще ми е мъчно, ако в крайна сметка го затрия...

# 472
чак ми стана жал за това мушкато  Sad
Ние днес си говорихме за нашето авокадо, което бяхме отгледали от ядка до метър и половина докато едната баданте не му видя сметката ... толкоз го обичахме това 'дърво', местехме го постоянно, големи грижи,  накрая тя реши да го отреже за да растяло като дърво, и то разбира се загина.  Аз имам вече доста цветя на терасата ( малко ми селенеят но поне е цветничко:)) пред дюкяна 12 петунии от оня ден се борят за живот, вчера косих тревата и оставях 'островчета' маргаритки за красота изобщо съм в 'зелено' настроение тия дни. Остава да реша дали искам да копая май искам имам 25 кв.м. земя в задния двор и мисля да си посадя разни по-редки сортове домати или нещо такова... хем ми се занимава, хем не ....

# 473
  • Torino,IT
Знаете ли колко време е нормално една пратка от Китай да бъде блокирана на митницата в Милано Линате.
Поръчах си едни нещица от един сайт Buyincoins и като си проследя трекинг номера ми дава

Inviato dal centro postale di CSI MILANO LINATE a MI CSI LINATE AM in data 13-APR-2013

и оттогава си стои все на този етап.
По принцип от четене по разни форуми някои казват че стоят там от няколко седмици до месец, но все пак ако няма развитие още дълго време как мога да се свържа с отдела за да питам подробности.
Пратката ми е на смешна цена и не би трябвало да я бавят, егати до България същия сайта доставя пратките за 10 дена, аз съм си поръчала нещата на 21 март и нищо.
Италианска работа. #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Сетих се още нещо да питам, откъде мога да си поръчам или купя оттук не много скъпо, но и да е добро стягащо бельо, тип корсет и панталонки или бикини с висока талия, от тези моделиращите. newsm78

# 474
чак ми стана жал за това мушкато  Sad

знам, и на мен Sad. то е едно тъмно петно в моята и без туй мътна съксес стори.

# 475
  • Milano
Фио, честита годишнина!   bouquet
Да те ''търпи'' още дълги години Принца на Падерно. Laughing
Как беше в замъка?

Вчера се редих на опашка половин час да си оставя якетата на химическо в Търговския център. Този пред мен пък беше донесъл половината гардероб.

Уж трябваше да купя някои неща за детето, а и аз намазах - даже повече. Grinning
Че даже и чанта набелязах...ама нея в неделя, като ходя пак.

Стана ми едно тъпо и гадно още с влизането в Бг мамма - прочетох статията за Петър Гюзелев.
Харесвам ''Щурците'' и него също, като китарист и като мъж - много беше готин в тези черни кожени панталони.
Почивай в мир, Пешо. Поклон.

# 476

Сетих се още нещо да питам, откъде мога да си поръчам или купя оттук не много скъпо, но и да е добро стягащо бельо, тип корсет и панталонки или бикини с висока талия, от тези моделиращите. newsm78

Lindita, в C&A съм виждала, онзи ден си купувах бельо в COIN и там също ги забелязах. Аз имам такова нещо, което е за под рокля, самото то е като рокличка. Добре е, понеже с него не ти се очертават гащи, дооформя талията; за по-прилепнали рокли помага на силуета, но категорично не прави чудеса с фигурата. Wink

# 477
Фио, честита годишнина!   bouquet
Да те ''търпи'' още дълги години Принца на Падерно. Laughing
Как беше в замъка?

Реджи,страхотна си...... Peace Peace Peace Hug Hug Hug- нищо не ти убягва.. Mr. Green Mr. Green
Благодаря за вниманието и пожеланията ! Hug

Никакъв замък днес -сама виждаш проклетото време навън - отложи се за когато бъде.. Rolling Eyes ooooh!
Ще вървим да хапнем една бистека фиорентина довечера,полята с червено вино.....кво искаш -16години... ooooh! ooooh! Joy Joy
Послучай това ,сложих на декстопа на Принчипето  ето тази снимка... Joy

Линдита,нали вече 2 пъти ходя на пазар...подобни артикули видях именно там.

# 478
Фио, честита годишнина!!! Още дълги години щастлив съвместен живот!
Ние усилено довършваме стената на терасата, всички камъни са налепени, днес фугираме. Много от цветята ми цъфнаха, стана много хубаво!

# 479
  • Torino,IT
Fio , честита годишнина и от мен, да празнувате безброй още години! Hug Hug  bouquet

Barbabeau а C&A какъв магазин е?

Аз предпочитам обаче долната част да е с панталонки, каква е цената горе долу на такъв моделиращ комплект?

Общи условия

Активация на акаунт