Италия - 137 примадони

• 31 436
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
Иначе 27. Бюлетина и килограми  Twisted Evil
Браво!!!!! Heart Eyes и комплименти!

Аз за разходките си взех тези тежести, за да оформя малко бицепс-трицепс, изобщо ръцете,
а за вкъщи това, понеже искам да отслабна конкретно на корем, а от години не правя коремни преси, понеже после ме боли гръб. Това уж е щадящо за врат и гръб, да видим Thinking (още не ми е пристигнало, но съм ползвала подобни и май не е зле).

Ммм, Феиам, ясно. Аз съм решила, че винаги така се подготвяш. Blush

# 661

Ами как -диетолог, схема на хранене ( какви храни може и колко) и от там насетне фантазия и внимание, на кантара всеки ден и така. Много ми помага ( това може да звучи безумно, но е факт) това, че се включих в една кулинарна група и това ме мотивира да търся нови храни, рецепти, да чета и да внимавам какво ям, да мисля. Суетя се както винаги в кухнята, дори повече, но по-здравословно. Работя много за 'глава' аз - да създам нови навици. С храната засега нямам никави проблеми, много съм щастлива, с движението е друга бира, все още не мога да се ориентирам към движение, което да ми носи някаква радост и да съчетая нещата правилно..
( Феиам,  не ям картофи, ориз, голямата част от млечните произведения и месата, легуми не ям,  хляб само на сухар или на тостер , това съвсем малко) - ям  зеленчуци, плодове, риба, леки меса, котто и май т'ва е, от сирената рикотта и моцарела лайт, днес за 1в път купих една филаделфия лайт. Като цяло нямам група която да не ям категорично, не ми е категорично забранено да изям една паница боб или парче пица, брускета, само че на следващият ден кантара ще е + и тн. Повици за глад не съм имала, защото не съм гладна. Имах 1 слаб момент въглехидратен,  отидох до супера купих си един шоколад от тези квадратните риттер спорт и го изядох в колата.  Като изключим този епизод съм пушка.
Сутрин вече си позволявам капучино и паста интеграле досега само плодово  пюре без захар.
Вода по 1,5-2л., разтварям си и една напитка с гуарана, забравих й името и съм си въобразила, че ми помага. Глдам да изпълнявам на 100 процента, успявам на 90 примерно и най-важното че съм на кантара всяка сутрин.

# 662
Цитат
Иначе 27. Бюлетина и килограми  Twisted Evil
Браво!!!!! Heart Eyes и комплименти!

Аз за разходките си взех тези тежести, за да оформя малко бицепс-трицепс, изобщо ръцете,
а за вкъщи това, понеже искам да отслабна конкретно на корем, а от години не правя коремни преси, понеже после ме боли гръб. Това уж е щадящо за врат и гръб, да видим Thinking (още не ми е пристигнало, но съм ползвала подобни и май не е зле).

Ммм, Феиам, ясно. Аз съм решила, че винаги така се подготвяш. Blush

Аз съм виждала такива тежести за глезени. Simple Smile
Има и едно което мери сърдечната дейност, обаче ме е срам да попитам какво е и как работи, слага се горе на ръката, знаеш ли подробности? Всичко което съм виждала Уейт уочерс и пр. има такова нещо което мери но не разбирам какво -крачки ли, калории ли, кръвно..? Бих си купила, ако е полезно. На айпода имам една програма на Найки която също не знам как работи, тя май мери крачки...

# 663
Е добре,ама 30 кг. да свалиш,това е страшно много.
Гледала съм американски програми и там дават ,че после имат страшен проблем при "събирането на кожата".. Rolling Eyes
Аз не мога да си представя подобно нещо за няколко месеца - т.е.,ако си била 80кг -сега си 50 !!! #Crazy

Във всички случаи -евалла !!!

# 664
  • в едно миланско село
изнасям се, тука всички сте го ударили на спорт и здравословност, а при мен кризата на 40-те изкарва на бял свят най-лошата част от вродения ми мързел  Embarassed

(Барбич, не си сбъркала много  Joy иска ми се да го дам по-лежерно, но при първо посещение където и да било, се чувствам задължена да видя колкото се може повече от известните, или нарочени за такива, места  Confused затова, когато се организирам, гледам да включа поне ден без организация  Rolling Eyes
Сигурно ще да е от годините, защото навремето изобщо не процедирах така - Тоскана съм я обикаляла точно на твоя принцип. идват ми на ум и други психологически (и не толкова) обяснения, но ще отида да предремя, че рано станах днес  Rolling Eyes

# 665
Цитат на: 10 c's link=topic=711020.msg25136045#msg25136045
Аз съм виждала такива тежести за глезени. Simple Smile
Има и едно което мери сърдечната дейност, обаче ме е срам да попитам какво е и как работи, слага се горе на ръката, знаеш ли подробности? Всичко което съм виждала Уейт уочерс и пр. има такова нещо което мери но не разбирам какво -крачки ли, калории ли, кръвно..? Бих си купила, ако е полезно. На айпода имам една програма на Найки която също не знам как работи, тя май мери крачки...

Има и за глезени, да. Simple Smile Аз имам такива тежести в София, още от преди 10 години, но никога не съм ги пренасяла тук, понеже нали все трябва да се вместваме в килограми на куфарите. Не са чак толкова скъпи и най-сетне реших да си купя и "тукашен" чифт, вместо да се ядосвам, че не съм си ги пренесла. Rolling Eyes
Знам всички подробности аз, нали Симоне е бегач и имаме тия джаджи. На Найки маратонките за бягане имат едно място за вкарване на чип. После тоя чип работи с апп-а, който ти имаш. Но само апп, без маратонки и без бягане, за нищо не ти служи, дарлинг. Laughing Hug Мери ти изминато разстояние, средна скорост и скорост по отсечки. После от апп-а можеш да си видиш всякакви графики и статистики на личните постижения. А тези неща, които се слагат на ръката са пак gps и служи за същото нещо (скорост и разстояние), а това, което ти мери фрекуенца кардиака е един колан, който се слага под гърдите.

# 666

Знам всички подробности аз, нали Симоне е бегач и имаме тия джаджи. На Найки маратонките за бягане имат едно място за вкарване на чип. После тоя чип работи с апп-а, който ти имаш....

ма просто ша падна! Simple Smile
отивам да си полегна, че от толкоз движение ми се зави свят и ще получа крампа  Mr. Green

Фио, сега видях за кожата - ми каквото е такова, не драматизирам този въпрос.

# 667
ахахаха сега видях че и Феиам ще ляга, тва е положението с Водолеите:))

# 668
Аз директно след дрямката се включвам  Laughing. Нещо много късно си легнахме снощи с децата, т.е. и те, и после след тях и аз, и днес се събудихме рано, та бяхме абсолютно готови към 13.30, и го откарахме в леглото до 17.30  Heart Eyes

Мен откъм здравословната тема не ме хващате в подходящия момент, иначе съм фен, ама точно в момента съм на фаст и едва на второ място здравословен фууд, освен това каквото ми подсказва особеният апетит, а откъм движение - умерено, по-умерено, най-умерено  Laughing. Вече съм +10 кг долу-горе, и определено не се чувствам особено енергична.
А, пък и мъжът ми си е още в Италия  Laughing Rolling Eyes.

# 669
Включване и от мен, от едно комунионе. В момента сме на второто, след две прими, но в умерено количество. Подарихме часовник (откраднах идеята от Лени)!

# 670
Реджи,снощи ходих на концерта - никога повече крак няма да ми стъпи на подобни мероприятия  Naughty ooooh! ooooh!
Над 150 000 човека наблъскани като сардини....аз устоях 3 часа. #Crazy-реших да си тръгна и разбрах ,че трябва да благодаря на Бога ,ако успея да изляза  жива оттам .. ooooh! ooooh!
С 2 думи-един от най-големите ужаси в живота ми. Crossing Arms

Относно песните /и не само/ ,установих че Италия е стара ,както монументите си... Crossing Arms ooooh! ooooh!

# 671
  • Milano
Fio, ти сериозно ли?

Май сме били на две различни места. Mr. Green

Концерта беше ВЪРХА. Аз май не съм била друг път на концерт, на който всички изпълнители да ми харесват.

Какво не ти хареса #Crazy? Байла Морена на Дзуккеро, Баттито анимале на Раф, Пю белла коза на Рамацоти?
Така съм пяла и забавлявала, голям емоционален заряд беше.
След края му хората се изнизаха за минути, както и миналата година и не са ми били необходими молитви, ''да излезна жива''. Предполагам тогава, че не си била на Сан Сиро.

Благодаря на всички ви за поздравите и пожеланията за моите ''поводи''. Бих казАла, че първите ми два дни ''да италиана'' бяха ''да Дио'' от емоционална гледна точка - приповдигнато настроение, големи почерпки...и другата седмица продължавам - отивам в София в петък за 3 дни- на сватба и 2 Р.Д.

Лени, браво на теб за постоянството. А кога смяташ да спреш диетата?

Барба, това с джаджите за тичането...мислех си, че само баща ми е ''луд''. Laughing
Сега си е купил някакви  ''специални'' маратонки, много удобни за бягане на дълги разстояния, които били използвани от победителите в последните 2 маратона.

Даже ми беше донесъл преди 1-2г. една детска количка, специално ''да си тичам, докато разхождам детето, много използвана от американките'' Laughing....обаче си тича само той с нея...после я сложих в мазето Mr. Green

Приятен ден на всички и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЙКАТА.

# 672
На мен ми хареса само Дзуккеро и Рамаццотти !!! Peace
Ралф не ми харесва ,Менгони също ,и разни др.там.
Как можаха да направят сцената толкова ниска,3/4 гледаше концерта от мегаскермо  Crossing Arms ooooh! ooooh!
Не ми харесва и това ,че пяха по 3-4 песни един и същи певец,така не дадоха възможност да се видят повече .Както казах и много стари песни ,все едно и също -то да ти се повръща направо... Около мен много млади хора се изказваха ,че не ги знаят дори !!! Crossing Arms ooooh!

Незнам къде си била/ аз под лампиона с/у палкошеникото/,но да се измъкна оттам беше АД ,много слабо казано .. #Cussing out ooooh! Щяха да ни смачкат буквално  #Crazy #Crazy- ние си тръгнахме по-рано,ти разбираш ли ,че излизането от пиаццата беше невъзможно.. #Crazy

За завръщането с метрото по-добре да не говоря..... ooooh! ooooh! ooooh!

Както казах ,всичко без Дзуккеро и Рамаццотти ,за мен лично беше филм на ужасите.. ooooh! ooooh! Mr. Green Mr. Green
Хич не си падам по подобни изживявания ... Naughty Naughty

п.с. на стадиона съм била ,всичко е много по-"културно"..

п.п.с. Голяма част от негативното ми отношение може би е и от възрастта ,но и на млади години не съм си падала по сборищата... Naughty

А ,да кажа и 1 позитивна нотка - изключително малко млади хора около нас пушеха -май само 2 .. Peace
 Мислех си в един момент за Бг. - слаба ми е просто представата ,един такъв гъч и всички да пушат.... ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 17:56 от fio'

# 673
  • в едно миланско село
ФФР, от ЕГН-то е  Laughing
след последните 3 концерта, на които основното забавление на народа беше да се филмира и фейсбукира ин риъл тайм, съм се зарекла, че с тазгодишните Депеш Мод, приключвам концертните си присъствия. изключения само за клубни изяви на недотам касови (масови) изпълнители.

много бързо ми мина този уикенд, не свърших всичко, което трябваше, за сметка на това изхарчих куп пари без да мръдна от къщи  Twisted Evil
билети за влак за 5 пубера до Ричионе, предплащане на езиков курс на девойката, влак за двете ни до Виена и спане за мен (аирбнб на някаква смешна цена на 10 мин от общежитието на девойката), самолетен билет за връщане от Братислава за нея...

чудя се дали не я надценяваме-ще трябва да се придвижи от Виена до Братислава с рейса на Райън, де, но нощен влак сама ми се струваше неподходящ, а самолетни билети... хора, криза-некриза, Виена, която не ми се струва кой знае к'ва дестинация, се обажда от 230 евро нагоре (а/р)  Shocked само този обратен билет на нормална цена намерих  #Crazy

липсва моето връщане и, евентуалната Будапеща, която също ще бъде аирбнб, но още не съм се ориентирала къде (отворена съм откъм предложения  Laughing)

ФФР, Калатеа (де изчезна?), Астреа, се сиете ин асколто... цикълът ми подрани с цели 4 дена, никога не ми се е случвало  Rolling Eyes Да почвам ли да се притеснявам?

# 674
Честит празник на майката! Сутринта мъжо излезе рано да ходи да се гмурка, а малкия се настани до мен и заспа блаженно, по някое време се събуди големия, и ми донесе закуска в леглото - мляко и бисквити, които правихме заедно вчера. Как да не се разтопиш? После ходихме на ресторант със свекърите, после подремнахме у тях, и аз реших, че е грехота да имам избирателна секция на две крачки от нас, така да се каже, и да не отида да гласувам, та свърших и тази работа. Сега малко релакс, преди утре пак да започне маратона.

Общи условия

Активация на акаунт