Звездни компромати - 168

• 56 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Едва ли не знаете, но 5 страници назад не видях тази новина
http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2013/03/28/2031039_zahari_bah … vtori_put_navruh/

Точно 5-6 страници назад, я има новината и то 3 пъти Simple Smile

Вчера докато чакам манджата да стане, попаднах на Къртицата. Толкова не съм се смяла отдавна. То бива бива пародия и пошлост, ама такова нещо не бях виждала. Накрая дори ми дожаля за някои, че са толкова зле...
Веждите на Венета скоро ще се слеят с косата Simple Smile Не искам да знам къде й е пъпа в такъв случай  Shocked
Днес няма да слагам снимки, а само ще ви чета. Благодаря на всички за порцията снимки на българските звезди. Много обичам да гледам.

# 391
# 392
# 393
# 394
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сашо вярно е за "въх" Heart Eyes. Снимките на Франко ги пусках нейде назад, но си заслужават повторението Crazy

# 395
Брус Уилис нещо доста побелял ми се струва

# 396
# 397
В статията пише, че това момиче е на 24 години.  Shocked Изглежда с поне 10 по- взърастна, иначе има хубава фигура.

# 398
Петра ми изглежда по-скоро подпухнала или ботоксирана в личице и джуки newsm78

# 399
  • София
И Петра, и Тамара са ми неприятни. Тамара е като мъж в лицето.

Божке, Мики Рурк не прилича вече на човек.  ooooh!

# 400
И Петра, и Тамара са ми неприятни. Тамара е като мъж в лицето.

Божке, Мики Рурк не прилича вече на човек.  ooooh!

А беше толкова готин (обожавам го в "9 седмици и половина"), пластиката не прощава на никого.  Confused

# 401
Така е не прощава,но при него май имаше и належаща нужда от пластика заради бокса,но мисля ,че и  суета е имало Joy

# 402
Така е не прощава,но при него май имаше и належаща нужда от пластика заради бокса,но мисля ,че и  суета е имало Joy

О, да, суетата в повечето случаи е причината да започнат с операциите (в случая забелязвам многократен лифтинг, попълване на цяло лице+ устни и реконструкция на носа в резултат на бокса). Казват, че трудно можеш да се спреш, искаш още и още, бързо и неусетно прекрачвайки границата на естетичното.  Confused

# 403
# 404

Общи условия

Активация на акаунт