Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 911
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
вместо детето да си почине, то да бъде лишено от приятелчетата в градината и от игрите.
TDI -- от какво мислиш, че се уморяват в градината ?
В момента нямат занимания - и играят по цял ден .Закусват и излизат навън , който иска остава вътре да си рисува или играе.,в 10ч плод  пак игра и в 12 обяд и по леглата .
Следобдна закуска и пак игра - Е от това ако се уморяват . А като отиде на почивка с вашите какво ще прави , ще си почива в леглото по цял ден ли ?

# 601
  • Пловдив
Според мен почивката в този случай е по-скоро детето да поспи докогато иска, вместо да става за градина, да мине на домашен ритъм така да се каже..

# 602
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
вместо детето да си почине, то да бъде лишено от приятелчетата в градината и от игрите.
TDI -- от какво мислиш, че се уморяват в градината ?
В момента нямат занимания - и играят по цял ден .Закусват и излизат навън , който иска остава вътре да си рисува или играе.,в 10ч плод  пак игра и в 12 обяд и по леглата .
Следобдна закуска и пак игра - Е от това ако се уморяват . А като отиде на почивка с вашите какво ще прави , ще си почива в леглото по цял ден ли ?

Laughing

Да, права си. Явно много мисля, ама така е бременния ми мозък  Laughing  

Пък и на него му харесва в градината, дори като отидем в парка ако види дете от неговата група пак с него отива да играе, нищо че са били заедно цял ден  Crazy

Може би по-нататък като се чувствам по-добре да го спра за седмица. Thinking

# 603
И ние сме така , още в градината се уговарят на коя площадка ще се видят по-късно.Еднственото неудобство за мен в градината е ,че много деца ги вземат на обед и моето се сърди .
Но измислям варианти през седмица две някой да е вземе на обед.

# 604
TDI пожелавам ти лека бременност  и съвсем благородно ти завиждам за бабите и дядовците. Аз ако имах такава възможност бих го пуснала да се разнообрази. Все пак и на нас ни омръзва монотонния ритъм на живот, било той и с приятели.
При нас не позволяват да се ходи по обед, а сме ясла!

# 605
Днес ходих в яслата за да питам дали ще ми вземат детето ..Директорката ме пита колко е голям и като и казах че септември ще става на 1год. и 6мес.тя направо ми каза че затова не го е взела.Влезе във системата и провери той е на 2-ро място и може да си влезе по нормалният ред без да ходя да се моля,но явно че директорките си подбират децата.Незнам какво ще правя ,а от работа ме натискат да започвам от септември месец.

# 606
rumi7979, ти искаш да започне сега ли? Тя ти отказва да го запише ли? Не разбирам...
След като сте приети няма основание за ти откаже, но според мен нещо не сте се разбрали или аз не те разбирам.

# 607
След като сте кандидатствали и са ви приели ,не знам как ще откажат ?!
Записан ли е вече ? Набор 2012 ,са 1 група ясла ,ако не се лъжа ?
Не виждам основание ,по което директорката да ви отреже ,щом сте кандидатствали и са ви приели !
Говорете с нея и си търсете правата ,ако се опъва - сигнализирайте в общината .

# 608
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
rumi7979 и аз те съветвам да се срещнеш с директорката. Според мен не е редно да ти отказват. Борис беше на година и 2 месеца като започна да посещава ясла. Тогава още нямаше електронен прием, но аз си имах едно на ум и януари бяхме кандидатствали, както беше по старата система (тогава детето е било на 7м.  Crazy). Когато дойде време да започна работа отидох направо при директорката и с две думи и казах, че трябва да започна работа и няма кой да ми гледа детето. Излезе много разбрана и след 10 дни Борко започна да ходи на ясла.   Peace

# 609
Момичета има ли някакъв актуален вирус с ниска Т? От вчера малкия е с 37.2 без нищо друго.

# 610
Не ме разбрахте исках да ви обясня че като кандидатстваш електронно директорките сами си избират децата.Моето дете понеже е малко не е сред приетите и сега трябва да чакам за да видя дали ще има свободни места в яслите за да го запиша.Не знам ако не успея какво ще правя защото просто ми се налага от септември да започна работа.Така че ви моля ако сте чули и за някаква частна ясла където да приемат деца под 2 год. да пишете ще проверя цените и условията и ако ме устройва  ще го записвам.Търся някаква  алтернатива. Sad

# 611
Не ме разбрахте исках да ви обясня че като кандидатстваш електронно директорките сами си избират децата.Моето дете понеже е малко не е сред приетите
Еми това не е вярно. Директорките не си избират децата.

# 612
От всичко написано до тук не видях смисъл и попитах на лични дамата каква е истината в действителност, отговор не получих Thinking не може да се твърди че детето е прието ,но не го искат после че не е прието, а това последното ...
Истината е ,че има деца които не са приети и наистина родителите търсят варианти , но с обвинения не мисля че нещата се получават.

# 613
  • Бургас
А за ясла да не би да има изискване за минимална възраст и да приемат от определен набор нагоре? Наистина не е възможно детето да е прието и да не може да бъде записано (освен ако не отговаря на изискванията  newsm78 ). Но и срока за записване в ясли и градини не мина ли отдавна?... Идея си нямам. Дано се разреши казуса успешно.

# 614
Детето явно не се е класирало ,а ако е ходила след това не са ги приели естествено ,защото трето класиране не е минало или няма места .
Като кандидатстваш има падащо меню и наборите за съответната група за ясла и градина. Ако е под година просто няма да може да избере и съответно да се кандидатства .

Общи условия

Активация на акаунт