Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 43 937
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Ето я епичната тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=717735.0

Интересен ми е развоят на събитията. "Има нещо гнило в Дания!"

# 511
Искрено се надявам в тази тема да не продължим един вид с онази.
Отговарям съвсем конкретно.
Днешното дело е било, за да се даде разрешение да се обжалва решениято за отнемането
на момиченцето и даването му за осиновяване. Разрешение е дадено.
Следва и самото дело за обжалването, което ще е до няколко седмици.
Никой не е отишъл в самата съдебна зала, което мен, лично, много ме изненада.
Интересно нещо сме хората зад компютрите...

# 512
Имаш предвид, че никой от поддръжниците на майката не е присъствал в залата ли?

п.п. Не питам от не здраво любопитство, още по- малко от интригантство. Нямам намерение да обсъждам каквото и да било по предишната тема. През последната седмица ежедневно мисля за случая. Искрено се надявах тази вечер да прочета новини по случая. Явно всички са на след изборна вълна...

# 513
Да. Това имам предвид.
Съжалявам, не исках да прозвуча остро  Peace

# 514
GI кога ще играе синът ти, в събота или неделя. Боян и двата дни ще е там, но не знам дали аз или мъж ми ще сме с него.

# 515
Момичета, моля за съвет. Имунизационен календар на дете (10г.) - нужно ли е да го легализирам или превод от агенция в БГ е достатъчен? Ще се местим след месец и подготвям документи...
(имам спомен, че четох нещо по темата, но сега не го намирам)

# 516
Момичета, моля за съвет. Имунизационен календар на дете (10г.) - нужно ли е да го легализирам или превод от агенция в БГ е достатъчен? Ще се местим след месец и подготвям документи...
Не са ми искали легализация за имунизационния календар. Аз даже не го дадох на фирма- сама го преведох. Англичаните са с доста лежерно отношение в повечето случаи. От училището ми дадоха един списък с ваксините и аз трябваше да отметна кои от тях са правени.
Легализирани документи са ми искали един единствен път от GMC, когато си регистрирах като лекар тук.

# 517
Не са ми искали легализация за имунизационния календар. Аз даже не го дадох на фирма- сама го преведох. Англичаните са с доста лежерно отношение в повечето случаи. От училището ми дадоха един списък с ваксините и аз трябваше да отметна кои от тях са правени.
Легализирани документи са ми искали един единствен път от GMC, когато си регистрирах като лекар тук.

Мерси много   bouquet. Така и предполагах - аз вече легализирах диплома и свидетелство за брак, после разбрах, че само с превод можеше да мине... Но тук навсякъде ми казват, че легализацията е нужна. Ще го дам на агенция, за да не рискувам с медицинските термини  Simple Smile.

# 518
Здравейте, момичета!
Да се похваля, че минахме без проблем в общината, сега остава да звънна и да запазя дата за подписването Simple Smile

Следващият месец майка ми ще идва за завършването ми и ми се ще да я заведа на мюзикъл. Проблемът е, че тя не знае английски и не мога да преценя кои от всички представления ще са подходящи за нея. Тя е голям фен на рока и си мислех за We will rock you. Как ви се струва, дали ще й хареса? Препоръчаха ми и Wicked Simple Smile
Ще я водя и на следобеден чай и вчера тръгнах да запазвам маса в Клариджес, но... всичко им е заето до края на август. Сега се чудя между Дорчестър, Риц или Фортнъм & Мейсън. Вие кое място бихте ми препоръчали?

Сега сме в търсене на нова квартира и нямам никаква представа в кой район да търся. Намерих много хубави жилища в Ричмънд, Стратфорт и около Норт Гринуич. Ние сега сме в Уилсден грийн и ми е супер с метрото, но гледам, че в кварталите на юг от реката, транспорта сякаш не е толкова удобен, колкото от север. Има ли нещо такова или се заблуждавам?  newsm78

# 519
Moмичета имам и аз питане. Опитвам се да сменя кревата на щерката. Търся и малък единичен, но нещо нищо не ми харесва. Дайте идея къде да погледна. Мерси.

И да похваля навето училище, за трета поредна година сме първи по шах  в Бристол и Саутглостършир.

# 520
  • UK
Боже, Ири, теб те познавам още от преди години, не знаех, че пишеш тук... Много се радвам за теб и приятеля ти, следя блога ти. Simple Smile Иначе Wicked ми е любимия мюзикъл, но не знам какво ще разбере човек, който не говори английски.

# 521
Iri, заведи я  на We will rock you - ще се кефи на песните , дори и да не разбира какво се говори.

Шая, браво на децата (за шаха). И аз имах такъв проблем с леглата на хлапетата и накрая купих от един местен магазин. Погледнала ли си в ебей? Какъв стил търсиш ?

# 522
Търся бяло, дървено, съвсем изчистено. Просто не искам да е мноого голямо. На Боян е норнално единично на размер и той ползва една четвърт от него, а стаята му е запълнена от леглото и бюрото. За нейната искал нещо по-малко изчистено и леко.

# 523
Шу, Икеа и Теско Директ, особено вторите имаха страшно много.  Hug

Браво на всички шахматисти в темата и на двете деца световни шампиони за групите си.  Hug Аз като бивш (не съм сигурна, че има такова животно бивши шахматисти  Laughing ) съм изключително радостна като чета за успехите им. Налягат ме приятни спомени от турнири... Sunglasses

# 524

Общи условия

Активация на акаунт