The Walking Dead - Тема 4

• 16 383
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Е, то не е ревливо.  Mr. Green С млякото засега се оправят, после ще действат както дойде, и с брашно се оцелява, показва историята. И аз не виждам как ще го убият. Да го разболеят би било най-хуманно. Баси гадния разговор.  hahaha Обаче! Ако и бебето умре, Рик само за манджа ще става вече, та май на този етап не е най-разумното. Пък и не само Рик, бебето допълва усещането за семейство. Без него като едното нищо би се разпаднала групата.

Саркът, само си помисли колко бебета си гледала да умират във филми. Не е лесно, хич.

# 31
  • Ænima/Albuquerque
Е, не е ревливо, щот сме все навън, я у Уудбъри, я по пътя към Уудбъри, бебе не се вижда.  hahaha
Иначе, да, с брашно се оцелява, ама е трудно да търсиш нещо супер конкретно, а не к'вото намериш да го хапнеш. Горкото дете, къде намери да забременява и ражда тая тъпа Лори!  doh  hahaha

Да го разболея би било най-хуманнооо! Рик на манджааа!  smile3532

За другото съм съгласна.  Mr. Green

# 32
И аз мисли като Пуцът! bowuu

# 33
Е, те няма да го убият само...Ще го убият с този, който го носи  Wink
Гледах, че Каръл май го дондуркаше последния епизод  Sunglasses

# 34
  • КиТ
В тая тема, Плами. Само да не подбере катерицата Яйц .

А да видях вече  Crazy Joy Joy Joy Няма те е добричка  Crazy Flutter

# 35
  • София
Обаче Пуцът е права, че бебето усилва усещането за семейство. За да бъде реалистично в този смисъл трябва да има бебе и то трябва да живее. А и Даръл натърти на думата семейство като каза Рик да си седи в затвора.

# 36

О , радост за ушите ми , надежда за очите ми  Mr. Green

# 37

О , радост за ушите ми , надежда за очите ми  Mr. Green

Кафенце, веднага за теб се сетих като ми мина тази мисъл през главата  Laughing

# 38
Ми да ....то другите моралистки големи , ей така с един куршум два заека(проблема Crazy) наведнъж!

# 39
Ей, ужасни сте гаднярки! Да не захлеби мъничко клетникът.  Cry Няма пък да умират Каръл, няма, няма! Няма!  Crossing Arms

А и Даръл натърти на думата семейство като каза Рик да си седи в затвора.

Хич не ми хареса това натъртване, но сега вече батко като го няма, съвсем ще се сплотят...

# 40
  • София
Каръл ще умре след като консумира напрежението с Даръл.

# 41
Каръл ще умре след като консумира напрежението с Даръл.

Е, да бе..те убиха брат му, след това викаш да убият и жената, с която след 3 сезона реши да се хм, сближи  Laughing

# 42
  • София
еми тя ще го утеши... утеши... утеши... в някое мазе...
ако не - ще пратим някоя от нас да го утеши и... така

# 43
  • София
Ся, виждам ги нещата така : Андреа и Рик се залюбват, отглеждат двете деца на Рик (живи). Каръл и Дарил се онождат и се ражда дете, Маги и Глен също. Хършъл и другата дъщеря стават жертви, черната се загаджосва с якия черен, дето има сестра. Всички отиват на някой остров, на който никога не могат да дойдат зомбита, освен ако не мутират и почнат да карат лодки. И поставят началото на нова цивилизация Peace

# 44
Нели добър план  Hug

Само повече хора ще трябват  Peace
Май във втората Матрица обясниха, колко горе-долу колко, за да няма генетични мутации.
Към 30-ина жени и 15-тина мъже, ако не ме лъже паметта  Mr. Green

И трябва да се следят генетичните линии ... не от Дарил  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт