The Walking Dead - Тема 4

• 17 120
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
А, не, не, липсва горещата любов, която се излъчва от снимката с Грег.  hahaha

# 466
Мда , гореща колкото и на ония фотки  със зомбито  Laughing Палавник , овършал е целия екип  Wink

# 467
Ох, само като се усмихне Данай и все едно е друг човек. Heart Eyes

# 468
  • Сопот, Пловдив
Не мога да ви следя, ама ще ви почерпя.  Grinning

Скрит текст:

# 469
Ми 3 сезона - имали са време да се минат взаимно по няколко пъти  Joy
След толкова зомби ужас, трябва и малко гушкане за отпускане на напрежението  Mr. Green

# 470
# 471
 spoko Няма, няма. Ще ти купя екшън фигурка на Мишон. На Латето ше купя Мърл.  Mr. Green

# 472
 Hug ето това е истински приятел

На първо гледане беше очаквано, ама с времето вече ми липсва...
Аман от моралисти в тия сериали, задължително, ако някой прави непредписан от библията секс си заминава  #2gunfire

# 473
Съмнява ме в случая да е така. Глен и Маги са живи и здрави. Просто се изчерпа образът, нямаше накъде да се развива, пийкна, дет се вика.  Laughing

# 474
Глен и Маги са влюбени, те не се броят. Grinning

Скрит текст:
Това с изчерпването на образите ми е като мръсна дума след едни древни скандали в Анатомията
всеки образ може да направи интересен завой Wink

# 475
Почти свърших 3 сезон. Два епизода остават. И не мога да проумея как може само аз да харесвам Андреа? Всички ли сте враждебно настроени срещу нея? На мен ми е любимия женски образ. Вярно, че много сгреши с оня (ще се въздържа от епитети) Губернатор, но чисто женска грешка. Толкова силна, самостоятелна, борбена. Ох, ще се реве след 2 епизода. А Дарил е прелестен, прелестен, прелестен! Такъв страхотен образ му изградиха този сезон. Толкова израсна, толкова се промени. Разкрива се вече толкова от същността му. Не е само дивак с арбалет, а и верен приятел, грижовен, сърдечен. Двата ми любими образи са с Андреа. Рик също много харесвах в началото, но деградира, откачи съвсем и ме загуби. Mr. Green Маги и Глен Heart Eyes Глен е много интересен образ, също. Превръща се в един лидер, вече не е момчето, което пращат да влиза в кладенеца. Маги също много ми харесва. Мишоната е симпатяга. Пак да кажа: МРАЗЯ ГОООО! МРАЗЯ ГО ТОЯ ГУБЕРНАТОР! Как ме дразни, как ме вбесява, колко ми е противен!

# 476
  • Fort Worth, TX
Аз не съм.Дори ме е яд , че умря.

# 477
Ето три сме Simple Smile

# 478
Аз пък се изненадах от себе си, че ми дожаля за Мърл, когато го зомбясаха Sad Що така ми стана симпатичен този човек последните епизоди Laughing

# 479
  • София
И не мога да проумея как може само аз да харесвам Андреа? Всички ли сте враждебно настроени срещу нея?
Да Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт