Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 108-мa тема

• 166 835
  • 747
  •   1
Отговори
# 360

ИТАЛИЯ върху препечена филийка или БРЕЗАОЛА с лимон, зехтин, рукола и пармезан

# 361
  • SHOOT ME 10 $
ilrai78, Еееей оживя ми на корема тая пърленка.
Направих две ,но изчезнаха до като намеря апарата да ги снимам.
Едва се включих

# 362
И аз вдъхновена от ilaria спретнах една доза пърленки , но по друга рецепта

Понеже ми писна да пека пърленки, докато другите вече се бяха наяли, остатъка от тестото направих на милинки за закуска. Бяха мекички, нищо че стояха една нощ Simple Smile

И петел-яхния по рецепта на Пеп-4о   bouquet

# 363
Здравейте,
записвам се и аз при вас с моята гордост, домашно месена и точена Heart Eyes

# 364
Скоро не съм се разписвала със снимки в темата, но редовно ви следя. Невероятни сте   bouquet
На диета съм, но сърце не ми дава да се отпиша от тук. Само гледам и преглъщам Simple Smile Не знам дали тук има дами и господа от Стара Загора, но попаднах на нещо интересно http://starazagorastz.org/c/%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F/ Сигурна съм,  че ако някой от вас се представи направо ще обере точките Hug
Днес ще правя Габровската пърленка  Crazy за моето семейство.

# 365
Такааа... Да се включа набързо и аз.

И понеже Митко много ме подразни с последващите снимки на градинката му (ама Алфа-бета хубаво му го рекна за лятото), събота след работа реших и аз да изляза малко, че направо ми се беше стегнала душицата:
Скрит текст:
Тук обаче мисля, че най ще ме разбере Пепчо. И понеже много си набрах и да не ви тормозя с поредната баница, реших да спретна салатка:

До тук с разходките. Сега да ви покажа и какво направих, че вече ми е малко Великденско - Мини чийзкейк "Великденски яйца":

Снимката е линк към рецептата и останалите яйчица. А аз отивам да проверя какво съм изпуснала, че доста интересни неща ми се видяха.

# 366
Браво на всички кулинари и кулинарки  Hug
lst благодаря за яйцата на очи   bouquet

От мен едно пиле "Мериленд"

# 367
lanvinka, запеченият спанак с яйца на очи много ми хареса, ще го направя!
Genoveff , супер яйчица! Simple Smile

От мен кипърски кюфтета, които страшно ми се усладиха

и пастет от извара, кислео мляко, печени чушки, малко зехтин, орехи и слънчогледови семки, и пресен чесън

# 368
Дойде времето на ягодите Simple Smile Ето от мен една рецепта за десерт след всички тези солени изкушения Wink
Рецепта: http://vaklina.blogspot.com/2012/04/blog-post_11.html

# 369
  • SHOOT ME 10 $
А сега де!?...KaRoLa,твоите пърленки изглеждат по съвсем друг начин.Ще стана сто кила!
Genoveff,поканата ми важи за всички.При мен е като в женското сърце- Винаги има място за още един!
Какво е това зеленото?Много е хубаво?
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 22:12 от midkoo

# 370

Тук обаче мисля, че най ще ме разбере Пепчо. И понеже много си набрах и да не ви тормозя с поредната баница, реших да спретна салатка:

разбрах те, и още как  newsm45 newsm45 newsm45  че милото ще върви на някаква ловна бригада тия почивни дни. Все си мислех, че сезона свърши.
Скрит текст:
Къде ти е полянката

Кате, страхотни са тия кюфтенца!
Mishoka, страхотно десертче, тъкмо е обяд  Heart Eyes

от закуската да започна  Laughing ама от вчера

после риба (хоки е тази) в маслено-лимонов сос

печена скумрия

и шницелите от лапад на Ели

# 371
Подсладете се с една много вкусна торта за здравето на сина ми:

Шоколадова мус торта

# 372
А сега де!?...KaRoLa,твоите пърленки изглеждат по съвсем друг начин.Ще стана сто кила!

Малко по-препечени са Simple Smile Ама не мога да хвана на каква температура да ги пека  newsm78 Едното идва силно, другото слабо...

# 373
Бети, страхотна торта отново! И много шоколадова!  smile3501
Да ти е живо и здраво момчето!    bouquet

# 374
Genoveff,поканата ми важи за всички.При мен е като в женското сърце- Винаги има място за още един!
Какво е това зеленото?Много е хубаво?
Ха-аха разсмя ме за женското сърце... А зеленото е левурда.

Пепчо, не плачи, ако не успееш да си набереш пиши за мини колетче. Иначе не мисля, че сезона е свършил, но то много зависи и от температурите. Миналата година имаше и в началото на май месец, но тази година по-рано ще е цъфнала. Ако е хубаво времето в почивните дни може да отскочим с половинката да я проверим.
Скрит текст:
Иначе полянката не е много близко до нас, но си струва. Виж за теб остава твърде далече - североизточна България.

Момичета, пак много изкушаватеее, пак. Не ви ли досрамява вече  Party

Общи условия

Активация на акаунт