Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 740
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 15
  • Близо до морето :)))
Късмет на всички!

Благодаря за темата , доста от нещата успях да си изясня  Hug

# 16
Имали мамчета, да си изкажат мнението за ЦДГ 3 Детско градче! Доволни ли са от градината
Едва ли ще ти помогне много, но една мама на площадката Simple Smile беше много доволна, но за съжаление не я познавам добре и не мога да ти дам повече инфо нито за група, нито за госпожи.

# 17
Успех на всички и благодарности на Тането за темата!   bouquet

Момичета, в документите ви за кандидатстване има ли две служебни бележки и две удостоверения за недължими данъци, т.е. за вас и за мъжа ви или давате само на единия родител, както позволява наредбата? Минали години винаги сме вадили и за двамата бележки, но ...

# 18
Късмет на моето и на всички дечица! Дано ни приемат!  Peace

# 19
  • там където думите не стигат ...
Успех на всички и благодарности на Тането за темата!   bouquet

Момичета, в документите ви за кандидатстване има ли две служебни бележки и две удостоверения за недължими данъци, т.е. за вас и за мъжа ви или давате само на единия родител, както позволява наредбата? Минали години винаги сме вадили и за двамата бележки, но ...

пакетът от документи включва въпросните бележки САМО НА ЕДИНИЯТ РОДИТЕЛ, от чието име се подава заявлението!!!! Това ясно е написано в правилата, моля ви не създавайте смут и теми за размисъл. Тук многократно е обсъждано това ooooh!

Много късмет на всички дечица!!!

# 20
Хайде без главни букви не на място, твърде много удивителни и почесване по главичката.
Документи ще подавам за четвърти път.

# 21
Блу , само на единия родител се изискват документите.
Аз си получих слъжебната бележка, обаче хич не ми се ходи за тази за данъците, че като слушам за какво става въпрос и лошо ми става. Ще трябва да си взимам отпуска  Sad

# 22
Здравейте и тук Simple Smile! Благодарности за новата тема и дано да ни е на късмет на всички пишещи тук Hug!

Mona Liza76, напълно подкрепям всяка твоя дума от поста ти на стр. 50 от тема 4   bouquet. Ще си позволя от името на всички да помоля да го пуснеш и в новата тема, за да има по-голям шанс Register да го види и да отговори адекватно Peace.

# 23
Късмет на всички в тазгодишните класирания!

# 24
Късмет, мами и татковци!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Блу, и аз само за себе си вадих бележка за данъците и служебна бележка- така го разбрах изискването в Правилника. То при нас и няма как да извадя за мъжа ми бележка за данъци, защото не е с варненска регистрация.

# 25
# 26
Здравейте! Искам да попитам дали може да се кандидатства в яслена група на ОДЗ ,при условие,че съм подала документи и за чисти ясли още миналата година.Не сме приети на ясла ,не знам кога ще ни дойде реда,но дали успоредно мога да кандидатстваме и в ОДЗ?

# 27
Animaani, да, можеш да кандидатстваш успоредно  Peace

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 18:42 от Amica

# 28
Имали мамчета, да си изкажат мнението за ЦДГ 3 Детско градче! Доволни ли са от градината
Едва ли ще ти помогне много, но една мама на площадката Simple Smile беше много доволна, но за съжаление не я познавам добре и не мога да ти дам повече инфо нито за група, нито за госпожи.
Много ти благодаря за отговора, и това е нещо все пак!
Пожелавам успех на всички!

# 29

Общи условия

Активация на акаунт