Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 712
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, като стана въпрос за тези прословути бележки за задължения, имам една питанка......аз ще подавам документи за одз, нямам нищо на мое име, но така или иначе ще си взема бележка, мъжа ми трябва ли и той да представя бележка, или се издава една бележка за двамата родители...?

# 106
Момичета, като стана въпрос за тези прословути бележки за задължения, имам една питанка......аз ще подавам документи за одз, нямам нищо на мое име, но така или иначе ще си взема бележка, мъжа ми трябва ли и той да представя бележка, или се издава една бележка за двамата родители...?

Бележка вади само родителя от чието име кандидаства детето в ДГ.

# 107
  • Варна
Искам да Ви информирам за някой странности. Бяха обявени 35 места яслена  група за  ОДЗ Чайка, днес са променени на 10 бройки. На първа страница на сайта на Градините като се влезе въпросното ОДЗ,а и не само то не фигурира изобщо с бройки  за яслена група. Правят се някакви промени, намалят се бройки, когато вече подаването на документите е започнало,а до преди дни информацията в сайта беше друга. Мисля да звъня в общината и да питам коя е реално вярната информация или всеки си прави каквото иска и както иска без да е нужно ние да сме информирани.

# 108
Здравейте, аз звъннах в дирекция Образование и попитах тъй като в сайта сега въобще не фигурира нашата градина за която искам да кандидатствам! Там ми отговореха, че в момента се извършва актуализация в сайта и за това не виждаме всичко. Предстой днес -утре всичко да е оправено.

# 109
ъъъъъ, за близкото ОДЗ имаше 20 обявени места, ако са ги намалили не ми се мисли Confused иначе мъжа ми подаде документи...сега почва голямото чакане Rolling Eyes

# 110
ъъъъъ, за близкото ОДЗ имаше 20 обявени места, ако са ги намалили не ми се мисли Confused иначе мъжа ми подаде документи...сега почва голямото чакане Rolling Eyes
Имали опашки за подаването! Всеки ми казва различно, просто да знам дали да си взема отпуска.  Laughing

# 111
  • Варна
Аз не мога да разбера как ще правят  промени при условие, че вече се подават документи? Всеки си е направил някаква сметка спрямо места,бройки и т.н. В един  момент ще излезе, че ако днес си подал документи, то утре ако направят някаква си промяна , то ОДЗ-тата или градини за които си участвал може да няма бройки или да са съвсем малко,а корекции на подадени вече документи не може да се прави. С промените и неизяснените неща би следвало корекциите да са били до вчера и от днес всичко да е актуално, но............ в нашата мила Варна, всичко е възможно и до кога ще ни правят на маймуни.................

# 112
Давам отчет за Мир. Днес ходих до Общината да чуя и другата гледна точка по проблема. Момичета искам да ви кажа,че тези "дами",които стоят там по цял ден и си клатят краката(когато влязох едната си белеше ябълка и цъкаше судоку на компютъра,другата въобще я нямаше в стаята,а телефона се скъсваше да звъни и няма кой да вдигне. Появи се след 5-6 минути,с кафета естествено..). Та в момента общинските съветници били притеснени от факта,че по цял ден под прозорците се викало"оставка,оставка" и ако трябвало да си заминат техните заместници едва ли щели да направели нещо. Имам обещание до 7-10 дни да се даде отговор дали ще намерят помещение(а в действителност помещение има като алтернатива),правело се всичко възможно,но всичко зависело от директора на у-ще Васил Друмев дали щял да предостави за временно ползване помещение,което преди време са използвали и имали статут. За тези,които са решили да се надяват за Мир,мога да ви посъветвам да забавите подаването на документите със седмица,защото е напълно възможно годината да не е с нулев прием. А и аз лично съм решила да ровя до последно в проблема,дори със съдействието на медиите.

# 113
Момичета, какво е работното време на службите в Изчислителния център? И по-точно, от колко започват сутрин?

# 114
sashaivo ние подаваме в Кайсиева...едва ли ще ти помогна..моя мъж излезе в обедната почивка да подаде, защото аз нямам как да ида с количката Rolling Eyes нямало е никой, даже се обяснявали с госпожата или директорката, не знам кой е приемал документите...но понеже детенце е малко е почнала да го убеждава, че е още много малка, трябвало да може да ходи, да се храни сама, да говори:shock: което малко ме потресе...но все пак е приела документите...а за въпросното ОДЗ 10 имаше обявени 20 места за яслена група, жената е казала че групата е 25 Rolling Eyes и вероятно просто е искала да изтъкне, че колкото по- самостоятелна, толкова по- добре, щото няма кой персонално да я обгрижва незнам..но мисълта ми беше че явно са разкрити още места Praynig

# 115
  • Варна
Сутринта е имало проблем с системата им и затова се е чакало. После незнам....Подавахме в Синчец.

# 116
tedy_e, верно ти е много малко още детенцето.
Не знам дали е вярно, но май в чистите ясли грижите за децата са по-добри, отколкото в яслените групи към ОДЗ, макар да не би трябвало да има разлика.

# 117
tedy_e, верно ти е много малко още детенцето.
Не знам дали е вярно, но май в чистите ясли грижите за децата са по-добри, отколкото в яслените групи към ОДЗ, макар да не би трябвало да има разлика.

мда, ама като няма кой да те чака на работа и кой да я гледа...гледаш да ползваш шанса, а чистата ясла ни е далече...абе.... ще я мислим, то да я приемат Laughing

# 118
записвам се  Hug

# 119
Е нормално ли е повече от 24 часа вече да няма инфо за броя места за първа група? Тези хора съвсем го подкараха както им дойте.... Ако си получаваха заплатата за свършена работа, да са умрели от глад #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт