Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 731
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Това беше целата да се посемете и аз така  Joy Joy

# 646
  • София
Това което каза Зехра на Фериха беше добро.

И на мен много ми харесаха думите й към Фериа  Peace

# 647
Ще стане от онзи свят но не веднага.

# 648
  • Пловдив
Това което каза Зехра на Фериха беше добро.

Peace

# 649
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=713198.msg24826192#msg24826192
Ади къзлар , НОВА ТЕМА
Забранявам постове тип запис  Peace нема се погаждаме иначе , само честитки с Ча приемам  Heart Eyes
Благодаря  Crazy

# 650
Иве,чакай още има до 50стр.,ще благодарим малко по-късно  Grinning

# 651
  • Pleven, Bulgaria
Малееее,тая вечер станах разногледа.Пуснах да видя до къде са по БТВ и колко са окепазали дори и така нарязани сериите #2gunfire гледах Къртицата,Като две капки вода,четох вас и междудругота преписвах пропусната лекция Joy Joy
Наде,Киарче и аз със започването на 2 сезон много ще вляза във филма както бях със започването му макар и да знам какво става
Лудостче,тази картинка кърти rotfImao rotfImao
Аз мисля,че на всички стайлинга им е страхотен и подбран подходящо,естествено като изключим сем на Ферия и Сахер и Халил

# 652
# 653
Фериха на няколко пъти ме издразни с поведението си към Емир.  ooooh!
Първия път, когато се разсърди заради онова момиче. Добре де.. нали ти самата каза -КРАЙ, какво иска?! Момчето се опита да я забрави, но не успя. Каза й, че никога не я е лъгал и тогава й стана неудобно, осъзна, че тя не е в правото да му се сърди, защото тя е тази, която лъже.  Rolling Eyes
И втория път - Емир съвсем спокойно й задава въпрос защо не иска да дойде, а тя веднага се сопна.  ooooh! Обясни му де, какво веднага скачаш.

Много ми харесаха думите на Зехра към Фериха, цитирам по памет : "Видях как гордо стоиш там. Там е твоето място, при онези хора. Учи дъще, учи. Дано някой ден и ти бъдеш господарка на такъв дом." Ето в такива моменти много я харесвам!  Heart Eyes Браво на Зехра.  smile3501

Халил как гледаше Фериха, толкова е ужасен.  Sick И видях, че на нея й стана неприятно, че постоянно я зяпаше.  Rolling Eyes

А пък Зехра и Шерифе как се хванаха за косите.  Laughing Ама то и тази Шерифе е голяма усойница, ужас.  Sick

Пигита обаче как хубаво се нагласи, леле мале, Прансу от всякъде е.  Joy Joy

Нагледахме се малко на модно ревю, Чаги си беше в свои води.  Laughing Видяхме и Аблата.  Sick

Оо забравих за сцената с яхтата.  Laughing Голям смях беше.. как се клатушкаше туй нещо, ай, ай.  Joy

# 654
Много хубава серия беше.
Ферито беше адски сладка като изревнува Емир от мадамата, която дойде в Хилс. Сладка, сладка, но да не ми е в къщата, че е доста чепата и скандалджийка и то само с Емир. Crossing ArmsКъм този момент от развитието на сериала, Фери много ме дразни с поведението си.
Де да бяха повечето комични ситуаций в този сериал като сцената със Зехра и Левент на яхтата, но къде ти, драмата тепърва предстои и, ще е до дупка. ooooh!

# 655
  • У Диспансера ...♥♥♥
абе вие гледате ли изобщо или само пишете  Mr. Green
Вери много хубаво рисуваш.Щерката и тя учи 1 година в художествената
И двете правим,аз и готвя даже Mr. Green
Ирка и ти ли рисуваш, твоите рисунки съм пропуснала. Embarassed
рисувам,ама не съм слагала нищо,аз за писането и гледането ставаше въпрос Peace
пфу аз забравих за първото си изречение  hahaha Ок разбрах.Ама Ирка дай да видим нещо де.
Щерката учи текстил.За по нататък ще си прецини тя.Може и тя да стане моден дизайн  newsm78
Като ми остане време ще ви надраскам нещо,да видите,на малкия аз му рисувам рисунките за училище,че хич милия не му се отдава, и после на изложба го викаха ooooh! да се чудим какво да казваме Joy Joy Joy

# 656
Ади къзлар , НОВА ТЕМА
Забранявам постове тип запис  Peace нема се погаждаме иначе , само честитки с Ча приемам  Heart Eyes
Благодаря  Crazy
Бре, каква стана тя. Rolling Eyes Ти ли я направи темата?

# 657
# 658
Ади къзлар , НОВА ТЕМА
Благодаря  Crazy
Бре, каква стана тя. Rolling Eyes Ти ли я направи темата?
Тя я е направила, упражнява се момичето.  Laughing Ани, после ще ти благодаря, рано е още.  Wink Laughing

# 659
Сега видях Ани, че ти си авторката на бъдещата тема.
Нали уж от 7 Април. newsm78
Малииииии, трябва да влизаме в темите, които правиш с Чаги/Емко, че иначе без него, ще ни върнеш. Joy

Общи условия

Активация на акаунт