Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 739
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Леле, Shocked ние с Госпожата  Hug най ранобудни Laughing

Добро утро мили дами Hug
Желая ви прекрасен макар и облачен ден.  bouquet
Хади, сега малко на тръстиката, до по-късно Peace

# 166
  • Варна
Добро утро!Хував ден!  Nature Sun With Face

# 167
# 168
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрютро, момичета!

Ей, страхотна таз мацка до Киво! Опасна ми се чини. Ще го схруска като нищо!
Нашият май си обича професията, какво ще кажете?

# 169
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Върнах се назад да ви чета - то няма нищо писано. И вие сте онемели след снимките.

# 170
Здравейте, момичета  Hug Мацката с Киво много готина, много ви хареса.  Sunglasses Отиват си!  Peace

Да ви кажа снощи какво откритие направих - актрисата, която играе Мелда участва и в Малки Тайни - познават се със Зейнепка още от тогава.  Whistling

Сега гледам епизода - Гюней каза пред Ебру, че Симай е била в къщата в нощта на инцидента.  Twisted Evil

# 171
# 172
Здравейте момичета! Hug
Аз пък онемях само от Киво, мацката, ако не си отваря устата става. Много зъбата, бе! На мен бразилката от миналата година, много повече ми харесваше. Ама вкус, какво да правиш...
И аз отново изгледах серията...тези погледи, които си размениха Джемре и Кузей за секунди в болницата, направо ми взеха ума...само колко неща си казаха без думи. Няма да се отчае Джемре от заминаването на Кузей, тя вече е убедена колко много я обича той и ще разбере, че му се е наложило да замине, а не че отново я изоставя. Така мисля. Пък и песента, която и записа...от това по-голямо признание в любов няма. Не мога да разбера Гюней какво си мисли, че прави, каква е целта му да се отърве от брат си...няма ли телефони newsm78 Или е казал на Кузей да не и вдига, за нейно "добро" newsm78 Нямам търпение да пуснат фрагман...
Терзи Heart Eyes благодаря ти за всичко!  bouquet

# 173
Здравейте, момичета и хубав петъчен ден и от мен. Hug
В англ. форум в темата за серията има вече превод на целия епизод на англ. език.
Всъщност, ето ви направо линк към цялата преведена серия.
Скролвате надолу по страницата.

http://board.whatisfatmagulsfault.com/index.php?/topic/2151-kuze … ani/page__st__200

# 174
Е не, скъса ми се сърцето - Кузей как се зарадва, че Баръш ще освободи Джемре, при пазговора по телефона с Гюней .... леле, искам да отида при Гюнището и да му счупа главата!  #2gunfire

# 175
В кръчмата кузей каза, че няма да остави Джемре сама и никъде няма да ходи, но скапания Гюней го убеждава, че той е гаранцията на Джемре да излезе от затвора - и на всичкото отгоре му каза да не казва на никого къде ще замине! Гадина мръсна....  #Cussing out

# 176
За да не се зарадате излишно - да уточня, че Зейно заминава само за 10 дни в Гремания по работа,т.е. не заминава за дълго Simple Smile И на мен ми стана гадно как Гюня попари радостта на Кузи, когато му каза за условието, за да освободят Дж  Confused
Кузи рече и отсече - и годежътр м/у Шереф и Демет е вече факт  Heart Eyes
A Гюлтен е много досетлива - как само им направи свиждането на двамата влюбени Simple Smile

# 177
здравейте момичета.гледах пак 67 еп. и какво ми направи впечатление или по- скоро ме изнерви... гадната хандан,как пак се мъчеше да насажда вина в кузей.когато му казваше за скалата и че нямало да падне само той,ами всички щели да потънат с него.видиш ли той пак да носи отговорност за тях/хандан и син/. #2gunfire даже мисля,че гюней е наследил душевното си заболяване от майка си. #2gunfireи тя е за сериозно лечение.да ги пращат по-скоро сценаристите в лудница,че да рахатяса нашето момче,че и ние рокрай него.    притеснено ми е,че ако кузей,научи какви ги дипли гюней,преди да бъде вкаран на топло,кръвта по тениската му от онзи фрагман,ще се окаже на брат му.

# 178
Е не, скъса ми се сърцето - Кузей как се зарадва, че Баръш ще освободи Джемре, при пазговора по телефона с Гюней .... леле, искам да отида при Гюнището и да му счупа главата!  #2gunfire
и аз #2gunfire

# 179
Ех, Кампанулка, а аз си мислех, че заминава за дълго.
Значи до края ще я гледаме.  SadАми такъв договор си е подписала.
Иначе отдавна е повече от излишна.

Общи условия

Активация на акаунт