Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 642
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Кузи , нов модел...

# 526
# 527
А, ни миг съмнение, че ще го направи !  ooooh! Но, както казах, ако и сега ми затрие момчето, повече филм на Япъма, няма да гледам !  Naughty
Hug Споко, Кузейката остава жив.

Остава, Дафне, ама май шЪ го пратят в чужбинско...  Rolling Eyes

Ако го изпратят в чужбина му дават още повече шансове за нов живот. За мен това ще е добър финал.

# 528
Ако го изпратят в чужбина му дават още повече шансове за нов живот. За мен това ще е добър финал.

Е, не и за всички, които искат да ги видят щастливи оженени с Джема  Rolling Eyes

# 529
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я и аз да вметна един финал.. Joy некой да си води записки за да може позналия да си получи аплаузите. Whistling

Гюней отдавна е в пандиза. Джан е пристанал на Бану...ама тя не си спомня...
Хандан е при сестра си, ама оная се чуди как да я изгони...и я дават блуждаеща по Истанбулските сокаци с 2 куфара без колелца.
Сами ще си има още едно дете... Laughing
Гюла е сгодена за Хюсюк Rolling Eyes
Зейно си е била камшика и на никой не му пука къде е.
Дениз удовлетворена, че е затворила Баръш на топло си пали самолета за Лондон с един гринго дет  е забърсала в хотела...ко' да прайш...любов от пръв поглед... Heart Eyes
Демет и Шереф ходят на консултации за бременни.
Кузей и Джема правят същото...Джема е бременна, Едже ни е фърлила трейлър фалшименто и ни лъже, че ще видиме бебето...ние се радваме и протриваме ръце...и тамън да се роди
на екрана изписва СОН!!! Хилал Сарал

Ние бълваме змии и гущери и почваме да дописваме последните 2мин. от финала... hahaha Joy

# 530
А, ни миг съмнение, че ще го направи !  ooooh! Но, както казах, ако и сега ми затрие момчето, повече филм на Япъма, няма да гледам !  Naughty
Hug Споко, Кузейката остава жив.

Остава, Дафне, ама май шЪ го пратят в чужбинско...  Rolling Eyes

За мен също ! Peace И мисля, че е реален, на фона на случващото се до момента. Peace

# 531
Мислех си, ние сме си зарибени с филма то е ясно , но ако не си гледал един сериал , но знаееш предварително ,че края му ще е трагичен би ли се захванал да го гледаш newsm78 Това ли обича да гледа драгия турски зрител? ooooh!

# 532
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Е, не и за всички, които искат да ги видят щастливи оженени с Джема  Rolling Eyes
А бе аз не държа да са женени. Само искам хепиенд. Да са заедно и да се обичат, път ако щат да се женят.

# 533

А пък моя чичко Гугъл преведе Еджето така:

""Четвъртата седмица на юни - големият финал" - това е тъжно изречение!"

Аз отказвам да приема, че финалът ще е тъжен за героите, смятам, че ще е тъжен за зрителите, че им свършва филма и за екипа, че се разделят!

А? Кво ше кажете да се хванем за тоя клон?  Crazy

# 534
Момичето е писало че в четвъртък Кузи пак ще е в Sapanca да не вземат там трайно да се настанят

# 535
Мислех си, ние сме си зарибени с филма то е ясно , но ако не си гледал един сериал , но знаееш предварително ,че края му ще е трагичен би ли се захванал да го гледаш newsm78 Това ли обича да гледа драгия турски зрител? ooooh!

Никога не бих започнала да гледам сериал, за който знам, че има лош край.
Това е причината да не гледам Двама завинаги.
Гледах Забраненият плод, но съдбата на Бихтер изобщо не ме вълнуваше така... че да се откажа да гледам филма, защото тя ще се самоубие.

# 536
Emiliika, веднага се хващам  Wink Hug

# 537
Това ли обича да гледа драгия турски зрител? ooooh!

Аз скоро писах за този “феномен“ - за съжаление, явно на  драгия турски зрител, му е драго да гледа, че и други като него има - също така нещастни, несретни, затънали до шия в проблеми хорица. И така, докато си пийва ракъ-то, драгият турски зрител, си потрива доволно брадата, подръпва си умно мустака и е доволен, че не само той на този свят има проблеми, ами на - и тези по телевизията и те така ! Пък и ако богатите също плачат - удовлетворението е пълно !  ooooh!

# 538

А пък моя чичко Гугъл преведе Еджето така:

""Четвъртата седмица на юни - големият финал" - това е тъжно изречение!"

Аз отказвам да приема, че финалът ще е тъжен за героите, смятам, че ще е тъжен за зрителите, че им свършва филма и за екипа, че се разделят!

А? Кво ше кажете да се хванем за тоя клон?  Crazy

Емилийка, вълшебна си !  HugПодкрепям те на 100 %  Peace

# 539
Emiliika и аз бих се хванала ама тези двете дами са непредвидими Сега пъшкат те да не пъшкаме ние накрая

Общи условия

Активация на акаунт