Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 645
  • 740
  •   1
Отговори
# 615

За всичко е виновна Зейно!!! Peace[/b]

Има си хас ! Mr. Green

Колкото до честта Баръшова - не си уловила иронията, явно. Laughing

# 616
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хей, здравейте! Какво е станало, въведете ме , моля, резюмирайте, че нямам сили да чета 20 стр. днес Sad Hug
Обсъждаме новия фрагман...некой почука на вратата на Кузей...кой е той..?
Кой честен, кой осквернен и поруган...кой крив кой прав...
Къв ще е финала...добър или лош...таквиз неща...

# 617

Има си хас ! Mr. Green

Може, не споря...ама, че Зейно е в основата на тази поругана чест...не съм ли права?
Знаеш, че съм точен човек, когато Зейно е постъпила хубаво съм го възхвалила....ама за другото...

# 618
 Joy Joy JoyТова е информационна бележка бе, Зизу Joy Joy Joy Как разбрахте, че не е отишла в съда и кога е било делото или сте надградили сценария? Laughing

# 619
Joy Joy JoyТова е информационна бележка бе, Зизу Joy Joy Joy Как разбрахте, че не е отишла в съда и кога е било делото или сте надградили сценария? Laughing
Joy Joy Joy Joy еми не са ни светнали ся... Joy Joy Joy Joy и да е ходила, ние нямаме сведения Whistling

Мац, Hug да не си уловила 26 кадър и да си с друго инфо...? Joy Joy Joy

# 620
Хей, здравейте! Какво е станало, въведете ме , моля, резюмирайте, че нямам сили да чета 20 стр. днес Sad Hug

Излезе втори трейлър, другото е бошлаф.

# 621

Има си хас ! Mr. Green

Може, не споря...ама, че Зейно е в основата на тази поругана чест...не съм ли права?
Знаеш, че съм точен човек, когато Зейно е постъпила хубаво съм го възхвалила....ама за другото...

Какво имаш предвид ? Че изтри снимката, на която Баръш и Венус се целуваха ли ?
И коя муха е пуснала на медиите ?
Нещо не схванах.

# 622
Важно е колко са почукванията, защото "Пощальонът звъни винаги два пъти", както знаем Joy Joy Joy Joy Joy

# 623

Излезе втори трейлър, другото е бошлаф.

Слава богу, че се притесних Hug

# 624

Има си хас ! Mr. Green

Какво имаш предвид ? Че изтри снимката, на която Баръш и Венус се целуваха ли ?
И коя муха е пуснала на медиите ?
Нещо не схванах.

Нали беше пускала нещо на медиите...ама ако съм в грешка ще се извиня...щото може и да се бъркам ся на прима виста. Peace

# 625

Joy "Пощальонът" ще го видим в 70 серия, иначе ще си изневерят на стила и съспенса.

# 626
Важно е колко са почукванията, защото "Пощальонът звъни винаги два пъти", както знаем Joy Joy Joy Joy Joy
Абе точно тоя пощальон мисля да го пропусна... Joy Joy Joy Joy

# 627
Рускините като са задълбали върху едни думи на Едже в Туитъра. Искала предложения за подсказката:
Дж-Кузей-Самсун. Смятат, че в Самсун щяло да се случи воссоединението  Joy Joy на Кузей и Джемре.  Но, не знаят какво ще ги събере  там. Една потребителка се сети, че на автобуса на К. имало табела Самсун. Joy Joy
Т.е. автобусът за Самсун минавал през Сапанджъ, където е Кузей.
Да очакваме, че Дж ще открие Кузей. Joy Joy Joy Ще ме скъсат.

# 628
А, чукането е пет пъти, пощальонът се отлага - няма да се мре Joy Joy Joy

# 629
Рускините като са задълбали върху едни думи на Едже в Туитъра. Искала предложения за подсказката:
Дж-Кузей-Самсун. Смятат, че в Самсун щяло да се случи воссоединението  Joy Joy на Кузей и Джемре.  Но, не знаят какво ще ги събере  там. Една потребителка се сети, че на автобуса на К. имало табела Самсун. Joy Joy
Т.е. автобусът за Самсун минавал през Сапанджъ, където е Кузей.
Да очакваме, че Дж ще открие Кузей. Joy Joy Joy Ще ме скъсат.
Ми то не само шофьора знае, че пътува за Самсун...има и изпращачи дет му знаят координатите....кво сложно има да се намери Кузей...да не литнал на Марс?
Верно, че Е/М имат договор с НАСА, ама тва се отнася до камерите в сюбливни моменти.

Общи условия

Активация на акаунт