Лидл ::26::

• 58 963
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Ох, и аз се точа на маратонките да та да видим, ако не ми харесат ще купувам от другаде.Замислите се, че щом не са ги продали още първия път, явно  е нямало наплив от желаещи да ги купят, затова са застояли, обикновено съм забелязала, каквото е хубаво и качествено се изкупува до седмица две и не се задържа в магазина.

Това, че казвате че са твърди хич не е хубаво, според мен това не е удобна обувка.
Ако имаш хубави и качествени маратонки пипни отзад при петата, после ги сравни с Лидълски.
Може тези да са хубави. Не знам. Някой  преди няколко страници,беше писал хубави отзиви за тях. За мен не са добри. Мога да отида на площадката с децата ,но да си седя на пейката. За сутрешния ми крос не стават.

# 526
Маратонките се изкупуват,защото са на 15 лева!
  Твърди ,неудобни...А за тичане изобщо не стават.

# 527
На мен ми трябват за ходене, ама като знам, че ходя доста пеша, хич не ми се иска да се прибирам всеки ден в мазоли.Аз съм доволна от Дайхман, може и от там да си взема някакви за 20-25 лева, като ви чета мненията се замислям да не купувам, нищо че са по 15 лева, за мен е важно една обувка да е удобна.Гледам в сайта им има спортни обувки почти на същата цена, определено ако трябва да избирам между Лидлски и от Дайхман бих избрала вторите.

# 528
  • Бургас
отзиви за детските зимни якета?

# 529
Те са от четвъртък, нали?

# 530
  • Бургас
Те са от четвъртък, нали?
да

# 531
На мен ми трябват за ходене, ама като знам, че ходя доста пеша, хич не ми се иска да се прибирам всеки ден в мазоли.Аз съм доволна от Дайхман, може и от там да си взема някакви за 20-25 лева, като ви чета мненията се замислям да не купувам, нищо че са по 15 лева, за мен е важно една обувка да е удобна.Гледам в сайта им има спортни обувки почти на същата цена, определено ако трябва да избирам между Лидлски и от Дайхман бих избрала вторите.
gitadam обувките,маратонките от дайхман не ти ли вмирисват краката?Купувам на моите деца от там и ужасно им миришат краката и самите обувки.Даже си взех спрей пак от там за 8 лв. със сребърни йони против миризма и нищо.Аз също имам от миналата година спортни обувки които смърдят ужасно  ooooh! ,изхвърлих им стелките защото си помислих, че миризмата се дължи на тях и си купих други.Обувала съм ги 2 пъти до сега и засега нямам проблеми,но се зарекох от техен магазин обувки-маратонки да не купувам  Naughty

# 532
Малко спам, ама за обувки, които ще се носят по 8-10 часа на ден и са от изкуствен материал, има ли вариант да не ти се запарват краката?

# 533
  • София
Малко спам, ама за обувки, които ще се носят по 8-10 часа на ден и са от изкуствен материал, има ли вариант да не ти се запарват краката?
май не.

# 534
Аз пък да ви попитам и при вас ли е така - за пръв път взимам к. мляко Пилос Чуден 2% и сега като го ям ми е едно зърнесто такова, много странно на вкус...
тани, на мен ми харесва  Simple Smile

# 535
Миришат, но в рамките на нормалното все пак ги нося цял ден, но мисля, че е от кожата, т.е. понеже е изкуствена, имам едни Доней и от нея миришат.

Мисля, че млякото Пилос не е това, което беше.Когато взех последният път ми киселееше, а си беше в срок на годност.

# 536
Може... рядко го посещавам, но миналата седмица взех на пилос точно 2% чуден и не чуден  Simple Smile и ми харесаха, на децата също  Simple Smile

# 537
Пак нахлувам с въпрос- Дали има фелирани бадеми и на кавва цена ?

# 538
Пак нахлувам с въпрос- Дали има фелирани бадеми и на кавва цена ?
Има. При сладкарските подправки и нишестета, желатин и т.н. Но цена не се сещам.  newsm78

# 539
И на мен ми харесва Прахосмукачката,но май досега не са я пускали newsm78
А пък и за тези пари и 3 години гаранция мисля че си струва,а аз толковааа да имам нужда от такава Laughing
Вчера си взех от тениските и бермудите за момченца, материята е страхотна!
Пица Маргарита от големите опаковки, синът ми много ги тачи и Дезодорант Нивея и Пилешките хапки със сиренце(страхотни са), друго май не се сещам за сега newsm78
А сега и аз ще се огледам за тези ликьори, не че пия такова нещо,ама да не остана по- назад Joy

ААА Бебшките бодита са супер и аз съм взимала за моята девойка,но вече не ползвам че махнахме памперса отдавна!
От всичките детски дрешки които съм копувала от там съм доволна Peace

Общи условия

Активация на акаунт