Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 308
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
вземам и двамата дет ще избирам  Joy

# 166
Оххх ако аз снимам с Ча никаква възглавница  Mr. Green Naughty
Офффф над мен е полегнал един Бу и вика гяль гяль Нерваче  Laughing
А Ча на микрофона , ха ха ха тя теб ще вземе, я виж къв съм хубавец Нервачето е беним беним
А Толгахан - Нерде е Нервачето и аз да му опитам нервичката  Mr. Green
А онзи с окото вика - земай ги бързо и тримата , аз ще гледам оная луда релаксова да не доди
ще видиш ти гяль гяль  fight
ДЕФО Нерваче ДЕФО  smile3513
а тъй скарай и са залита на чуждо  hahaha
Гитме си при Ча на друго място работа няма  Mr. Green

# 167
Ето го дубльора му, но не ми се вярва това да е причината за напълняването му, по същата логига защо не е ослабнал той, а е трябвало например Чаги да напълнее, не, не, друга е причината.
Çağatay'ın dublorü.
Скрит текст:

А в кои серии е участвал дубльора  newsm78

Вече видях отговора. Благодаря.

И какво излиза, че Руя много силно му е въздействала или че не може да я трае???
Манка, в 51 епизод, маааааалко преди средата на серията, когато Руя дойде с майка си за първи път в апартамента му.

# 168
  • Пловдив

Оххх ако аз снимам с Ча никаква възглавница  Mr. Green Naughty
Офффф над мен е полегнал един Бу и вика гяль гяль Нерваче  Laughing
А Ча на микрофона , ха ха ха тя теб ще вземе, я виж къв съм хубавец Нервачето е беним беним
А Толгахан - Нерде е Нервачето и аз да му опитам нервичката  Mr. Green
А онзи с окото вика - земай ги бързо и тримата , аз ще гледам оная луда релаксова да не доди

Hug    Hug    Hug

# 169
Може ли малко помощ...търся музиката от епизода с хеликоптера (24 по БТВ - в самото начало), когато слизат от него, същата мелодия я има и в сцената когато Ханде отива в къщата на Емир и Корай чува разговора им, аз ли не търся както трябва  ooooh! Оригиналната музика от филма съм я дръпнала, но там точно тази мелодия я няма. Благодаря предварително!  Hug

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 13:52 от svetulka73

# 170

Верче ако помогнеш да набием Релакса и за теб едно за мен две и нема пипна номер едно никогаж  Peace

# 171
  • Пловдив

Верче ако помогнеш да набием Релакса и за теб едно за мен две и нема пипна номер едно никогаж  Peace

Аз избирам и 1 и 2. Ще ги редувам  Joy

# 172

Вай бе мъжа ти чете ли тука

# 173
Здравейте и от мен.  wavey

Благодаря за закуските. Взех си от каквото беше останало.  Laughing Heart Eyes

Диди,  Hug радвам се да те видя. Много са ти хубави новите дрешки. Heart Eyes

Наде, благодаря ти за новите снимки на Хазал. Много е сладка.  Heart Eyes А пък тези наистина се чудят за какво да се хванат..  Rolling Eyes Писна ми постоянно да я обсъждат заради килограмите й.  ooooh!

Гледам, че сте обсъждали защо се е налагало да има дубльор при сцените с Руя.. ами нормално е Чаги да не иска да се целува с тази.  Sick А пък и си е свикнало  момчето с Хазал, не можем да го виним.  Laughing Heart Eyes

Tук има Чаатай за всички.  Heart Eyes Laughing

# 174
  • Пловдив

А Вашите???? Laughing  Joy

# 175

Ани то една лесно ще се справим с нея,ама то на нейно място никнат още две Mr. Green мисля да звънна един телефон за подкрепление от Турция - Халилчо идва със сака вътре спринцовки едно друго и на Явуз даже за по сигурно да дойде с батко Кямил  Joy

# 176
Аз да кажа че в 26 епизод оригиналния Айсун когато отива да говори с Фериха се вежда колата която кара Корай в 62 епизод и там останали те серии.

# 177

Верче ако помогнеш да набием Релакса и за теб едно за мен две и нема пипна номер едно никогаж  Peace

Аз избирам и 1 и 2. Ще ги редувам  Joy

А Вашите???? Laughing  Joy
Моя със сигурност знае за другите не отговарям

# 178
  • София
Момичета едно голямо притеснение не ми дава мира..........цяла сутрин ми се върти в главата и за пет пари рабта не съм свършила:
някой беше споделил ( дано не ми се обиди, че не цитирам), че Ча не знае английски......е как ще се разбираме с него.............аууууууу лошоооооо Grinning

Иве /дано така се казва, а това не е само ник Simple Smile ако е извинявай  Peace /  езика на любовта всички го говорят, аз така ще си се разбирам с него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 179
Момичета едно голямо притеснение не ми дава мира..........цяла сутрин ми се върти в главата и за пет пари рабта не съм свършила:
някой беше споделил ( дано не ми се обиди, че не цитирам), че Ча не знае английски......е как ще се разбираме с него.............аууууууу лошоооооо Grinning

Иве /дано така се казва, а това не е само ник Simple Smile ако е извинявай  Peace /  езика на любовта всички го говорят, аз така ще си се разбирам с него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
само че той говори езика на друга любов дет ти още не я говориш, само А и Б знаеш та пак трудна ще се разберете

Общи условия

Активация на акаунт