Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 225
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Сега като гледам това клипче, си мисля:
Как започна връзката им?  newsm78 Като на шега. Той плейбоят на училището, а тя - свенливо и срамежливо момиче. Да има трудното и недостижимо момиче.
Всичко започна с едно "довиждане". Фериха бягаше от него, отблъскваше го. Имаше нещо, което хем го привличаше, хем го отблъскваше.
Ей от тук му възбуди инстринкта на хищник, за преследване, тя колкото повече бягаше и отблъскваше, той толкова повече я преследваше, толкова повече не мислише за нищо друго.
Може би тази тайнственост, го привлече към нея.
Може би тя беше причината да се влюби така лудо в нея, искаше да я разбере, но не можеше.
Много красива, бурна и същевременно нежна любовна история.
От къде започнаха и докъде стигнаха?!  newsm78  Heart Eyes Two Hearts Превърнаха се в една легенда - ФЕМИР

# 286
Не съм от жените, които
ще срещнеш навън в полунощ.
Не мигам с очи дяволито.
Сърце не разменям за грош.
Съвсем не залагам капани,
в които да хващам мъже.
В дванайсет са мъртво пияни.
Не казват на никоя ''не''.
В легло на такива обаче
не стъпвам дори и насън.
Не мога да бъда глупачка!
Добре де - понякога съм.
Но само когато обичам
(а всъщност обичах веднъж)...
Различна съм. Твърде различна
от всички представи на мъж,
извръщащ глава след девойки
със външност на поп-фолк звезди.
Не ставам за следваща бройка.
И нямам такива мечти!
И нямам десетки момчета
във списъка. (Боже, пази!)
Но имам в излишък небета.
И здрави криле - да летим!
И чест, и достойнство си имам.
Да, вярно е - скромен багаж.

Такава жена да обичаш,
обаче се иска кураж!
Васка Мадарова

# 287
Днеска сте много лежерни  Hug Hug Здравейте на всички Hug HugРелакс,ами аз го видях че е активен Юсув и викам,чакай да ви го дам,и ти веднага си го атакувала с merhaba nasılsın?Направо паднах Joy Joy Joy Joy,а така и Ивето писала на Джан,сега и на другия му приятел на Ча трябва да се пише и с упорство към прогрес Mr. Green
само кажи кой е и ще му измисля нещо....ама не тривиално от типа Здрасти...дей Ча Joy

# 288
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е Иве това направо е страхотно Hug

# 289
  • У Диспансера ...♥♥♥
Днеска сте много лежерни  Hug Hug Здравейте на всички Hug HugРелакс,ами аз го видях че е активен Юсув и викам,чакай да ви го дам,и ти веднага си го атакувала с merhaba nasılsın?Направо паднах Joy Joy Joy Joy,а така и Ивето писала на Джан,сега и на другия му приятел на Ча трябва да се пише и с упорство към прогрес Mr. Green
само кажи кой е и ще му измисля нещо....ама не тривиално от типа Здрасти...дей Ча Joy
   @ismailflz Ей го на другия,и той ако не отговори,няма повече приятели Mr. GreenИ като питаш дей Ча,и той даже и адреса ще напише Joy Joy

# 290
Кали,   bouquet много добре си го казала.
Иве,  Hug много е красиво стихотворението.

# 291
# 292
   @ismailflz Ей го на другия,и той ако не отговори,няма повече приятели Mr. GreenИ като питаш дей Ча,и той даже и адреса ще напише Joy Joy
а да знам го...абе виж сега...от питане глава не боли...даже си имаме поговорка че до Стамбул се стига....де късмет де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мацки много умряла работа в темичката ни...като вляза към 11 да сте подгрели вечееееееееееееее анадъм????

# 293
Ирка,активен активен колко да е активен като им пишеш и всичко се покрило  Joy

# 294
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Иве,  Hug много хубаво стихотверение

# 295
Нова статия за Джейда.
http://www.bursahakimiyet.com.tr/haber/magazin/tiyatro-okulu-acm … stiyor-20787.html
Доколкото разбрах от преводача, Джейда обмисля да отвори училище за театър в Истанбул в следващите години.
Иска и в бъдеще да отиде да учи в чужбина, но след като докаже на себе си, че наистина може да отвори театралното училище. Имало неща, които все още може да научи относно актьорското майсторство.
Казва, че харесва Берен Саат и Къванч Татлату.
Казва още, че вече не иска да играе ролята на лошо момиче, ами иска да опита нещо ново и различно - нещо, което не е правила до сега (има в предвит главната комедийна роля, която ще изиграе).

http://magazimedya.com/ceyda-ates-benim-sevgilim-yok
А тук пише, че са я попитали за Джан и тя е отговорила "Неотдавна се срещнахме, да, но той не ми е гадже. Ние двамата поехме по различни пътища."

# 296
Скрит текст:
Не съм от жените, които
ще срещнеш навън в полунощ.
Не мигам с очи дяволито.
Сърце не разменям за грош.
Съвсем не залагам капани,
в които да хващам мъже.
В дванайсет са мъртво пияни.
Не казват на никоя ''не''.
В легло на такива обаче
не стъпвам дори и насън.