Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 160
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Цитат
Има ли размисли има и страсти, тогава означава, че нещо е минало през теб и е оставило диря и брод, спомен...
А споменът има онази магия да заключва в себе си само хубавото, красивото, всичко друго избледнява и се забравя...рано или късно, все някога...само спомена с усмивка за нещо и някога, някъде, остава в безкрайността на това което следва в бъдеще.  

Марги, много добре подредена и изказана мисъл  smile3508За жалост не прочетох поста ти за ПЕ... Peace...знаеш отношението ми към него  Mr. Green

Оххх...чакайте,че Ча ми звъни... hahaha hahaha hahaha

# 376
Скрит текст:
Момичета, какво е това къзлар?
Момиче  Mr. Green

Цитат
Има ли размисли има и страсти, тогава означава, че нещо е минало през теб и е оставило диря и брод, спомен...
А споменът има онази магия да заключва в себе си само хубавото, красивото, всичко друго избледнява и се забравя...рано или късно, все някога...само спомена с усмивка за нещо и някога, някъде, остава в безкрайността на това което следва в бъдеще. 

Марги, много добре подредена и изказана мисъл  smile3508За жалост не прочетох поста ти за ПЕ... Peace...знаеш отношението ми към него  Mr. Green

Оххх...чакайте,че Ча ми звъни... hahaha hahaha hahaha

търси те той щи яде шамарииииииии

# 377

http://www.youtube.com/watch?v=_2grl1cgfFA

Благодаря за прекрасните стихове, момичета   bouquet  bouquet  bouquet

# 378
Послушайте Шекспир и вярвайте на Баба Ванга  newsm10

Иве,ама той за теб ме разпитваше...къде си пострадала,болили те много,имаш ли нужда от защита...нали знаеш какъв е биткаджия  hahaha hahaha hahaha

# 379
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче кажи за преводите...искате ли рамо,две,глава със сътресение...цепнати вежди...торби под очите...всичко давам Joy
Абе Чаатай ми се струва че малко трудно ще го дадеш,ама хайде.Аз си я довърших 35еп.и ще почвам 39еп.  ,ама той не е спешен,до него има време,като го почна и ако не мога смогна,ще ти пиша,ще питам и Зверчето,ако нещо иска помощ,да те предложа,като една доброволка Hug

# 380
# 381
Добър вече  от мен!

Марги, Hug благодаря за коментара на ПЕ
Много ми допадна как разсъждаваш над ПЕ и с всичко съм съгласна. Благодаря, че сподели!   bouquet  

Иве,  Hug огромно благодаря за Е. Евтимов, аз много го харесвам. Мъчно ми стана, както го прочетох  Cry Бързо оздравяване  Peace

Ани, Hug бързо да се оправяш

Ирка,  Hug... и на теб за прекрасните стиховете  Heart Eyes

Снежи,  Hug за Шекспир   bouquet

Бел,  Hug отново разкошен колаж.   bouquet
Емчо точно такъв, какъв го харесвам  Heart Eyes

Лека на лягащите и аз ви изоставям, че нещо много ме е натиснала пролетната умора, чувствам се като пребита  Laughing

# 382
ПОНЯКОГА СЕ СЛУЧВА ОНОВА, КОЕТО НАЙ-МАЛКО ОЧАКВАШ! СРЕЩАШ ОНЗИ, КОЙТО ЩЕ Е ВИНАГИ ДО ТЕБ КАЗВАШ СИ,ЧЕ НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО ОТНЕМЕ....НО СЕ СЛУЧВА НЕЩО И СЕ РАЗДЕЛЯТЕ....РАЗДЯЛАТА БОЛИ СЪРЦЕТО ПЛАЧЕ, А ДУШАТА ГОРИ ЛИ ГОРИ И НЯМА КОЙ ДА ТЕ УТЕШИ И НЯМА КОЙ ДА ТИ ПОМОГНЕ ДА ПРЕМАХНЕШ БОЛКАТА. ТАКА СТАНА И С ФЕМИР ТЕ НЕ ЖИВЯХА ОБИЧАЙКИ СЕ,ТЕ НЕ ИЗПОЛЗВАХА ВСЕКИ МИГ ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ, А ПРЕЗ ПОВЕЧЕТО ВРЕМЕ БЯХА СКАРАНИ ИЛИ СЪРДИТИ ЕДИН НА ДРУГ......ЗАРАДИ ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ИЗГУБИХА 3 ГОДИНИ И НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖЕШЕ ДА ПРОМЕНИ.....НО ТЕ РАЗБРАХА НАКРАЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО И ОБИЧАЙКИ СЕ НО ИМ БЕШЕ ОТНЕТО ТОВА ПРАВО.....ИЗВОД НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ ИМАШ ПАРИ ИЛИ ЩЕ СИ БЕДЕН ЛЮБОВТА НЕ ПИТА ТЯ ДИРЕКТНО ВЛИЗА!

# 383
  • У Диспансера ...♥♥♥

много надъхваща песничка newsm44 newsm44 че заспахте,малко залегнах над преводите и вие извадихте плетките Mr. Green

# 384
хелоууууууууууу  Hug нъ съ съ туитърки  Joy

# 385
Ирче кажи за преводите...искате ли рамо,две,глава със сътресение...цепнати вежди...торби под очите...всичко давам Joy
Абе Чаатай ми се струва че малко трудно ще го дадеш,ама хайде.Аз си я довърших 35еп.и ще почвам 39еп.  ,ама той не е спешен,до него има време,като го почна и ако не мога смогна,ще ти пиша,ще питам и Зверчето,ако нещо иска помощ,да те предложа,като една доброволка Hug
абе много не се натискам,НА ТЕБ викам да помогна...утре като ми мине кафата...друго ще пея Mr. Green....

а така ТАТАРОВА  Peace...дръж фронта там...навивай го да премине границата на Калотина и да идва Sunglasses

# 386
Здравейте мили момичета. Раздадох го петъчно, ама не мога без да ви "видя".
Надявам се да не звуча банално, но темата ни наистина е уникална. Един път повече смешна, един път повече тъжна, един път повече секси, а днес сякаш повече нежна и романтична. Но винаги кипи от живот.
Естествено съм пропуснала много и интересни разговори, но искам да взема отношение по няколко неща.
1. Дубльорът на Чаатай, мисля че това инфо не е вярно, то изскочи от фейса май. Но с очите си видях, а и днес си го отворих пак, за да съм сигурна, туитът на Енгин /монтаж/, който твърди, че Чаги никога не е използвал дубльор. Аз съм склонна да му вярвам. В тая сцена си е Чаатай барабар с 10-те си кг отгоре по това време. Това момче /спряганото за дубльор/ е просто фен. Вероятно е намерил у себе си някаква бегла прилика с нашето момче и се разхожда на сетовете. Но т.нар "дубльор" беше и на сетове на ПЕ /конкретно на Таксим, 1ви епизод/, а там няма какво да дублира.

2. Поста на Марги естествено не може да не ме впечатли. Написан е с много чувство и ме развълнува. Няма да се опитвам да го тълкувам безпристрастен ли е или не. Марги има своите причини да приема ПЕ.
Ще кажа за себе си - аз не съм безпристрастна. Това пък е моята причина да не харесвам ПЕ. Нито историята, нито героинята, нито променения образ на Емир. Вярно е, че за любовта калъпи няма и че не може да се каже, че само Роемо и Жулиета са се обичали истински. Не знам дали съществува понятие "некрасива любов". За мен такава щеше да бъде тази м/у Емир и Гюнеш, ако въобще се беше случила. Отново подчертавам, че това е единствено мое, лично усещане. Не искам да обидя никой. Но мисля, че така както не искаме да влизаме в стереотипи за това, че Емир не трябва да умира заедно с Фериха, не бива да го правим и за начина, по който той трябва да продължи живота си.

# 387
хелоууууууууууу  Hug нъ съ съ туитърки  Joy
Joy Joy Joy Joy не съм влизала кво ново там

аз се корам и не вдявам много Rolling Eyes

# 388

Това, обаче, не ми хареса.
Марги огромно благодаря за коментара на ПЕ най-после още един трезвомислещ човек обективен и безпристрастен  Hug Hug Hug Много ми  допадна как разсъждаваш над ПЕ и почти със всичко съм съгласна, да не кажа всичко  Peace
Да разбирам ли, че ние дето не харесваме ПЕ не сме трезво мислещи, обективни и безпристрастни? newsm78

MrsPetrova, привет! Hug
Не, не разбирай, че вие дето не харесвате ПЕ не сте трезво мислещи, обективни и безпристрастни.  Stop
Разбира се, че сте- трезво мислещи, обективни и безпристрастни, това, че ние сме/дето харесваме ПЕ/ не изключва и вас, да сте такива като нас, без да харесвате ПЕ.  Hug
Ох, обърках се... newsm78

Това е просто една логическа заблуда...ето по-конкретно:

Ще си позволя да ползвам чужд пример, нужен в случая от специалист в тази сфера.. Peace
Как се нарича тази логическа заблуда в случая...
приемайки твърдението на Ани за А, а твоето за В... newsm78

Отрицанието на предпоставката отрича следствието .
Деф.  Формално: Ако A (е вярно) то B (е вярно).
A Не е вярно, следователно (и) B не е вярно.
Примери:

б) Пушачите умират млади. Следователно НЕпушачите НЕ умират млади.
Заб. Да си пушач помага да умреш млад, но не е задължително условие.

Източник: http://ngdek.ludost.net/forum/index.php?topic=2242.0

MrsPetrova, моите извинения, ако си се почуствала така както във въпроса си-
не сме трезво мислещи, обективни и безпристрастни...
Съжалявам! Praynig Hug   bouquet
Не предположих, че може да се погледне и така. Embarassed Rolling Eyes

п.п. Извинявам се и на Ани, Praynig Hug   bouquet  че отговарям вместо нея, ама все недоразумения се получават около мен с моите философии... newsm78 Joy
Та се почувствах отговорна и затова не се стърпях...  Hug

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 23:57 от margita9

# 389
Неви хилоу Hug

Общи условия

Активация на акаунт