Езиколюбителна пивница - Шес'найс'тата. Шесшесшес за Ники! (16)

• 13 429
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Ænima/Albuquerque
Брутър. Не съм човек неска.  Close

# 346
  • n/a
Сарко, да не си претърпяла метаморфоза във веочк?

# 347
  • Ænima/Albuquerque
Съвсем възможно е.

Ма бахти как ми се спи тая седмица!
Да се показва тва тъпо слънце, че ми омръзна да се люпя, кат недоносляк!  Crossing Arms

# 348
Ако се задава Ф-думата, бих предпочела
очите на този, комуто е речено да я про-
изнесе, да не са ми наблизо. Смел човек
си, Ира  Laughing

Joy И за тая дума се прежалвам.

# 349
  • гр. София
Казах ли ви, че гледах реклама на тоалетна хартия, която е професионална и дерматологично тествана? Някой да знае каква е разликата между професионалния и непрофесионалния (т.нар. лаишки) гъз папир?  Thinking

Нека ти обясня.
Професионалната хАртия е за хора, които, как да кажа, си вършат работата професионално. Т.е. натрупват една солидна купчинка в тоалетната. Останалите са си обикновени дрисльовци и могат да се оправят и с непрофесионална хАртия. С други думи, всичко опира до производството. По-високо производителните хора имат нужда от професионално забърсване, иначе ще имат нужда от професионално пране на гащите на по-късен етап.
Професионалистите често ползват такиваприспособления за по-лесен достъп. Това си има и своите предимства, защото ноктите им остават чисти и не се налага да ги стържат. Ето съвсем нагледно.
Абе, не е лесно да си професионалист.

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 15:31 от Зимна роза

# 350
 smile3532

OMG! Вместо да си разтръскат д-то по алеи и градинки, да си купят arm extension! Trust the Americans...

Което обаче дава отговор на нерешения досега въпрос на Карбовски как дебелите жени вършели определени дейности.

# 351
О ме же! Хай-тек версия на л.....а пръчка.
Изразът придоби нови измерения: "Няма да те докосна и с комфърт уайп."

# 352
  • n/a
ЖДНБ  Shocked

Розе, просветителке наша, с какво и кога
да те черпим за тази неимоверно облаго-
родяваща сказка?  smile3544

# 353
Минавам само да кажа едно голямо мръъъън, че ми стопиха лагерите от работа и да изразя дълбокото си възхищени и преклонение към образователния талант на Розето hahaha

# 354
  • гр. София
 bowuu

ПП: признайте си, че вкупом се юрнАхте да поръчвате комфорт уайп по поне десетина бройки, че да имате да подарявате - кой на приятел, кой на шеф, кой на колега, кой на учителката на детето...

# 355
Зея... Обаче ме натиска едно хич не смешно подозрение, че основните клиенти на това чудо ще са точно хора, котио поради теглото си и резултиращите форми, не могат да си стигнат до дъ-то. Скръб и печал.  Confused Отделно хигиеноманите, ама те са болна сган, да харчат пари, като си нямат друга работа.  hahaha

"Няма да те докосна и с комфърт уайп."

hahaha hahaha hahaha

# 356
  • гр. София
Да, Пуцинка, и аз мисля, че е предимно за хора с проблем в теглото. Както и Ники отбеляза.
Но е гениалният подарък, нали?  Mr. Green

# 357
  • София
РозЕ, благодаря, че изясни въпроса. Цяла нощ не можах да мигна, защото се чудих моят оранджОв гъз папир върши ли всъщност работа като не е бял.

Аз има бая хора дето не щъ да докосвам и с комфорт уайп. Вече мога да им го казвам в очите, защото няма да ме разберат.

# 358
Да, Пуцинка, и аз мисля, че е предимно за хора с проблем в теглото. Както и Ники отбеляза.
Но е гениалният подарък, нали?  Mr. Green

Розе, да. За свекърва може би.  Mr. Green
(извинете, чета свекървенската тема)

Пуци, винаги ми се е искало да попитам - лемур-чугунист - това на картинката ли е? Или то се нарича Пуцът? (отбелязах с доволно око завръщането му миналата седмица, да си кажа  Laughing)

# 359
  • София
Ники, НЕ СЪМ ТИ ИЗЯЛА ДЕСЕРТА!

Общи условия

Активация на акаунт