Езиколюбителна пивница - Шес'найс'тата. Шесшесшес за Ники! (16)

• 13 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Нямам, верно е, ама СБСМ в работата и за капак ми се наложи да превеждам некви ужасии за безмоторни летателни апарати и други подобни дивотии, които ми взеха здравенцето Crossing Arms

И освен това нищо не се чува откъм теб по нашия въпрос, подмами ме с някаква събота и ме заряза Crossing Arms

# 451
Ши мине, ши мине, а и утре е петък.

Ми аз съм фрий всяка събота, като часови пояс как ни виждаш? Приемам, че шси носиш и багаж с метла, нали?  Mr. Green

# 452
Ми аз съм фрий всяка събота, като часови пояс как ни виждаш? Приемам, че шси носиш и багаж с метла, нали?  Mr. Green

Е къ без багаж с метла Flutter Laughing
Аз претенции за часови пояс нямам - и съм мОбилна, и съм си отгледала отроците до степен да ги зарежа с чиста съвест на някого Mr. Green Така че когато кажете.
Пък да вземем да го нарочим за другата събота, м? Ако има висока степен на свободност от страна на всички Laughing

# 453
Мчи изглежда като да се затопля трайно, аз съм за. Нещо като 4-5 часа? Че още не е съвсем жега, нали, пък и след 5 ставам съвсем мързелива.  Blush

# 454
Мчи изглежда като да се затопля трайно, аз съм за. Нещо като 4-5 часа? Че още не е съвсем жега, нали, пък и след 5 ставам съвсем мързелива.  Blush

Ъхъ, 4 тогава, да не те изпуснем и да се размързелявиш на масата, после ше се чудим кой да ти налива бирата в гърлото Mr. Green

# 455
Шси донеса фунийка...  Mr. Green

# 456
  • гр. София
 Много Hug за всички  Grinning

Много го обичам Трендафил Конемски! (щото е дети на Трендафила Зимната) Mr. Green
Розе, моля ти се, нека да го снимам куту се видим! В смисъл, фотосесийно, моля те, моля те, а?
Аз, ти , бира, бебе, фотоапарат, а?
И кокошки наоколо може, във вид на другариците от темата.

Нямаш грижи. Той е свикнал. Аз редовно отгърмявам с хапаратя по 200-300 снимки и после по два дни избирам, преглеждам, трия размазаните...
Аз недоспал, аз не вдява почервененото, моля обясни с прости думи  Blush

Както казваше жабокът Боко от "Дъга" - какво виждат чаровните ми жабешки очи? - срещичка ли се урежда? Да? За другата събота? Ако е някъде по в центъра и аз ще се донеса с МПС-то.

# 457
Розе, от Трендафилка Немска, която доста от нас в детството си са мислели за Трендафил Канемска.  hahaha

В центъра, я, де другаде. Аз викам направо в оня Дивак, дето бяхме миналия път?

# 458
  • гр. София
Розе, от Трендафилка Немска, която доста от нас в детството си са мислели за Трендафил Канемска.  hahaha

В центъра, я, де другаде. Аз викам направо в оня Дивак, дето бяхме миналия път?

Тъй де, знам я и аз тая Трендафилка, но се зачудих за връзката на Трендафил Конемски с Трендафила Зимната  Mr. Green Ма нъл рекох - недоспала съм, та сигур заради това ми убягва.

Кой Дивак? Аз ще да не съм била там щом не го знам.

# 459
  • Казанлък of all places
И аз тъй. Ако па не се материализирам!

# 460

Милото. Заедно бяхме, със Сами бяхте още 2 в 1.  Mr. Green

И аз тъй. Ако па не се материализирам!

А да те видим! Ай деър ю!

# 461
  • гр. София

Милото. В Уго бяхме  hahaha

# 462

Милото. В Уго бяхме  hahaha
Така е, Розе, така е, в периода на лактация мозъка изтича заедно с кърмата. Емпирично е доказано. Лошото е, че каквото си изгубил после не се връща.Това те чака и тебе.  Mr. Green

Да рекна сега едно здравейте!

Среща за другата събота, хм...

# 463
Е кво хъм, Злате, тебе никой не те пита, ти си багаж.

# 464

Е, не, ще се самогръмна!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт