Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 71

• 79 569
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Днешната доза зад кадър специално за феновете в тази тема. Подготовка за поредната серия на Нигяр и Лютфи паша.

# 661
# 662
И една нова снимка на лъчезарната Мерием.

# 663
Лека вечер от султана и неговото семейство...

Ани, Мерием е прекрасна............

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 19:22 от trendafilka

# 664
# 665
Направата на костюмите за сериала е в пълна пара.

# 666
magnet:?xt=urn:btih:48CBB23223F2E8528670E470ACF5E57EBA95C63A

Хайде да ни е честито! Благодарности на Елена и Невин!

# 667
# 668
# 669
С хиляди благодарности на Невин и Елена за положения труд, НО наистина не мога да разбера какъв е проблема серията да се качва и в DOX, за да не висиме 200 човека по 3 часа да теглиме.  Cry

# 670
Нов епизод = празник.  Hug

# 671
  • Пловдив
С хиляди благодарности на Невин и Елена за положения труд, НО наистина не мога да разбера какъв е проблема серията да се качва и в DOX, за да не висиме 200 човека по 3 часа да теглиме.  Cry

Ами дръпни и  го сложи в докса Simple SmileНамерихме щипано без пари сега и хапано искаме......

# 672

Ами дръпни и  го сложи в докса Simple SmileНамерихме щипано без пари сега и хапано искаме......

Аз винаги го качвам в DOX след като го изтегля. Просто ако от самото начало се качи и в DOX ще се разпространи много по-бързо и компа от който се тегли няма да се натоварва толкова. Тази идея я давам за пореден път, може бе има някаква причина да не се качва в DOX, незнам до сега никой не е отговарял на молбата ми. Както и да е .. здраве да е...Simple Smile

# 673

Niakoi znae li kude moga da nameria seriite ot 90 do 96 ?  v chujbina jiveia - moje i na lichni....

Аз винаги го качвам в DOX след като го изтегля. Просто ако от самото начало се качи и в DOX ще се разпространи много по-бързо и компа от който се тегли няма да се натоварва толкова. Тази идея я давам за пореден път, може бе има някаква причина да не се качва в DOX, незнам до сега никой не е отговарял на молбата ми. Както и да е .. здраве да е...Simple Smile

# 674

Общи условия

Активация на акаунт