Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 004
  • 758
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Гюнайдън, къзлар  Hug

+ 1 за вилата и аз като Джейн, за купончето  Hug

# 331
  • в подножието на планината
Добър ден! Hug

Ирка,  bouquet Иве,  bouquetДесита,  bouquet Ганушка,  bouquet благодаря за кафенцата!

ФЕмир и Тойгар... Heart Eyes

Хубава неделя! Laughing

# 332
Ганушка,Съншайн...момичета пресолявате манджата ...ако вдявате израза Rolling Eyes

Илде айде идвай да разкажеш как мина сватбата Mr. Green

Надуфчето дали е добре Praynig

И другите да дават отчет...едно ОК съм е достатъчно  Hug

# 333
Добър ден! Hug

Ирка,  bouquet Иве,  bouquetДесита,  bouquet Ганушка,  bouquet благодаря за кафенцата!

ФЕмир и Тойгар... Heart Eyes

Хубава неделя! Laughing

smile3501 newsm10 smile3501

# 334
Добро утро  Hug Ирче казваш кога и превеждам парите Бу няма и да разбере Mr. Green а по натам като станете милионери (а дано) ще се оправим някак  Hug  Mr. Green

# 335

замечтах се с тази Гърция

Илде благодаря за клипчето Peace

# 336

не мога  Mr. Green

# 337
  • Pleven, Bulgaria
Иве,вдявам израза.Не искам да засегна никой,ако някой се е засегнал искрено се извинявам и веднага ще си редактирам поста Peace Нямам намерение да развалям атмосферата в темата

Илде   bouquet клипчето  Heart Eyes

# 338
Какче това за милионите Ча още го няма в класацията с 1 сериал и без никакви реклами или каквото и друго да е било,няма как да стане това,докато Хазал вече нали се писа че е направила 1-вия милион Simple Smile за Бу се предполага че вече трябва да има и повече от един все пак е играл 3-4 сериала пък и реклами едно друго и то се събира

# 339
Аз обожавам Санторини и това

Party Party Party

# 340
  • Пловдив
Момичета според сигурен източник...Чаатай няма да почива в Турция това лято аааааааааааааа в Гърция....имам връзки и мога да запазя тази виличка в близост до неговата ще е ....

КОй идва с мен и набора????
Става въпрос за август....към 20ти Peace

Еееееее защо така, аз в Турция ще ходя това лято, а Ча няма да е там. Тъкмо мислих да се срещнем  newsm45 Cry

# 341
Здравейте  Hug Искам да попитам ще има ли скоро преведени епизоди

# 342
  • в подножието на планината
Иве, Hug голяма веселба беше... Party

Снежи, Hug Ганушка, Hug

Нервакова,  bouquet

# 343
  • София
здравейте момичета,

каква ще е схемата на излъчване на сериала по Бтв тази седмица? Ще имаме ли епизод в пон-к и колко минути ще е?

# 344
Добро утро! Отвратително време, но гледам ще почиваме и купонясваме на страхотно място! Ма нали щяхме да организираме парти на нашето черноморие!?!?!

Колкото до годините.....като гледам ще има за всички, момчето е дашно, младо....., така че споко:))))

И на мен ми се иска да са двойка в живота, но явно още не са дораснали до този момент, за нас остава надеждата че може и да се опомнят някой ден!

Красота.......... всичко е до време и ако нямаш други допирни точки, направо си загубен!!!( това прозвуча много негативно за неделя сутрин) !

Аз прекалих отново и тази нощ с Фемир ( а тъкмо бях загасила всички електронни и информационни уреди, ма нещо не удържах) тъй че отивам да прекарам време с малкия:))))
Лек ден ви желая, макар че това мрачно време мен ме депресира много!

Черпя ви по едно кафе и айде до после !!!!

Общи условия

Активация на акаунт