Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 030
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Неви, май каза,че на протеста е и Реза/май не го пиша правилно  newsm78 ,този дето се сдобри със Зурлето/.Мисля си,че ако е така,то половинките им ги чакат някъде... hahaha hahaha hahaha

# 586
Тя добре е активна Хазал, но кога, ще ходи в Америка, кога, ще се изучи, кога, ще се завърне за да я видим наесен на екран......,  ooooh!чееееееее нещо взе да ми се не вярва да успее да се появи есента, ако преди това учи в Лос Анджелис 5 месеца, както беше казала в едно предаване непосредствено преди нова година!?! Rolling Eyes
Снежи, Ръза е на протеста, вижда се на едната снимка(точно до нея), която публикувах преди малко в един от предходните си постове.

# 587
Марги,  Hug
Скрит текст:
няма за какво да ми се извиняваш Peace
Аз чух и твоето мнение.  Hug
Харесва ми да чета и чужно мнение. Понякога човек има нужда да чуе и друго различно мнение да разбере, че докъде е в грешка. И мога да кажа, че ме накара да се замисля. Благодаря ти за мнението!  bouquet

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 20:55 от skakalinka

# 588
Снежи, а така, а така  smile3521 newsm17
Исках да ви споделя, че много харесах и снимките на Джейда, дето сте постнали. Но някак ми се струва малко изкуствено усмихната. Все 24 карата. Възможно ли е, ми дано.

Тук е моментът да кажа, че харесвам и Джейда , и Хазал, но на Хазал се възхищавам. Умее да присъства, без да пренасища с присъствието си. И винаги е с отворени очи, винаги има кауза. Снимките й не са само от фризьорския салон и от кръчмите. Ето затова е различна...

# 589
Уж Хазал щеше да ходи в Америка, после пък Чаги щеше да заминава но се размина покрай наркотиците, а накрая преди тях отиде Гизем. newsm78

# 590
Скрит текст:
От какво съм направена, знаеш ли?
От солени морета и вятър.
От снежинки, от пясък, от люляци
и от тъжния дъх на Луната.
От съня, който слиза в очите ти.
От копнежа за обич. И слънцето.
От мъгли и от думи на притчи.
От гласа на дъжда по разсъмване.
От уюта на старите къщи.
От вкуса на череши и вино.
От ръцете, които прегръщат.
И от чая във скута на зимата.
От крайбрежния шум на алеите,
от очите на морските фарове.
От тревите на пролет, зелените.
И от летния пясъчен замък.
И съм станала себе си, някак си.
Всяка кръпка ме прави различна.
От това съм направена, знаеш ли...
Ако искаш - така ме обичай.

caribiana

# 591

Тук е моментът да кажа, че харесвам и Джейда , и Хазал, но на Хазал се възхищавам. Умее да присъства, без да пренасища с присъствието си. И винаги е с отворени очи, винаги има кауза. Снимките й не са само от фризьорския салон и от кръчмите. Ето затова е различна...
Peace Hug

# 592
Снежи, твой ли е колажа в пост № 585, страхотен е?!

Скрит текст:
36
Ф-Заслужих си го.
Е-Не, не си го заслужила. Ще открия кой го направи.
Ф-И какво, ще направиш? Ще го пъхнеш в кофата за боклук и, ще ми я донесеш на мене ли?

Ф-Какво правиш? Добре, ще платя билета ти.
Е-Искам да ме изслушаш.
Ф-Не мога да слушам обидите ти повече. Но ти, ще кажеш, че слуша лъжите ми, нали?
Е-Фериха, нито лъжите ти, нито моите обиди могат да изчезнат. Но аз виждам през какво преминаваш. Не мога да си затворя очите и да не обърна внимание както ти го правиш.
Ф-Аз си затварям очите и не отдавам значение на случващото ти се, така ли? Забрави. Не е твоя работа какво се случва с мен.
Е-Добре, мълчи.

Ф-Е, как е? Ти не се возиш на автобус, нали?
Е-Фериха, кога най-накрая, ще поговорим?
Ф-Нека говорим. Вината е моя. Ако не им бях зала този шанс, никога нямаше да получа такъв подарък. Никой не казва, че Джансу е дъщеря на собственик на хотел, че Ханде е дъщеря на собственик на текстилна фабрика. Аз съм дъщеря на портиер.
Е-Грешиш. И аз винаги съм бил нечий син. Наследникът на императора. Забрави ли?
Ф-Мислиш ли, че може да ме разбереш?
Е-Фериха, аз винаги ти прощавах. Простих ти много пъти. Простих ти когато ми липсваше, простих ти когато не беше до мен.
Ф-Какво е това? Подарък за РД, ли?
Е-Не е. Всеки път когато те видя и гневът ми се връща. Омраза, болка, гняв, наречи го както искаш. Не мога да се справя с това. Не мога. Не мога да забравя какво ни причини, или аз какво ти причиних.
Ф-Не ти пука как се чувствам.  Грижа те е за чувствата ти виждайки ме през какво преминавам. Хайде, взимай си такси и си върви при колата.
Е-Казваш го все едно да вземеш такси или да имаш кола е престъпление.

# 593

Peace Hug
newsm10

# 594
  • София
Снежи, твой ли е колажа в пост № 585, страхотен е?!

Скрит текст:
36
Ф-Заслужих си го.
Е-Не, не си го заслужила. Ще открия кой го направи.
Ф-И какво, ще направиш? Ще го пъхнеш в кофата за боклук и, ще ми я донесеш на мене ли?

Ф-Какво правиш? Добре, ще платя билета ти.
Е-Искам да ме изслушаш.
Ф-Не мога да слушам обидите ти повече. Но ти, ще кажеш, че слуша лъжите ми, нали?
Е-Фериха, нито лъжите ти, нито моите обиди могат да изчезнат. Но аз виждам през какво преминаваш. Не мога да си затворя очите и да не обърна внимание както ти го правиш.
Ф-Аз си затварям очите и не отдавам значение на случващото ти се, така ли? Забрави. Не е твоя работа какво се случва с мен.
Е-Добре, мълчи.

Ф-Е, как е? Ти не се возиш на автобус, нали?
Е-Фериха, кога най-накрая, ще поговорим?
Ф-Нека говорим. Вината е моя. Ако не им бях зала този шанс, никога нямаше да получа такъв подарък. Никой не казва, че Джансу е дъщеря на собственик на хотел, че Ханде е дъщеря на собственик на текстилна фабрика. Аз съм дъщеря на портиер.
Е-Грешиш. И аз винаги съм бил нечий син. Наследникът на императора. Забрави ли?
Ф-Мислиш ли, че може да ме разбереш?
Е-Фериха, аз винаги ти прощавах. Простих ти много пъти. Простих ти когато ми липсваше, простих ти когато не беше до мен.
Ф-Какво е това? Подарък за РД, ли?
Е-Не е. Всеки път когато те видя и гневът ми се връща. Омраза, болка, гняв, наречи го както искаш. Не мога да се справя с това. Не мога. Не мога да забравя какво ни причини, или аз какво ти причиних.
Ф-Не ти пука как се чувствам.  Грижа те е за чувствата ти виждайки ме през какво преминавам. Хайде, взимай си такси и си върви при колата.
Е-Казваш го все едно да вземеш такси или да имаш кола е престъпление.

Добър вечер на всички   Hug Как сте?  Hug Относно протестите според мен са си прави и поне имат някаква позиция и я защитават, а не са като нас, ние само на приказни сме силни, а когато трябва да се направи нещо, нищо не се прави и после се оплакваме  Crossing Arms

Това е един много добър пример за липсващата комуникация м/у двамата /прочетох постовете ви и много ми харесаха  Hug / сега имаха възможност да поговорят, но не, и пак Фериа е причината за това според мен, и тук най-ясно си личи, че средата, в която човек е отраснал е много важна и е определяща как ще гледаш на един свят различен от познатия...... Емир според мен не прави разлика, той я вижда като Фериа, неговата любима, докато Фериа само се отяжда за коли, пари и т.н.  ooooh!

# 595
Скрит текст:
32
Е-Твоят любим все още не ти е купил кола. Тъй като можеш да разчиташ на капитана е лесно да се обърнеш и да си тръгнеш, нали Фериха?
Ф-Не смей да ме докосваш. Не си наясно какво говориш.
Е-Престани да играеш.
Ф-Махай се.
Е- За капитана говоря. Казвам, че плаща за това, което двамата сте преживели. Иска да плати дългът Ви.
Ф-Какво?
Е-Дааа. Любовникът ти дойде при мен и искаше да плати дългът Ви, а ти се правиш, че не знаеш.
Ф-Махни се от пътя ми!

# 596
Скрит текст:
51
Ф; Толкова се обаждах, писах ти съобщения. Моля те не се ядосвай.
Е: Извинявай. Извинявай за всичко.
Ф; Аз се извинявам. Повече няма да казвам, че остава малко, ще се справим.
Е; Съжалявам за всичко.
Ф; Ти не си направил нещо, за което да съжаляваш.
Е; Слез долу.
Ф; Не искам,.
Е; Слез долу преди някой да те види.

# 597
  • Някъде там
Скрит текст:
Като гледам снимките от протеста Хазалчето  май и тя сменила цвета на косата  Rolling Eyes

мис съншайн
Скрит текст:
Нали и ние протестирахме, засега всичко е спряло защото все още няма нов парламент, но повярвай ми ако нещо не ги устрои народа с избора на нов парламент пак ще се вдигнат  Crossing Arms

Уж Хазал щеше да ходи в Америка, после пък Чаги щеше да заминава но се размина покрай наркотиците, а накрая преди тях отиде Гизем. newsm78

Упорито момиче се оказа Гиземчето  Wink

Наде Благодаря за откъсите които пускаш много много ми е приятно да ги чета Hug

# 598
може ли да помоля за линк към клипчето на фериа и емир с една красива испанска песен

# 599
Скрит текст:
51
След киното.
Ф: Най-накрая дойдохме на кино. Колко хубав беше като американски филм.
Ф; Така ли ще бъдеш докато всичко се оправи. Аз трябва да съм намусената. Е, хайде де. Днес е нашият ден. Дойдохме на кино.
Е:Фериха...
Ф: Емир, няма значение. Помислих, че ще кажеш нещо. Днес е нормален ден. Разхождаме се. Реших - ще говоря с баща си.

Общи условия

Активация на акаунт