Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 018
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
51
След киното.
Ф: Най-накрая дойдохме на кино. Колко хубав беше като американски филм.
Ф; Така ли ще бъдеш докато всичко се оправи. Аз трябва да съм намусената. Е, хайде де. Днес е нашият ден. Дойдохме на кино.
Е:Фериха...
Ф: Емир, няма значение. Помислих, че ще кажеш нещо. Днес е нормален ден. Разхождаме се. Реших - ще говоря с баща си.

такава блузка със същата плетка си оплетох в 6ти клас, това ми бе първия опит за плетка с дупки  Mr. Green

# 601
  • София
Скрит текст:
Като гледам снимките от протеста Хазалчето  май и тя сменила цвета на косата  Rolling Eyes

мис съншайн
Скрит текст:
Нали и ние протестирахме, засега всичко е спряло защото все още няма нов парламент, но повярвай ми ако нещо не ги устрои народа с избора на нов парламент пак ще се вдигнат  Crossing Arms

Уж Хазал щеше да ходи в Америка, после пък Чаги щеше да заминава но се размина покрай наркотиците, а накрая преди тях отиде Гизем. newsm78

Упорито момиче се оказа Гиземчето  Wink

Тъпа и упорита  Joy Joy
Скрит текст:
Ами незнам да ти кажа  Thinking Според мен момента е назрял за тези протести и доста по-рано трябваше да се случат,но.... По-добре късно от колкото никога! Само едно ме дразни,че за всичко Бойко е виновен сега, не гледат преди Бойко какво е било smile3516 а и да ти кажа за предстоящите избори, избора е един и същ за пореден път и м/у злото и по-малкото зло, аз лично избирам по-малкото зло / предполагам се подразбира кое е то  Wink /

# 602
По повод облеклото на Фериха през последните епизоди на АФК, т.е преди да замине за Америка съм без коментар. Беше повече от безвкусно. Косата и с тези кокчета, които и правеха, тип разплетена кошница и после усукана беше ужасна. Не знам каква им беше идеята, ама не беше особено сполучлива. И не стига, че е ниска и трътлеста (много я харесвам, но такава и е структурата просто), те и слагаха клинове, та и кьоравия да забележи.  ooooh! ooooh!

# 603
# 604
  • Някъде там
 hahaha hahaha

Скрит текст:
Напротив никой не иска някой от старите там горе всеки видя що за стока  ooooh!. Дано скоро се оправим, че не ми се мисли какво може да стане  ooooh!.

# 605
Скрит текст:
Снежи, а така, а така  smile3521 newsm17
Исках да ви споделя, че много харесах и снимките на Джейда, дето сте постнали. Но някак ми се струва малко изкуствено усмихната. Все 24 карата. Възможно ли е, ми дано.

Тук е моментът да кажа, че харесвам и Джейда , и Хазал, но на Хазал се възхищавам. Умее да присъства, без да пренасища с присъствието си. И винаги е с отворени очи, винаги има кауза. Снимките й не са само от фризьорския салон и от кръчмите. Ето затова е различна...

Неви и аз така ги усещам нещата като теб  Simple Smile

Ооо Сис не знаех,че и турски си проговорила.Скрита лимонка ще излезеш тииии  Joy

# 606
Тез гифчета са добри. Joy Joy Joy Joy Joy
Като цяло съм съгласна за прическите на Фериха в последните епизоди с изключение на 65,66 и 67 епизод но като  цяло дрехите ми харесваха тъй като си падам по ризи и клинове. Но не трябваше да я свалят от токчетата можеха на платформи да и  дадът.

# 607
Добър вечер,момичета!

Скрит текст:
От какво съм направена, знаеш ли?
От солени морета и вятър.
От снежинки, от пясък, от люляци
и от тъжния дъх на Луната.
От съня, който слиза в очите ти.
От копнежа за обич. И слънцето.
От мъгли и от думи на притчи.
От гласа на дъжда по разсъмване.
От уюта на старите къщи.
От вкуса на череши и вино.
От ръцете, които прегръщат.
И от чая във скута на зимата.
От крайбрежния шум на алеите,
от очите на морските фарове.
От тревите на пролет, зелените.
И от летния пясъчен замък.
И съм станала себе си, някак си.
Всяка кръпка ме прави различна.
От това съм направена, знаеш ли...
Ако искаш - така ме обичай.

caribiana

Heart Eyes Peace Много хубав стих.

Neidjal,благодаря за публикуваните диалози.   Hug  

# 608
  • София
hahaha hahaha

Скрит текст:
Напротив никой не иска някой от старите там горе всеки видя що за стока  ooooh!. Дано скоро се оправим, че не ми се мисли какво може да стане  ooooh!.

Скрит текст:
Няма оправия, въпреки,че много ми се иска някога и ние да сме една нормална държава, НО това скоро няма да стане, неможе всеки да идва да краде къде що има и да искаме да сме държава, ама тях не ги интересува българина на село дали има какво да яде, тях ги интересува как може да откарднат колкото се може повече и да си ходят...... Всеки трябва да се оправя по единично, кой как може, това е, ако чакаме на държавата да ни дигне заплатата или пенсията ще умреме от глад! Така ги виждам аз нещата..

# 609
По повод облеклото на Фериха през последните епизоди на АФК, т.е преди да замине за Америка съм без коментар. Беше повече от безвкусно. Косата и с тези кокчета, които и правеха, тип разплетена кошница и после усукана беше ужасна. Не знам каква им беше идеята, ама не беше особено сполучлива. И не стига, че е ниска и трътлеста (много я харесвам, но такава и е структурата просто), те и слагаха клинове, та и кьоравия да забележи.  ooooh! ooooh!
На мен също не ми допадаха умопомрачителните й кокове, ooooh!наистина бяха повече от ужасни, а за облеклото й съм без коментар. Ако искаха да изпъкне бедността й, определено успяха, особено с тези ушмуляни интерийки, с които я обличаха от дедоадамово време, Rolling Eyes а по-лошото е, че продължиха да я обличат безвкусно дори и след като стана г-жа Сарафоулу и Емир все още имаше пари. На моменти чак ми лъхаше на немърливщина. Cry

# 610
Сис,искам да гледам вампитата вече не се спряха с тези почивки  ooooh!

# 611
.... а по-лошото е, че продължиха да я обличат безвкусно дори и след като стана г-жа Сарафоулу и Емир все още имаше пари.
Тъкмо и аз това исках да добавя  Peace

# 612

Скрит текст:
На мен вече взеха да ми поомръзват честно казано,а и моят човек нали ще напуска и май само ще попрескачам по епизодите  Laughing

# 613
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз искам,ама 14 май ли ми се мерна нещо,те техните почивки,винаги са по няколко месеца ooooh!

# 614
Аз си мисля, че я обличаха по този начин защото тя не е искала парите на Емир тя просто го обичаше.И мисля че можем да ги извиним в случая.Да можеха да я обличат малко по добре и прически да и направят ама искаха да покажат един вид че е с него заради любовта.

Общи условия

Активация на акаунт