Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 941
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
За Гизем и аз не я харесвам  Sick Игра-нула , присъствие-нула, химия м/у нея и Ча в ПЕ не видях, не си паснаха, а за това че е няква мис еми и там не  явиждам да ви кажа  Shocked А и от "мис" да станеш артист еми извинявайте или си го можеш или не! Е той и Ча е модел по начало ама той се доказа  Mr. Green
говориш пълни глупости, в Турция всеки втори Мис или Миска ги правят актьори и има и други добри освен Ча

Аз говоря за Гизем! И след като вижда, че не става за тая работа,еми прави това в което си добър, което не става,не става, колкото и да насилваш нещата!
това е шанс веднъж в живота...докато е млада...играла е вече в два сериала...не е толкова простоо,трябва да опита поне да се научи...а човек знае ли може на сцена да играе,не всичко е сериали...дай й шанс Peace

# 676
  • У Диспансера ...♥♥♥
много кротко го давате и днес  Hug
я малко се разкършете

ми ади де,ади от кога чакам се събудиш newsm44 newsm44 newsm44

# 677
Наде, просто използвах израза на Ивето, че ми допадна. Прощавай!

Момичета, Иве, дето ровите в туитър, мернахте ли туитъра на Орчо - гаджето на Дениз/санем. Нали той ще работи с Чаги, той беше туитвал за него наскоро, ако има новинин, може да пусне нещо.  newsm78

# 678
# 679
Наде, защо казваш, че обиждаме Гизем  newsm78 Не може всички да харесваме всичко. Не съм казала, че е грозна или луда, просто не я харесвам и не смятам, че е талантлива. Лошото е, че я видях за първи път в ПЕ, ама - шанс. Пък и вината си е в Гизем - не успя да ме грабне като зрител, що да си насилвам чувствата  - само за да не я обидя ли? А тя не ме ли обижда като се напъва в любимия ми сериал? Вярно, мога и да не я гледам - така и правя. Ама още не се е намерил човек, който да ми попречи свободно да си изказвам мнението.
Неви, не съм Надето, но ще си позволя да ти отговоря как виждам аз нещата. Hug

Като начало става смесване на темите около Гизем... newsm78
Не виждам някой да кара някого да я харесва, ако си усетила това от някой...
кой е той, че ми е много любопитно?
Нехаресването й е едно, а да се отчете това което се опитва да постигне е друго.

Да приемеш нещо което прави някой не е задължително да го харесваш...нужно е само малко повече обективност в иначе субективното лично мнение. Peace

И нещо което си мисля на глас... Thinking
Дали им става по-леко на недоволните фенове от финала на АФК и на ПЕ като плюят непрестанно по Гизем, която не могат да различат от образа й Гюнеш в ПЕ, която влезе в сърцето на Емир, там редом и до запазеното за винаги място на Фериха, редом до самата Фериха???

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 00:42 от margita9

# 680
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дур,дур,Ятар,ятар,  какво ви стана бе,сгорещихте се нещо,я дайте ударим по едно,а Гиземки,миземки да пътуват за Америка Hug Hug

# 681
  • София
За Гизем и аз не я харесвам  Sick Игра-нула , присъствие-нула, химия м/у нея и Ча в ПЕ не видях, не си паснаха, а за това че е няква мис еми и там не  явиждам да ви кажа  Shocked А и от "мис" да станеш артист еми извинявайте или си го можеш или не! Е той и Ча е модел по начало ама той се доказа  Mr. Green
говориш пълни глупости, в Турция всеки втори Мис или Миска ги правят актьори и има и други добри освен Ча

Аз говоря за Гизем! И след като вижда, че не става за тая работа,еми прави това в което си добър, което не става,не става, колкото и да насилваш нещата!
аз пък имах предвид думите ти, които съм болтнала в червено  Peace

Аз не казвам че е невъзможно,говорех специално за Гизем! Става въпрос, че си мис и те пробват в сериал и виждаш,че не си за тая работа еми откажи се! А ако ставаш, ок играй си / а дадох пример с Ча, защото за него знам,че е бил модел и сега е и актьор, но той се доказа в ОС, че го може и не го казвам защото го харесвам или нещо подобно, не, ако не сваташе щях да кажа! Но това е лично мое мнение, никой не е длъжен да се съгласява с него! /

# 682
Аз писах че е предвидила провала...........

# 683
 spam2
Скрит текст:
Някой гледа ли новия сериал по бтв-то?

# 684
ЗдравейтИ  Mr. Green ау много съм щастлива другата седмица съм отпуска  newsm44 което значи....ОС о ейст Grinning

# 685
Гизем си опитва късмет и ако има силен гръб зад нея си мисли че и финовете са нейни но тук не само да си мислиш че ставаш и да имаш самочуствие до небето и да си мислиш че си по-добра от всички останали еми не че нещо ама нестава и като вижда че и феновете нея харесват тоест зрителите ами  да си намери друго занимание за с което да си изкарва парите.Това че е миска няма нищо общо това да си модел е съвсем различно при моделите имат да ходят по подюм в нейния случай е било че са я избрали за миска и си е помислила че става за актриса да ама хората са казали че ако от всяко дърво се става пищялка....Извинявам се на тези които я харесват но това е моето мнение просто момичето не ставаза мой те години съм изгледа доста серияли и филми и мога да кажа че Гизем не е за тази професия това е най сложната и трудна професия.

# 686
Наде, просто използвах израза на Ивето, че ми допадна. Прощавай!

Момичета, Иве, дето ровите в туитър, мернахте ли туитъра на Орчо - гаджето на Дениз/санем. Нали той ще работи с Чаги, той беше туитвал за него наскоро, ако има новинин, може да пусне нещо.  newsm78
как се казва пълното му име на турски..да го намеря newsm78

# 687
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
айде де   newsm68 newsm44

# 688
spam2
Скрит текст:
Някой гледа ли новия сериал по бтв-то?
аз  Mr. Green

# 689
  • София

това е шанс веднъж в живота...докато е млада...играла е вече в два сериала...не е толкова простоо,трябва да опита поне да се научи...а човек знае ли може на сцена да играе,не всичко е сериали...дай й шанс Peace

Ок и аз това казвам, пробвай ако ставаш играй, ако не, ако ще  10000 курса по актьорско майсторство да посетиш по-добра актриса няма да станеш.... И аз примерно искам да пея ама грача като гарга затова не се и опитвам, това имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт