Ин витро - клиника Селена №8

• 47 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Честито морско момиче !

# 496
...не не ми се карайте,знам,че е рано реално си е 9-ти ден НО ТЕСТА Е ПОЛОЖИТЕЛЕН...

newsm44 newsm44 newsm44 няма да ти се карам .... аз също, когато имах трансфер започнах с пикливите тестове от рано .... защо пък да стоиш в невидение толкова дни  Praynig дано всичко и наред и завърши с успешен финал   ylinfant

Аз пък вчера бях на пункция .... ама пункция нямаше, защото фоликулите се бяха спукали преждевременно.  Sad Sad Sad Вече ми е доста трудно да запазя спокойствие и да имам надежда.  smile3511

# 497
морско момиче  честито   ,  лека и успешна бременност до края.  bouquet

Икси на теб мила успех в петък  ! Praynig

# 498
  • UK
ами аз не издържах и тази сутрин препишках еди тест.... #2gunfire #Cussing out...не не ми се карайте,знам,че е рано реално си е 9-ти ден НО ТЕСТА Е ПОЛОЖИТЕЛЕН...след малко ще кача доказателството.Сега съм много поуспокоена и мога блажено да си чакам датата на официалния тест,който е на 27
Това е от мен и дано Бог да ни пази.Амин

Честито миличка Hug При мен пикливия, също беше положителен, още на 8 ден Crazy От сърце ти желая лека и безпроблемна  bouquet
Пи-пи  Hug  Hug  Hug

# 499
благодаря,странно се чувствам-все едно съм направила нещо нередно
радвам се,но повече ме е страх.
утре ставам оправям прическата и ще се разходя до селена да пусна един кръвен

# 500
9-ти ден НО ТЕСТА Е ПОЛОЖИТЕЛЕН...

kiss kiss kiss малеее Морското ми момиче то  Hug Hug Hug Hug нали знаеш колко много се радвам за успеха ти   bouquet След толкова много премеждия двойна радост ти желая от сърце   love001 и лека до края  Praynig Peace Hug Hug Hug

# 501
дано,дано...Светулче нали знаеш,че ти си след мен Peace

# 502
дано,дано...Светулче нали знаеш,че ти си след мен Peace
Ми аз малко та поизпреварих  newsm56 newsm56 newsm56  Mr. Green но май плана ни е трябвало да бъде такъв  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 503
pi_pi, много се учудих от твоята случка. Не те ли таймираха с прегнил или овитрел. дозата ли не са ти преценили?Какво каза докторът? Как така се прецакват фуликули? Ами ако си с ИЯР и ти е едва ли не последен шанс....хммм, не проумявам  newsm78

# 504
Нищо не стана..Днес вместо трансфер направихме абразио. Лигавицата нарасна неравномерно. Не можах да разбера какви са причините. След толкова антибиотици и изследвания се оказа  ,че имам бактерии и гъби. Те от къде се взеха пак не ми стана ясно. Това е ... В петък ще разбера повече за тая лигавица и докторката ще предложи как да вървим по-нататък.
ИКСИ, нека всичко се изчисти и снежинките ще си дойдат у дома. Малко остава, имай търпение  Hug

# 505
Имах цетротид , включително в деня преди пункцията, имах и прегнил в обичайното време, но ЛХ беше започнало да се повишава още в деня преди прегнила и въпреки цетротида. Няма обяснение.

# 506
Морско момиче честито и от мен , много да се пазиш и да си почиваш.Лека бременност.
Пи-пи съжалявам.
Аз да ви кажа от много мислене и лутане какво да правя, след 3 неуспешни опита, дали да сменям доктора и клиниката, накрая реших да му се доверя още веднъж.При последната консултация ми каза ,че ще направим една еднометриална биобсия за да видим дали няма наличие на  НК клетки.
Направи ми абразио и резултатът  беше един нищожен полип, както доктора го нарече, който беше отстранен и нямаше такива НК клетки за щастие. Каза, че вече сме отхвърлили всички вероятности и пречки за успех и вече сме готови. Сега ще изчакам един цикъл да мине и на следващия ще се готвим за ЗЕТ на бластоцисти.Много силно се надявам този път наистина вече да е моят щастлив опит.
Желая ви на всички успех. не спирайте да се борите и никога не губете надежда!!!
Един ден , когато е писано всичко ще се нареди. Hug

# 507
ЧХГ на 11ден след ЗЕТ 146.63
немога да Ви опиша как се чувствам

# 508
Страхотен резултат! Успех!  Hug Hug Hug

Морско момиче, може ли да споделиш какви медикаменти приемаше преди и след трансфера?

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 11:57 от pi_pi

# 509
Браво !!! Честито и много да се пазиш - май ще ставаш мама на двама.

Общи условия

Активация на акаунт