BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-8

• 42 341
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Взех T88 от пощата, сега ще го разучавам и после ще си кажа мнението.

Така...за сега около 2 часа е със сим карта и сметката не е намалявала. Все още го разучавам, но за сега много ми харесва

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 18:20 от s.i.l.v.e.t.o

# 466
  • Казанлък

Така...за сега около 2 часа е със сим карта и сметката не е намалявала. Все още го разучавам, но за сега много ми харесва
s.i.l.v.e.t.o  Hug честито!!!  dazzler1
Моят още не е изпратен... Бъди внимателна(надявам се че си сложила предплатена карта първоначално). Спирането на китайски приложения няма да спре пращането на смс-и,ако тази опция я има заложена във този телефон. Никъде няма тази информация за този модел. Погледни във списъка на приложенията колко лаунчера имаш. Стандартният Launcher е с размер около 260 кб. Погледни дали имаш някакъв Launcher1.0 ,който е доста по-малък. Той е виновника на тези смс-и.
Иначе просто спирането на китайските приложения става пак оттам(ако имаш активирано копче за спиране или изтриване)

Пиши как е екрана,как е видимостта под ъглите и как е качеството на звука при обажданията.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка:
TJCFEGXM- 5% до 02.07 
USSRVDAY4 - 4%на всичко (неограничен брой пъти до 31 май!!!)
MOMSDAY - 10% за категории Clothing, Shoes & Accessories и Jewelry & Watches- важи до 24 май!
Годишни и еднократни купони: KEXERJOE , 5FeBay2013 , PPuseronly (2 пъти)- 5%  и 2Dropper2013

# 467

s.i.l.v.e.t.o  Hug честито!!!  dazzler1
Моят още не е изпратен... Бъди внимателна(надявам се че си сложила предплатена карта първоначално). Спирането на китайски приложения няма да спре пращането на смс-и,ако тази опция я има заложена във този телефон. Никъде няма тази информация за този модел. Погледни във списъка на приложенията колко лаунчера имаш. Стандартният Launcher е с размер около 260 кб. Погледни дали имаш някакъв Launcher1.0 ,който е доста по-малък. Той е виновника на тези смс-и.
Иначе просто спирането на китайските приложения става пак оттам(ако имаш активирано копче за спиране или изтриване)

Пиши как е екрана,как е видимостта под ъглите и как е качеството на звука при обажданията.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка:
TJCFEGXM- 5% до 02.07 
USSRVDAY4 - 4%на всичко (неограничен брой пъти до 31 май!!!)
MOMSDAY - 10% за категории Clothing, Shoes & Accessories и Jewelry & Watches- важи до 24 май!
Годишни и еднократни купони: KEXERJOE , 5FeBay2013 , PPuseronly (2 пъти)- 5%  и 2Dropper2013

Да чукна на дърво, няма промяна по сметката ми от следобед (сложих предплатена карта за всеки случай) Екран - чувствителен, може би е IPS (не съм сигурна, правя асоциация с таблета). Хубава резолюция (дори и под ъгъл), звук, екстри - много добри. Смъкнах бг клавиатура, няколко игри и всичко върви екстра. От обяд до сега го човърках, а батерията падна от половината до една трета. Ако се сетя нещо ще допълвам, но за сега минуси не виждам. По-късно може да се пробвам да кача и някоя снимка   bouquet

# 468
Да чукна на дърво, няма промяна по сметката ми от следобед (сложих предплатена карта за всеки случай) Екран - чувствителен, може би е IPS (не съм сигурна, правя асоциация с таблета). Хубава резолюция (дори и под ъгъл), звук, екстри - много добри. Смъкнах бг клавиатура, няколко игри и всичко върви екстра. От обяд до сега го човърках, а батерията падна от половината до една трета. Ако се сетя нещо ще допълвам, но за сега минуси не виждам. По-късно може да се пробвам да кача и някоя снимка   bouquet

Честито и от мен s.i.l.v.e.t.o със здраве да го ползваш  Hug Туки-то Т83 и на мен не пращаше SMS-и ,сега чакам Т88 но още не е пратен само подаръка пътува насам  Twisted Evil Вече нямам търпение като те чета. Crazy Много ли е голям като размер за дамска ръка?

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 20:45 от m@msy

# 469
  • Казанлък
Tookу-мания!
 rotfImao rotfImao rotfImao

ох,май бая се събрахме тука ...тукоманиаци  Drunk
най-много се надявам на тази батерия... да държи повече време...ако поне малко доближава до тази от Т83,то ще съм много доволна Simple Smile

# 470
Да чукна на дърво, няма промяна по сметката ми от следобед (сложих предплатена карта за всеки случай) Екран - чувствителен, може би е IPS (не съм сигурна, правя асоциация с таблета). Хубава резолюция (дори и под ъгъл), звук, екстри - много добри. Смъкнах бг клавиатура, няколко игри и всичко върви екстра. От обяд до сега го човърках, а батерията падна от половината до една трета. Ако се сетя нещо ще допълвам, но за сега минуси не виждам. По-късно може да се пробвам да кача и някоя снимка   bouquet

Честито и от мен s.i.l.v.e.t.o със здраве да го ползваш  Hug Туки-то Т83 и на мен не пращаше SMS-и ,сега чакам Т88 но още не е пратен само подаръка пътува насам  Twisted Evil Вече нямам търпение като те чета. Crazy Много ли е голям като размер за дамска ръка?

Ами аз ги подсетих, че тогава ми го пратиха Simple Smile Какво да ти кажа... зависи от ръката, но като цяло е  като за мъж, въпреки че днес цял ден си играя и вече не ми се вижда чак толкова огромен. Специално ти направих една снимка, дано да успея да я кача   bouquet

http://prikachi.com/images/142/6130142C.jpg
http://prikachi.com/images/143/6130143q.jpg

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 21:07 от s.i.l.v.e.t.o

# 471
Tookу-мания!
 rotfImao rotfImao rotfImao

ох,май бая се събрахме тука ...тукоманиаци  Drunk
най-много се надявам на тази батерия... да държи повече време...ако поне малко доближава до тази от Т83,то ще съм много доволна Simple Smile

Ами виновен е този, който повлече крак  Joy   Аз уж се заканих да не купувам нищо и пак пуснах 2 поръчки  ooooh!

М/у другото не се надявам на издръжлива батерия при T88. Един приятел има нов HTC One и каза, че издържа до 1, 2 дни, при интензивно ползване. Дано стигне поне това ниво Simple Smile

# 472
  • Казанлък
 Аз уж се заканих да не купувам нищо и пак пуснах 2 поръчки  ooooh!

Аууу,не ми говори,че и аз съм същата...със този код за 10% сега си реших да поръчам малко бижута...едната поръчка е изпратена вчера,а другата сега я подготвям  Flutter Embarassed

2 дена за такъв екран ще е чудесно! Аз имам едно китайче 4.3",което постоянно го ползвам за интернет , та всеки ден го зареждам.

# 473
 Аз уж се заканих да не купувам нищо и пак пуснах 2 поръчки  ooooh!

Аууу,не ми говори,че и аз съм същата...със този код за 10% сега си реших да поръчам малко бижута...едната поръчка е изпратена вчера,а другата сега я подготвям  Flutter Embarassed

2 дена за такъв екран ще е чудесно! Аз имам едно китайче 4.3",което постоянно го ползвам за интернет , та всеки ден го зареждам.
Тия китайци нямат  милост, не знаят ли че имаме слаби ангели  newsm78

# 474
s.i.l.v.e.t.o специално мерси  Hug Hug Hug

valpan ММ ми каза че девиза ми е *Аз имам нужда!* и *Аз искам* smile3521   виж как ме е разбрал мъжо,без много приказки само поръчвам и обявявам  девиза си  Mr. Green

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 22:44 от m@msy

# 475
 Laughing  Laughing де да можеше и моя така. Явно бъркам нещо в превъзпитанието  ooooh!

# 476
  • Ловеч
Добър ден, дами  Simple Smile Загубих се напоследък, но какво да се прави- много се работи в държавната администрация  Laughing
Tookу /на китайски много сладко звучи/ е любимата ми марка китайче за GSM и си поръчах един T1981. Не че от 3 дена не могат да го намерят из складовете, но все пак надежда има. Някой да го има този модел да сподели впечатления?  Или аз ще да съм първия с този модел..

# 477
Пак съм аз Simple Smile  Само да споделя, че поръчах и 2 калъфа за телефоните. Надявам се да паснат, уж гледах размерите, но ще кажа със сигурност като дойдат
За Т88 - http://www.tinydeal.com/slant-pocket-design-pu-leather-case-f-sa … 9250-p-80632.html
За Т83 - http://www.everbuying.com/product342869.html
А, да и ето това ако ползваме GPS-а  -   http://www.tinydeal.com/silicon-dual-suction-cup-holder-for-cell … rted-p-91835.html

# 478

Я, че той правен за мен бе- наборче 1981.  Joy
Да се оплача отново с потрошени играчки- писна ми. Confused Този път става дума за соларния сет 6в1. От поръчани 3бр. 2 пристигнаха с раздробени части, като една от тях строшена на три. Купих ново моментно лепило /че като се отвори и престои не е така силно/, но тая глупава пластмаса не подлежи на лепене и мястото на счупване стои като изметнато, не може да пасне с другата част. А това, че самите елементи масово бяха отчупени от макета, е най-малкия проблем.
И така от 3 к-та направих 2, а счупения се опитах да монтирам. Ами не се получи! Батерията още като я докоснах се разпои отгоре, аз умната олепах с лепило /хем имаме поялник, ама кой ще се занимава/, съответно с разяждащото лепило повредих всичко наоколо и дори да се запои няма да стане. Накрая ошамарих детето и метнах всичко в коша.  Crossing Arms
Някой подкарал ли го е тоя комплект играчки изобщо?!?!?

# 479
  • Бургас
Ха добре дошъл heros,
абе да Ви питам тези тоокита не са ли като тухли четворки в ръцете  newsm78, аз все си мисля че са големи за дамска ръка. Ама за мъжо ще взема да метна един  Mr. Green Оставам да следя коментарите на вече сдобилите се с телефончета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт