BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-8

• 42 277
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Казанлък
ThL си е марка (е, от евтините китайски), доста търсена последно време, много добри модели изкарват. Според мен си заслужават. Е, зависи вече цената... кой колко би дал и какви други алтернативи има в този диапазон. С 4'5" изборът не е много голям.
едит: Според мен си заслужава.

+1 !!!
Телефонът е много добър,мисля,че и преди сме го споменавали. Както каза SeeKnDestroY,марката е добра. Другият плюс според мен е процесорът. Момчето вероятно ще иска възможност да играе по-мъжки игри  Wink ,така че за тях това е голям плюс. Освен това 6589 според отзивите не само е бърз,но и икономичен... при работа не хаби толкова батерията,като 6577 преди. Резолюцията на екрана е добра, има повече памет. А цената... не забравяйте,че новите модели винаги са по-скъпи. На същата цена доскоро си беше Tooky Т86 (а той е със 6577).
Поддръжката на ТНL по форумите ще е добра(говоря за специализираните форуми).
Според мен всеки би трябвало да прецени за какво точно му трябва андроид-телефон,със какви липси във него би направил компромис,и какво в крайна сметка би натежало везните по време на избора. Мен Туки Т83 ме спечели със супер батерия и с IPS екрана. Е,да,по-дебеличек е и е с 512 мбт памет. В момента ме устройва напълно. Но това не значи,че не харесвам по-новите телефони  Peace Flutter
Вчера писах на сайта и днес получих отговор,че Т88 е изпратен вчера,дали са ми проследяващ номер,но във хистори има само Dispatched...няма тракинг и няма снимка. Е,сега ще чакам...  newsm56Пробвах ги на Tooky T83... първото не работи коректно,а във второто приложение изобщо няма български като опция.
Скрит текст:
Преди време втората програма я сложих на глобулският Q3. Понеже там има само английски и български,а аз трябваше да намеря опция за руски език. Е,руският работи донякъде... появява се във меню за контакти и във меню за избиране на номерата. Някои приложения се показват на руски,но всичко останало автоматично става на английски. Очевидно,тези програми работят различно за всеки вид телефон. Трябва да се пробва. Преди време съм чела,че понеже Андроид 4 по принцип е мулти-езичен,то допълнителни езиците могат да бъдат вкарани чрез инженерното меню. Пробвах на двата ми телефона,но не стана... За руският беше *#0007# , а за български мисля,че беше *#000359# ...търсете повече информация по специализираните форуми  Hug  Ако някой намери тази възможност,ще се радвам да споделите!!!
Е уж чета, ама не разбрах, на TOOKY T88 пластмасарка или стъкло е екрана  Embarassed
emy_emy, на Т88 няма да е стъкло според мен  newsm78
На Т83 е наистина стъкло и то качествено(не знам как е на новата двуядрена версия обаче...). По принцип на по-нисък клас телефони почти винаги се слага пластик... той също е с добро качество и не винаги може да се отличи от стъкло от непрофесионалист. Някои проверяват със игличка  Joy
Ако телефонът се ползва със протектор,то няма проблем и за пластиков екран.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка:
TJCFEGXM- 5% до 02.07 
USSRVDAY4 - 4%на всичко (неограничен брой пъти до 31 май!!!)
MOMSDAY - 10% за категории Clothing, Shoes & Accessories и Jewelry & Watches- важи до 24 май!
DOZQSVSAPP - 8% за категория Таблети
Годишни и еднократни купони: KEXERJOE , 5FeBay2013 , PPuseronly (2 пъти)- 5%  и 2Dropper2013-постоянен-2%

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 22:23 от valpan

# 526
Здравейте на всички!
Искам да попитам valpan или някой от Вас който е в час с телефоните, изчетох последната тема изцяло но не можах да се ориентирам, може ли да ми препоръчате телефон с андроид с бг меню.
Благодаря Ви   bouquet

Уточнете и друг важен компонент на покупката.В какъв ценови диапазон си търсите телефон ?
Почти всички телефони на този сайт са с андроид.Относно бг менюто най-добре да ги попитате продавачите преди поръчката.Аз наскоро получих таблет от този сайт и в характеристиките за него нямаше отбелязано за български език,обаче като получих имаше.И аз мисля че в почти всички нови андроид устройства  има български.

# 527
  • Казанлък
Здравейте на всички!
Искам да попитам valpan или някой от Вас който е в час с телефоните, изчетох последната тема изцяло но не можах да се ориентирам, може ли да ми препоръчате телефон с андроид с бг меню.
Благодаря Ви   bouquet

Май не съм срещала български език в телефоните...поне във тези,които съм гледала. Когато са започнали да излизат таблети с Андроид 4, то българският го имаше във повечето от тях, а след време просто се изгуби някак си...  newsm78
Дори и руският  го няма във някои маркови телефони(като Lenovo...но там самите хора по форумите ги русифицират)

Arsenalski е прав...хубаво е да се пита. Но ето, Аврората вече нямаше български,а има и доста други притежатели на таблети,които са споделили същото. Първият ми ноунейм имаше над 50 езика! Сега списъка е доста орязан... Sad

Да похваля този трипод! Беше ми във уишлиста от дълго време,но все забравях да го поръчам. И си спомнях за него всеки път,когато трябваше да заснемам отварянето на някоя поръчка  Joy Joy Joy
Добър е,ще ми върши работа при нужда... едва ли ще стане за тежък фотоапарат,но за моят самсунг е супер.  Peace

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 21:49 от valpan

# 528
Мерси за отговорите   bouquet
Най- важни са ми честотите 850/2100, моя оператор работи с тях и иначе тел. няма обхват. Друго- камерите са му по- добри ( хлапето много снима) , като и много иска да прилича на моя тел. ( галакси с3) Впреки, че този прилича на 2 та.

Много полезна тема   bouquet

# 529
  • Казанлък
В момента има разпродажба на някои артикули.

http://www.buyincoins.com/lp/clearance.html

Бих обърнала внимание на мъжки боксерки. Преди съм вземала оттук за сина ми размери М и L ,бяха много хубави и качествено зашити. На коланчето и на етикетите имаше надпис Calvin Klein. Има и по-малки размери тук: http://www.buyincoins.com/new_en/pages/search--Mens+Underwear+Br … s+Pants----1.html
Цената е много добра(като на едро на Алито). Поръчах в черно и синьо,днес са изпратени.  Peace

Този подарък сега се дава при поръчки над 25$
http://www.buyincoins.com/new_en/details/retro-fashion-hot-keyfo … roduct-30730.html

# 530
Да похваля този трипод! Беше ми във уишлиста от дълго време,но все забравях да го поръчам. И си спомнях за него всеки път,когато трябваше да заснемам отварянето на някоя поръчка  Joy Joy Joy
Добър е,ще ми върши работа при нужда... едва ли ще стане за тежък фотоапарат,но за моят самсунг е супер.  Peace

Аз го ползвам вече 2-ра година за голям апарат, тежък е но се закрепя много добре на дървета, парапети, страхотно е за снимки.

# 531
Момичета, каква беше разликата между Т88 и Т83, само в големината на дисплея ли е разликата newsm78

# 532
  • София

Е уж чета, ама не разбрах, на TOOKY T88 пластмасарка или стъкло е екрана  Embarassed
emy_emy, на Т88 няма да е стъкло според мен  newsm78
На Т83 е наистина стъкло и то качествено(не знам как е на новата двуядрена версия обаче...). По принцип на по-нисък клас телефони почти винаги се слага пластик... той също е с добро качество и не винаги може да се отличи от стъкло от непрофесионалист. Някои проверяват със игличка  Joy
Ако телефонът се ползва със протектор,то няма проблем и за пластиков екран.

Аз го поръчах, Т 88, а сега се чудя дали да го отказвам ...
Имам този телефон,

http://www.tinydeal.com/27-touch-dual-sim-bluetooth-tv-unlocked- … hone-p-51350.html
супер ми е ...като функции, големина, но на слънце не се вижда НИЩО ... не можеш да видиш кой те търси, не можеш да избереш номер ...,  отгоре е пластмаса /прилича на протектор, но по дебела/, която даже се отлепи и аз я залепих с капчица, но са влезли малки прашинки отдолу, които сега не мога да почистя ...
Искам телефон, който мога да ползвам и лятото  Mr. Green мислех да поръчам Т83, но докато се наканя, свършил .... а принципно не ползвам интернет от телефона и не ми трябва .... но избора на такива телефони май не е много голям ....

Май ще мина на модела на heros  Laughing

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 09:00 от emy_emy

# 533
Здравейте !   bouquet
Онзи ден получихме това :  http://www.buyincoins.com/new_en/details/car-kit-mp3-player-foldable-fm-transmitter-for-sd-mmc-usb-cd-02-product-1097.html
Нещо обаче не можем да се разберем със него  Mr. Green Слагам си го дето му е мястото ( в запалката на колата ) и нещо не мога да схвана какво следва след това .. Ще съм много благодарна ако някой обясни.  Embarassed

Приятно пазаруване   bouquet

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 09:39 от Baby BaBy

# 534
Момичета/момчета,помагайте  Praynig получих тази мрежа и не мога да я сложа по никакъв начин-отлепя се автоматично .Вие как я прикрепяте ? newsm78

http://www.buyincoins.com/new_en/details/insect-fly-bug-mosquito … roduct-19188.html

# 535
Да попитам от тази костенурка ли поръчвате: http://www.buyincoins.com/lp/-product-17087.html ?
Бях поръчала един комплект магически гъби на една колежка.Вчера ми звъни и иска да и поръчам още 10 комплекта  Shocked Била мнооооого доволна!

# 536
  • Бургас
Да попитам от тази костенурка ли поръчвате: http://www.buyincoins.com/lp/-product-17087.html ?
Бях поръчала един комплект магически гъби на една колежка.Вчера ми звъни и иска да и поръчам още 10 комплекта  Shocked Била мнооооого доволна!
Да от тези поръчах вече няколко за подаръци. До скоро беше към 6 долара и нещо. Тези магически гъби почистват ли фурни? Най ми е омразно това домакинско занятие, та питам дали по-лесно ще се справя с такава гъба  Mr. Green

# 537
Момичета, кой телефон е по- добър според Вас за игри, сваляне на песни , не за нещо по- сериозно - 4" TOOKY T1981 Android 4.0 MTK6577 Dual Core 1GHz Smartphone 4G 512MB RAM Molbie Phone или Т88 newsm78 Чудя се кой да си поръчам?

# 538
  • София
Здравейте !   bouquet
Онзи ден получихме това :  http://www.buyincoins.com/new_en/details/car-kit-mp3-player-foldable-fm-transmitter-for-sd-mmc-usb-cd-02-product-1097.html
Нещо обаче не можем да се разберем със него  Mr. Green Слагам си го дето му е мястото ( в запалката на колата ) и нещо не мога да схвана какво следва след това .. Ще съм много благодарна ако някой обясни.  Embarassed

Имаме такъв, но купен от тук. Пъха се в запалката, слага се и флашка с музика в него. На дисплейчето му трябва да изпише на коя честота е. Настройваш радиото на колата на същата честота и трябва да чуеш музиката от флашката.
Може да се сменят и честотите на самата джаджа. Нашата е с 10 предварително заложени и се избират с дистанционното. Важното е да е на честота, на която няма радио. Иначе се смесват сигналите.

# 539
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми препоръчате добра електронна кухненска везна? Някъде назад бях попадала на подобна покупка, но сега не мога да я намеря.
А имат ли кухненски роботи/миксери/пасатори, които да са добри и да работят качествено?
Предварително благодаря.

Код за 5% отстъпка при първа поръчка stassita

Общи условия

Активация на акаунт