ББ Кремове 4

• 116 641
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Аз съм доволна от Мишата, най-вече заради слънцезащитата и изравняването на тена. От слънцето ми се появяват много лунички, а с крема не са толкова тъмни и кожата ми изглежда много свежо. Друг плюс е, че не се размазва при тренировки, макар че малко повече се потя по лицето от варината без крем. Абсолютен фен съм на ББ-кремовете и смятам да си карам с тях, докато мога. Всъщност Мишата е първият, който съм ползвала. Проблеми за запушени пори и пъпчици не забелязвам повече от нормалното за мен (карам планински велосипед и като цяло си е мръсна работа  Mr. Green )

# 271
  • виртуално
Мишата и Етюд Хаус са това, което исках и от европейските производители  Crossing Arms
Затова продължавам да ползвам и поръчвам корейските ББ-та, но не винаги ми харесва аромата им.
А Идеалията поне мирише страхотно  Heart Eyes

# 272
Моите любими са Missha signature real complete 23 и Skin79 Hot Pink. Ако се комбинират, правят идеалният бб крем. Мишата е без парабени, минерални масла и други вредни компоненти, а Скина е с прекрасна консистенция, нанася се леко, не оставя следи. Миша има по-добра покривност, но някак си оставя филм, който оставя следи по телефона, например. И двата се препоръчват за комбинирана към мазна кожа и мога да кажа, че наистина са ефективни в ограничаването на омазняването. Е, нали никой не очаква чудеса, а и само с бб крем състоянието на кожата няма ка да се подобри, искат се комплексни мерки. Ако някойя от вас използва нещо подобно като консистенция, нанасяне и цвят на розовия скин, но без парабени, ще съм благодарна, ако сподели. Имам намерение да си поръчам Innisfree със зелен чай. Ползвали ли сте го, ще са ми полезни отзиви. А иначе, продължавам да си ги ползвам и двата на лотариен принцип, заради тях си пренебрегвам вече трети месец фон дьо тен-а на Chanel vitalumiere aqua. Това енпоказателно, колко ги харесвам. Успех с откриването на вашите бб кремчета!

# 273
  • Sofia
Получих си първите мострички на ББ кремчетата и днес пробвах MISSHA M Signature Real Complete BB Cream No.21. Пробвах е силно казано, защото го изтърпях на лицето си точно половин час  Rolling Eyes То си е като не много разреден ФДТ и ми се видя ужасно тежко  Thinking Много тегаво усещане, не ми хареса. Лепкаво, лъщящо и не попи никак добре, виждаше се от самолет.
Имам мостра и на розовия Skin79, ще го видим утре и него...

Идеалията ми жълтееше, но като усещане е несравнимо по-добра...

# 274
Вече и аз като собственик на охлювения ББ да споделя първи трепет)
nad_tab  bouquet
Кожата ми е светла с розов подтон. В първия момент като нанесох слоя определено се оцъклих доста голяма разлика се получи. Но като разнесох хубаво той взе че се адаптира) Стои леко като маска, но това е заради високия фактор в него. След нанасяне на пудра и т.н. екстри мога да кажа че се харесах. Покрива много добре.  Hug

# 275
Здравейте, някой случайно да има отзиви от ББ-то на Нивеа? На добра цена е гледам, но не съм се докопала до мостри. На мен ми трябва предимно за изравняване на тена, понеже в зоната на бузите червенее Simple Smile Този на Гарние подходящ ли е? В Елитис една от консултантките ми показа някакъв уж медицински на френска фирма, забравих му името, но консистенцията ми хареса.

# 276
  • на кого му пука
Твърди се ,че за елиминиране на зачервявания този зеления върши работа.Не знам обаче дали вече се предлага в Бг.

# 277
Някой пробвал ли е http://www.lierac.bg/hydra-chrono-teinte.html ето този крем,не знам дали се води ББ,но като описание ми звучи доста добре...  Интересуваме до каква степен е покривен,понеже в няколко аптеки се опитах да получа тестери ,но естествено ,че ''нямат''  Tired Tired Tired И има ли ББ крем, който да е хем покривен,хем да стои естествено,без да изглежда като маска  Blush Blush

# 278
На Нивея ББ-то е ужасно. Sad Мазно, разтичащо се и стоящо доста гадно. Като покривност също не е нещо невероятно.

# 279
  • Варна
днес пробвах Миша 23, седи малко по-плътно, като ФДТ, по-трудно се разнася. но пък лицето ми сякаш не се поти толкова, явно подсушава. сравнявам го единствено с Гарние, щото друго не съм ползвала. Гарнието е доста по-меко, като крем, съответно по-лесно за нанасяне, и ми седи сякаш по-естествено...
не знам, все още е рано да си изградя окончателно мнение кое от двете ще ползвам занапред. пратиха ми и два тестера с Мишата - скин 79 и още един, ще дам по-натам отзив и за тях
п.п. кожата ми е много суха, обаче с омазняваща се Т-зона. дано не ми се изсушат още бузите с М23

# 280
Някой пробвал ли е BB крема на Lavera? Някакви отзиви?

# 281
  • Sofia
Момичета, преди около месец си напоръчах няколко корейски ББ кремчета и сега имам колекция от тези:

Моля ви, споделете дали някой от тях отчетливо запушва пори или прави някакви подобни поразии  Praynig
Аз ще ги ползвам основно в Т-зоната вместо коректор или ФДТ, не на цялото лице. Тъй като съм много бяла, ще ми свършат идеална работа за целта  Mr. Green
( И един леко тъп въпрос - няма да има някакво отчетливо избелване в тези зони, нали? )

# 282
Взех си този на Ив Сен Лоран. Много красив тен постига и има в него много деликатни блестящи частици, но дефектите по кожата никак не ги покрива. Няма да ми замести фдтн-а, но става отвреме навреме за разнообразие и му се радвам.

# 283
  • София
Аз взех за проба ББ крема на Диор, определено не бих го купила, прекалено течен, жълт и някак подчертава порите.

# 284
До сега най-много ми харесва ББ крема на Мейбълин и това, че има фактуор 30 ме прави изключително щастлива  Heart Eyes
На Нивиа не ми хареса, защото светлия беше тъмен за мен, подарих го на приятелка.
Сега Орифлейм пускат ББ с фактор 30 и съм си поръчала най-светлия цвят. Имат три.
Пробвала съм на Балеа - въобще не ми харесва. Нито цвят, нито консистенция.

Общи условия

Активация на акаунт