Евтините неща, от които сме доволни - 17

• 83 294
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Аз пък да похваля шампоаните на Тео. Бях много скептично настроена към евтините шампоани, докато не ми се наложи по стечение на обстоятелствата да се измия с Тео от този с яйцето и много приятно ме изненада. Сега като ходя лятото по морета и басейни, такъв ще ползвам, че е много лекичък и перфектен за ежедневна употреба.

# 646
  • София
Взех си този крем: http://apteka.framar.bg/30015828/дева-q10-омега-3-дневен-крем-50-мл  и на първо време съм доволна - попива чудесно и кожата ми се чувства добре.

# 647
  • Варна
Имам алергии и понеже се обривам, постоянно се мажа със спирт
Shocked алергия, обрив и спирт - това лекар ли го предписа?

п.п. да не е спам, повлияна от вашите постове си купих розова вода, почиствам си лицето с нея, добре се отразява на кожата. крема на регал с мед ми идва със силен аромат, и май ще го подаря на майка ми

# 648
А в Елитис има ли ги триците на Христина?Че тук в Пловдив не се намират Crossing Arms

В Пловдив съм си ги купувала в магазинчетата в подлеза на ЖП гарата Simple Smile

# 649
Много ми харесват тези душ-гелчета. Божествен аромат, количество от 500 мл и цена 5-6 лева.  Simple Smile

Има и други видове, които мисля да пробвам.

http://www.ziaja.co.uk/offer/cosmetics/body_care/shower_gels.html

Много съм доволна и от тези дискове за пилинг (оранжевите). Бяха на промоция в Лили заедно с другите на обща цена под 5 лева.

# 650
  • Deutschland
Имам алергии и понеже се обривам, постоянно се мажа със спирт
Shocked алергия, обрив и спирт - това лекар ли го предписа?

Да Confused Confused Confused

# 651
  • Варна
а търси ли мнението и на друг лекар? щото много съм си патила да ти кажа от дерматолози, предрекоха ми дори рак на кожата заради лечението на една такава некадърница с кортикостероиди. впоследствие ми забраниха да си мия лицето дори с вода. дълги години се мазах само и единствено с вазелин с невен, да омазнявам кожата и да спрат да ми излизат лишеи, петна, екземи и всякакви други екстри. сега предимно медицинска козметика, никакви сапуни, скрабове и т.н., и кожата ми е супер
а да изпишат нещо толкова агресивно като спирт...направо не ми го побира акъла

# 652
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
а търси ли мнението и на друг лекар? щото много съм си патила да ти кажа от дерматолози, предрекоха ми дори рак на кожата заради лечението на една такава некадърница с кортикостероиди. впоследствие ми забраниха да си мия лицето дори с вода. дълги години се мазах само и единствено с вазелин с невен, да омазнявам кожата и да спрат да ми излизат лишеи, петна, екземи и всякакви други екстри. сега предимно медицинска козметика, никакви сапуни, скрабове и т.н., и кожата ми е супер

Съгласна с този пост.Потърси друго лекарско мнение...Да не изреждам на мен какви проблеми са създавали некадърници.

# 653
  • Бургас

Съгласна с този пост.Потърси друго лекарско мнение...Да не изреждам на мен какви проблеми са създавали некадърници.

+1
Отиди при истински лекар  Peace

# 654
Искам да си купя лосион или гел за тяло с приятен аромат и задължително без парабени. Съвети?

# 655
  • Варна
Днес си взех оранжево червило на umbrella!Много съм очарована за 2.30 лв.супер покривно и наситено.

# 656
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Искам да си купя лосион или гел за тяло с приятен аромат и задължително без парабени. Съвети?

Първото, за което се сещам са тези на Алверде и някои на Балея.Имаше и някои на Арома без парабени, но не всички.От тази серия:

# 657
  • Пловдив
Check Please,душ гела пак от Лили ли го взе Rolling Eyes

# 658
Момичета,какво ще кажете за продуктите на Глис Кюр и по-точно маските и разните спрейчета? От повече от половин година използвам проф. продукти и забелязах,че имитират някои професионални,че и еликсир им казват като тях.Ще ми бъде интересно за отзиви Simple Smile

# 659
Козметиката на Салос и Лавера е био, но по принцип тази козметика не е много евтина.

Общи условия

Активация на акаунт