Истанбул - 21

• 48 085
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • България, София
Редемче, направо  Joy Joy Joy с тези клипчета. Пък и гащите  Joy Joy Joy Така ме развесели  Hug Аз мацата и биричката - какво да кажа  Mr. Green

Ассамарис, благодаря за фотото. Обожавам да гледам такива снимки и да виждам дадени места как са изглеждали преди време  Simple Smile

Шебече, KKATINNA, благодарско за информацията  Hug Дано и за останалите да е интересно.

Нощна птица, много красиво ебру  Simple Smile

# 407
  • Варна и...духом на Босфора

# 408
Ау,Редеми да знаеш ще си грабна последното фото ,за да си направя дрешка-даваш ли ми го? Praynig Embarassed Praynig Praynig Embarassed

# 409
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Моля,заповядай.За творбите на тази художничка и фотограф благодаря на БЗ Heart Eyes.

# 410
  • София
Редеминаправо ме разби с това клипче на кораба!
 Hug Hug HugСмях се от сърце.Но тези до дамата изобщо не забелязват какво се случва.
Момичета, не знам дали някой не го спомена, но при съботната среща в София,
докато се изчаквахме пред пицарията,една група котки се загледахме във витрината
на отсрещния магазин за сувенири- уникати. Ассамарис възкликна:И това ако не е съдба!
На витрината имаше картина с изображение на истанбулски пейзаж. Вкупом влязохме
вътре, а там разкошни дървени табли с Истанбул!Мисля, че точно Военната академия,
която преди малко гледахме,имаше изобразена.Имаше и други артикули със символи
на Истанбул,ноо доста скъпички бяха.Казахме на продавачките, че имаме среща на
истанбулски фенки, и че след срещата ще  доведем и останалите,но после някои си
тръгнаха по-рано,а ние последните забравихме, след толкова емоции от срещата.

# 411
  • София
Привет момичета  Hug
Най-накрая успях да си кача снимките от Истанбул и то от толкова много станаха два албума, ако на някой му се разглеждат (не че не сте гледали същите места сто пъти, но все пак) да се отпиша и аз Simple Smile
Първи албум - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3023428281223.10737418 … 217047&type=3
Втори албум - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3027716748432.10737418 … 217047&type=3

# 412

Този църква не е църквата от първия ден на месеца.Тя се намира на спирка Айвансарай малко по-нагоре в посока Пиер Лоти от Свети Стефан.Ние миналата година е посетихме.за нея беше писала една варненка,която вече не я засичам във форума.

# 413
Здравейте момичета  Hug
първо Поздравления за темата Страхотна е!  newsm51

Извинявам се че така нахлувам в темата ви,не пиша тук,но ви чeта от време на време и сега прочитам че се интересувате от Kız Kulesi,и като знам аз какъв мерак имах за тази кула ooooh! и от кога я чакам да я отворят за посещение , затова си позволявам да пиша и споделя с вас,че кулата е отворена и може да се качите на нея.Билета за самата кула струва 10 турски лири,а цената на корабчето до нея и обратно е по 5 лири в посока/общо 20 лири ще ви струва всичко/. Корабчетата може да ги хванете от пристанището на  Кабаташ и от Азиятската час, като  в азиатската част мястото от където тръгват се намира между пристанището на Юскюдар и пристанището на Харем/ малко е неудобно от там за посещение ако си пеша, от Юскюдар до кулата е около 35 минути ходене пеша,затова моят скромен съвет е да ходите с лодките от Кабаташ/
ето така изглеждат лодките на Кулата

а това е изглед от кулата към касата и пристана от където тръгват лодките в Азиатската част

тук в дясно правоъгълната сива будка е касата и за билетите за корабчето и за кулата.Билети и за двете се купуват от едно и също място.

Хубав ден на всички и дано съм ви била полезна  Hug

# 414
  • Sofia
Редеми, клипчетата са буюк гюлмек!  Joy
Извинявам се за негативния пост, но
Скрит текст:
Някакви новини от БТур? На някого да са върнали парите?

# 415
  • Варна
Хм, отново съм така smile3529 и smile3523

Започнах да трупам нови записки... ooooh!

корсикана, добре си дошла. Такова нахлуване може само да ни зарадва. Мисля, че Къз кулеси не е много обсъждана в темата, а от твоя пост става ясно, че е достъпна - и в двата смисъла.
noshtna_ptica, пропуснах да кажа колко ми хареса ебруто и на мен. Точно такива се виждаха от прозорчето, имаше и по колоните в медресето, ама не улучихме момента... влиза в задължителното за следващия път. Naughty
Таня67, ще го търсим и тоз чиляк, и понеже вероятно няма да е по време на фестивала следващото ходене, ще го дирим на Ортакьой най-вече. Че и лаленца, и котета, и дервиши... Аз пък едно лале не можах да си донеса, в никаква форма Sad
redemi, както винаги постовете ти усмихват, да не кажа, че се смея с глас на някои. Hug Пу сукацити - само с бързоходки, ник'ви токове. Naughty ... Номер 4 ми е фаворит - тя една стъпка не направи като свят, а някои си падаха групово и многократно.
fiore, тцъ, 'ич не знам.
Скрит текст:
Филмът ми беше изключително тежък, различен от типичните... направих грешката да видя последната серия твърде рано и ми подейства доста депресиращо. Спрях да го гледам, но мъжът е един път.

# 416
  • България, София
Привет момичета  Hug
Най-накрая успях да си кача снимките от Истанбул и то от толкова много станаха два албума, ако на някой му се разглеждат (не че не сте гледали същите места сто пъти, но все пак) да се отпиша и аз Simple Smile
Първи албум - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3023428281223.10737418 … 217047&type=3
Втори албум - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3027716748432.10737418 … 217047&type=3

Много хубави снимки  Hug Гледката от Румели Хисар е много хубава  Simple Smile

# 417
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Хелънче, не нося термометър  Mr. Green ама е хладна, но на мен не ми пречи. Като е студена не влизам в нея и толкова  Mr. Green

Не знам вече с тая черква какво е, но тази дето дадох аз отговаря на описанието, макар че 2ри блок е на друг адрес, не на дадения...

# 418
  • София
Преглеждам като за последно темите, защото утре тръгваме. Искам да благодаря на всички вас, които споделихте емоциите си, наистина ми помогнахте да се ориентирам и да направя свой собствен маршрут, ако има някой пътуващ по това време, нека си каже Wink

# 419
Привет котарани,
от БТур,ми се обадиха,вече връщат парите,но аз днес не можах да ида.Може би в понеделник и ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт