Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 734
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Лошото е, че няма къде  Cry
Като магазин тук честно казано избор на такива колички трудничко малко. Повечето ги има на каталог, ако искаш да си ги поръчаш, но като мостри не. Има масовите колички заредени по витрините. Освен да ходя в парка и да дебна някой с такава, да се примоля да я побутам малко, за да видя моята количка ли е това или не  Rolling Eyes
venyto77 сега ще я огледам и нея като характеристики. Мерси за предложението

# 332
да, разбирам те. И аз така в началото питах само, но когато тръгнах да пробвам в магазините беше много различно. Все пак ако видиш мама с количка която ти харесва хич не се притеснявай, всички сме  или минали по този път, така че Wink Успех, Annaface   bouquet

# 333
Влизам да се похваля, че най-накрая взех количка. Baby Design Sprint +  с кошница за кола Dumbo.
http://xn--h1aaebdr9d.com/2012/%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%b1%d0%b8%d0 … 2012-baby-design/

В момента е намалена от 445лв на 380лв във фирмения магазин на Espiro, срещу МОЛ Сердика. Кошницата за кола е 114, всичко ми се върза под 500лв. Взехме я в зелено, много е свежа, лекичка и за парите си е просто перфектна.
Има промоция и на още два модела, но не на Baby Design , а на Espiro, не запомних кои модели, но са 2 в 1 и подарък: кошара.

# 334
  • Пловдив/Първомай
Мечо Пух честито страхотна е .....

И аз да се похваля след толкова обикаляне,чудене и мислене си поръчах тази количка и чакам доставка утре,нова и непозната марка е но се надявам да съм доволна Simple Smile  http://baby.galix.bg/2106/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … B0-s-line-galiani

# 335
  • Варна
Здравейте, търся си лятна количка, която да е много лека, под 7кг. , да има наклонено положение, да можем да си поспиваме. Хубаво е да има и прозорче на сенника за наблюдение и да е възможно най широка....а и цената до към 350лв.  Какво ще препоръчате?

# 336
Честити ви колички!  Hug

diandjelina да разказваш после дали си доволна, че и аз се оглеждам за нещо подобно  Wink

# 337
Здравейте,
Харесала съм си количка Inglesina avio. Моля някой, който ползва тази количка да даде мнение. Благодаря.

# 338
  • Пловдив/Първомай
Ще споделя задължително Simple Smile

# 339
Bubuto, мога да ти препоръчам нашата лятна, още от преди 4г.
Грако Ретро, цената и е 230лв, достатъчно широка е, има почти пълно легнало положение.

# 340
Здравейте, търся си лятна количка, която да е много лека, под 7кг. , да има наклонено положение, да можем да си поспиваме. Хубаво е да има и прозорче на сенника за наблюдение и да е възможно най широка....а и цената до към 350лв.  Какво ще препоръчате?
Tfk Dot пепоръчваммсмдве ръце!

# 341
Здравейте
Jane Trider,Quinny Buzz,Quinny Moodd? Избора е сведен до тези трите и не мога да взема решение,ако някой има отзиви,ще ми бъде много полезно да сподели...

# 342
Момичета, извинявам се,ако е коментирано, търсих инфо, но не открих Embarassed
Може ли да ми кажете за разликата между колички с 4 големи гуми и такива с 2 големи отзад, а предните 2 малки. Разбрах че ги водят за по-лесно завиване.  Живеем в студена страна с много сняг. Кой вид би бил по-подходящ за нашите климатични условия според вас?

# 343
  • София
Според мен количка с четири големи единични гуми.
Преди време бях открила в нета и ски за количка Simple Smile, мисля, че на шведска фирма бяха.

# 344
  • София
Привет! Имате ли някакви отзиви от тази количка? Като цена е страхотно предложението, но дали марката е добра?
http://kasida.bg/romeybaby-bebeshka-kolichka-3-v-1-bs818-redblack-532-13626.html
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт