Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 791
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • София
от лятна количка над 8 кгне виждам никакъв смисъл...по-добре карай с наличните пък догодина си купи нещо съвсем леко.

# 421
от лятна количка над 8 кгне виждам никакъв смисъл...по-добре карай с наличните пък догодина си купи нещо съвсем леко.

Така де, това е другото. )
Моята комбинирана е 8кг и нещо....а идеята на летните колички е да са леки. )

# 422
Здравейте, имам Лола на бебеконфорт, обаче единичната предна гума е  не знам как точно да го обясня- разкривена. Като се бута количката и гумата изглежда криво.   
КОличката не е в гаранция.  Мъжа ми иска да свали гумата и да види какво може да се направи, но нещо не се доверявам на уменията му. Не знам дали изобщо е възможно да се свали гумата

Някой имал ли е подобен проблем с гумите и как го е разрешил?

# 423
Моят избор за лятна количка се завъртя на 360 градуса. ooooh!Видях на живо Плико мини и се разочаровах.Нищо особено и по-различно и от най-евтините летни колички,но за не малко пари.Обикновена,лека,но не си заслужава 350-те лв.Мое мнение.Добре че не я поръчах на сляпо.
Тук в един магазин видях Грако Мираж и собственичката ми я намаля на 80 евро,защото е последна бройка и мострена.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/45960
Цветът е тюркоазено синьо http://www.carucioarecopii.eu/produse/graco/Graco_MIRAGE_TS_Gerard.jpg.
Количката е много лека за бутане,с цяла дръжка,което прецених,че е голям плюс,защото имам проблем с китките на ръцете,а две отделни дръжки определено ги натоварват.
Цвета  ме притеснява малко(все пак сме розови гащи),но това което ме спря най-вече от покупката и е,че няма борд за крачетата.Имаше ли такова нещо,хич нямаше да се чудя.Просто перфетктна количка.широка,с голям багажник,със сенник с UV-защита,борд,като масичка за детето.И най-вече много леко се бута.
Другата количка,за която се чудя е ХС на Х-ландер.
http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xS
Видях я и пробвах.Супер лекичка(1 кило по-лека от Гракото),широка ,но доста висока.Минуса при нея са 2-те дръжки и че не се регулират на височина.А на мен ми е леко висока и от там леко неудобна за бутане.
Интересува ме,как са като качество тази марка?Видях само,че е полска.
Дайте наклон в избора между 2-те  bouquet

И това мернах в нета.
http://www.novobebe.com/fisherprice-obaby-safe-voyager-buggy-bg-4000.html
Хубави характеристика и хубава цена,но нито един коментар не срещнах в нета за нея.А на живо абсурд да я видя.

# 424
Evana, как така Гракото няма борд за краката като и на двете снимки се вижда, че има?
Иначе аз бях с Грако Ретро, супер доволна съм, 2г и половина я ползвах и не е мръднала.

# 425
Мирама,няма борд,това което се вижда е седалката.И в магазина я видях и бебето сложих,а и консултантката потвърди,че този модел е без борд.Защо такава недомислица незнам.Хубава,широка за спане количка,пък без борд.Иначе е страхотна,нищо че е стар модел,превъзхожда в пъти някои от новите изпълнения.

# 426
Мирама,няма борд,това което се вижда е седалката.

Е как седалката, това м-у седалката и колелетата не е ли борд за подпиране на краката? Или снимките не са реални, или на нещо друго му се вика борд. )
Ако бебето е момиче, с 2ръце ти препоръчвам Грако Ретро. Също широка, много удобна и е на 230лв. мисля в Кикиморско царство.

# 427
Аз борд за крачета разбирам за продължение към седалката,което се вдига и сваля,когато детето спи,т.е. да не му висят крачетата.Ако това не се казва борд,то тогава аз не знам как се казва това което искам Blush.Но Мираж няма това което искам.
Скрит текст:
П.п.Малката плаче,иначе щях да изнамеря и снимки за сравнение.

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 17:00 от Анонимен

# 428
Аз борд за крачета разбирам за продължение към седалката,което се вдига и сваля,когато детето спи,т.е. да не му висят крачетата.Ако това не се казва борд,то тогава аз не знам как се казва това което искам Blush.Но Мираж няма това ,което искам

Аааа, сега разбрах. )
Е, масово летните колички нямат това подвижното, което искаш.
Но и дете на 2-3г. почти не спи на вън в количката та не му е много необходимо по принцип.

# 429
Другите две ,които съм показала имат.Даже мисля,че повечето, които имат хубаво легнало положение го имат.
Хубаво предложение е ретрото,но и тя няма борд за крачетата.Ако се навия за Гракото,ще взема Миража.Хем по-евтино ми я дават(горе писах 80 евро),хем е горе долу едни кг.Само цвета,но пък тюркоаза е морски летен цвят,не е задължителен за момче,така че ще се прежаля. Mr. Green

Моля някой да сподели отзиви за XS нa X-lander?

# 430
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E

Пробвай в темата за X-lander. Мисля, че поне една мама там имаше такава  Peace

# 431
  • Бургас
Търся си лятна количка до 250-300 лв. Някакви предложения Rolling Eyes? Макларън Воло или Триумф дали стават за зимата newsm78

# 432
Здравейте,мами! Харесала съм Cosatto Giggle Go Lightly- http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Giggle-Lightly-Combi-Pushchair/d … 843995&sr=1-6
Някакви отзиви?   bouquet

# 433

С такава сме, откакто детето е на 6 месеца, доволна съм.
Кажи, ако нещо по-конкретно те интересува.

Дръжките имат 2 степени на височина, впрочем, освен това количката се бута лесно и само за едната дръжка, така че за мен поне двете дръжки не бяха недостатък.

# 434
  • София
Дали някоя добра душа може да ми помогне в намирането на гума/вътрешна и външна/ за Quinny Buzz  newsm78
Питай в магазин за велосипеди, ние от там сме купували за предишната ни триколка.

Количката от втория линк си я купи моя приятелка. Не съм я виждала на живо (от както роди е при майка си в друг град), но каза, че е доволна. Ползва зимния кош, спомена, че е леко повдигнат и се свлича малката, но спред мен ги правят нарочно така. М/у другото я купи чисто нова в кашон от продавалника за 300лв.

Общи условия

Активация на акаунт