Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 665
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • Някаде там
Здравейте! Някои да е ползвал и да изкаже мнение за  Тутек туран - http://www.tutek.pl/en/products/turan-silver?

# 661
Здравейте! Някои да е ползвал и да изкаже мнение за  Тутек туран - http://www.tutek.pl/en/products/turan-silver?
Изобщо за Тутек ще намериш малко информация. Аз също се бях насочила към тях / като още е така, но сега не са ми единствен фаворит, а се появи друг достоен претендент - отново полски Тако / , та малко са навлезли за сега и затова и няма толкова много споделен опит.

# 662
gre4ko, защо да си се прецакала, защо държиш толкова да ти се закрепя за количката? За мен това не е толкова необходима екстра..Аз си мисля, че кошницата за кола си стои в колата, а количката си е отделно и не смятам да я ползвам за нещо друго от това. А и не съм виждала (откакто се заглеждам, де) майки да си разхождат бебето в кошницата.

# 663
Много държа на това, защото искам като отивам на пазар да не се налага да прехвърлям бебето от кошницата в коша, особено ако е заспало. Летния кош става за 6+ мес., и не ми се разнася кош за новородено за кратки излизания.

Благодаря ти Mirama за идеите, но все се надявам да намеря в БГ, че не ми се занимава с поръчки от странство Simple Smile. Напоследък нямам нерви да проучвам условия, да правя регистрации и т.н.

# 664
 Здравейте! И аз да питам майките с опит с количките.Харесала съм много Peg Perego Skate почти всички ABC,но и при двата варианта няма легнало положение и това ме притеснява.Кажете проблем ли е тази чупка ,която се пада точно на гръбчето на детето? Ще се радвам да чуя и предимства и минуси на двата модела.По-конкретно на Skate  и ABC 3Tec...Все пак не са малко парички и ме е страх да не сгреша.Иначе на външен вид са хубави..

# 665
Май съм се прецакала #2gunfire. Защо ли не го проучих този въпрос предварително Thinking
Така се влюбих в тази количка, че за нищо не помислих. Гледах в Продавалник, но не открих, пък и там откъдето я взех количката нямат.

Monda, а знаеш ли защо не се внасят вече?
нме се притеснявай, много хубави и качествени колички са.  Предполагам,че не се внасят, защото не е имало достатъчно търсене. Цената им доколкото си спомням беше над 1800 лева. А и при количките има мода, нали знаете... изгрява някоя марка, свети известно време на небосклона и се появява друга, която да я измести. Докато не излезе нов модел на предната марка и тя пак се надигне... цикличност, един вид.
А за адапторите за количка- аз също го намирам за много практично да си вземеш само шасито и кошницат и да отидеш на пазар, на консултация, набързо да свършиш нещо.

# 666
  • София
Здравейте момичета, имам нужда от помощ - на брат ми му дадоха ползвана количка Giordani 3PER8, модел 2007, като нова е, но гумите са за смяна. Имате ли идеи кои са в момента вносителите на Giordani (разбрах, че Адрия2001 вече не ги внасят), за да поръчам нови гуми. Или пък евентуално дали някой знае гумите на коя друга количка биха могли да станат за тази количка.

Последна редакция: сб, 22 юни 2013, 12:45 от Гуш

# 667
Аз пак да си повторя питането. )
Да кажете нещо за това
http://e-chipolino.com/products/product_id/3016/NeoNato%20Breeze … alm#&panel1-1

Или някаква лека лятна количка, хубава и удобна. )

# 668
  • София
Привет от мен отново Simple Smile
Ние вчера ходихме пак, гледахме колички в Хиполенд в Мола... за парите, които съм отделила харесах следните:

Cam Dinamico- идва малко скъпа, но пък е 3в1, затова се чудя за нея, по принцип имам кошче за кола на Макси коси и не търся 3в1, но може да се прежаля. Момичето каза, че НеоНато са дъщерна на Кам и ме посъветва да ги погледна и тях  Peace Иначе количката е хубава, изцяло италианска - дори материите, поне така казаха. сгъва се като се оставят колелата да се търкаля на нея, ако трябва да я добуташ сгъната до някъде, като куфар се бута, което ми се стори добре:
http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Cam/Kombinirani/Dinamico … Bezhova-2012.html

Jane Muum Matrix-  цената е ок, а коша за новородено става на кошче за кола, хем пестим от място, хем става и за кола- цена около 1000 лв, минус е че коша за новородено е значително по-малък, сгъва се доста компактно:

X- lander XMove Europe, тук съм малко раздвоена, не видях какво разнообразие от цветове има, само това черно нещо не съм сигурна... няма покривало на сенника, и прозорчето за гледане на бебето може да се окаже, че не е практично-
http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/X-lander/xMOVE/X-lander- … -Europe-2012.html

И отново Тутека Simple Smile От всички полски колички, които видях определено Тутека са ми фаворит, сгъват се компактно, има всичко, което искам в една количка- голям сенник, голям багажник с покривало, помпащи се гуми, коша за новородено има функция люлка, добър размер на коша за новородено, чупеща се дръжка, покривалце на прозорчето на сенника, хубави амортисьори, маневрена...:

В този ред на мисли, Mirama, НеоНато мисля, че ще е добър вариант, специално за тази количка нищо не мога да кажа, но поне марката ми я нахвалиха Simple Smile

Това е момичета от мен и моите проучвания по темата, сестра ми много настоява да взема нещо изпитано като марка- т.е. Х-лендер, Джейн, или Кам, НеоНато... тя няма много вяра на полските, а до някъде съм съгласна, не са малко пари и за около 1000 лв може да се вземе изпитана марка явно. Затова продължавам да търся още, ако някой има впечатления от изброените модели - нека сподели  Peace

# 669
Аз се бях влюбила в CAM , гледах Dinamico-то на живо , но след полската на Тако , просто Cam останаха много назад. За 1500 лв столчето нямало напълно легнало положение , така ми казаха в магазина, като се опитаха да че убедят че децата си спят и седнали ( за тези пари това е абсурд ) Сенника на коша за новородено няма прозорец да се проветрява и материята ми се стори много шушлекова. Сенника на сдалката за кола също е само един шушлек и като цяло количката ми изгледжда много пластмасова. Много се разочаровах от Cam. За 900 лв полската Тако ги бие по всички критерий и даже има и още глезотий които да галят окото Simple Smile

# 670
Аз не съм съгласна, че трябва да купуваме точно 2-3 марки, които се спрягат постоянно, а и това, че в бг не се купуват толкова, не означава, че по света е същото-пример с Гракото-най-купуваната количка и в САЩ и в Италия, тук не съм виждала никой да я бута.. И друг пример, за въпросните Бебетто, от приятели също знам, че са много купувани, но тук във форума не намирам отзиви за тях. Друго, ето гледам ABC design и Jane, еми едната с тази чупка на седалката ми се струва абсурдна, а другата с за мен безумния си комбиниран кош-няма да си купя количка, която не отговаря на моите критерии, само защото емного известна. Може би е до моментното положение на пазара-какви модели са излезли сега..Всеки си преценява сам, де..
А относно полските, от много потребители вече чувам, че си имат своето място на пазара, въпреки че всички знаем, че Полша си е Китай в Европа  Laughing

Иначе да попитам тези колички NeoNato в кой магазин се продават, че да ги видя наживо?

# 671
  • София

Иначе да попитам тези колички NeoNato в кой магазин се продават, че да ги видя наживо?

Във Вис Виталис и Дундьо със сигурност, но вероятно и на много други места

# 672
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Това е момичета от мен и моите проучвания по темата, сестра ми много настоява да взема нещо изпитано като марка- т.е. Х-лендер, Джейн, или Кам, НеоНато... тя няма много вяра на полските, а до някъде съм съгласна, не са малко пари и за около 1000 лв може да се вземе изпитана марка явно.

Ако трябва да сме честни X-lander също са полски.  Whistling Иначе цветове има, даже може да си купиш резервна тапицерия в друг цвят и да си ги сменяш.Прозорчето го има на всичките им модели и наистина щеше да е хубаво да си има капаче.
NeoNato едно време ги имаше и в Малечко на околовръстния, но ако не бъркам, назад в темата се оплакваха от обслужването там.  newsm78

# 673
malka maimunka  за Тутек клипа е на модела Grander- него ли си харесала? Искам и аз да отида да ги видя на живо, къде ги продават в София? И другите- Тако?
Neo Nato имаше във Вис Виталис и в Бебе бутик имаше два три модела.

# 674
  • София
kalei, наистина ли са полски? До колкото разбрах са доста актуални в ДЕ, ще ида пак да гледам и да решавам вече, че стана историческа тази количка. Точно аз се оплаквах от обслужването в Малечко  Mr. Green Но ще ги гледам по другите магазини, мерси Simple Smile

Asta , да, на Грандера съм се спряла, но и Тамберото също ми харесва, честно казано нямам идея каква точно е разликата между двете колички  Blush
Тако може да ги видиш в Алис в Парадайз център мола, а Тутека го гледах в Дундьо. Момичето консултант на Кам ми препоръча да видя количките точно във Вис Виталис, защото освен остъпката от цената, която има в момента на количките имат допълнителна отстъпка за над 700лв. И Дундьо също имат 10% отстъпка за над 500лв, така че ще пообикалям още малко Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт