Зависимости между любовта и външния вид

• 93 523
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
Всичко могат, но са в друга категория  Mr. Green Mr. Green

# 2 281
  • София
Грозните и неугледните не могат да са богати?  Mr. Green

Могат, ама обикновено първата им работа е да си оправят зъбите. Без зъби ходят бедните хора, защото не могат да си позволят зъболечение и им е по-лесно да им извадят един зъб, отколкото да го лекуват.

# 2 282
Без зъби ходят бедните хора, защото не могат да си позволят зъболечение и им е по-лесно да им извадят един зъб, отколкото да го лекуват.
Съвършенно вярно.
 А и според мен са толкова влюбени, че може и да не са си дали сметка в какво заведение влизат, важното е било да се усамотят.
А то милите как се усамотиха - пред ледения ми критично-надменен поглед...
Ужасна съм понякога, признавам... Tired Blush

# 2 283
  • София
А и според мен са толкова влюбени, че може и да не са си дали сметка в какво заведение влизат, важното е било да се усамотят.
Joy Аз не мога да повярвам, че някой от вас се връзва на тия сценарии на перхидрола.

# 2 284
И аз не мога, ама факт - връзваш се.

Шанталче е естествена блондинка.

# 2 285
Абе Елицо, кисел портокалов сок такъв  Tired

# 2 286
  • София
 tooth

# 2 287
Без зъби ходят бедните хора, защото не могат да си позволят зъболечение и им е по-лесно да им извадят един зъб, отколкото да го лекуват.
Съвършенно вярно.
А то милите как се усамотиха - пред ледения ми критично-надменен поглед...
Ужасна съм понякога, признавам... Tired Blush

Ти пък, да не мислиш, че изобщо са те забелязали!
Ама и на мен ми се отяжда от гледката на мляскащи се хора - пък били те млади, красиви и богати. Все ми е гадно.

# 2 288
Колко ще е скъп тоя ресторант, че чак да не могат да си го позволят Simple Smile И бъдейки грозен значи, ли че непременно си беден ?

# 2 289
Не е!   Peace

# 2 290
  • Варна
Не е!   Peace

Такава категоричност?

# 2 291
Ама направо се правите на ударени някой път. Парите могат да направят чудеса за външния вид начовек.

От друга страна пък в немотията хората нито имат възможност, нито желание да поддържат външния си вид.

Една богата жена, дори да е по - скоро невзрачна на външен вид по природа, ще си поддържа косата, ноктите ще са й направени, кожата ще й е хубава, ще има пари и време да се мъкне по фитнеси, пилатес, да се храни с по - здравословни храни, да се облича в хубави, качествени дрехи и т.н.

Не казвам, че бедните всички са грозни или нещо такова. Ама е много по - лесно да си красив, когато си богат. И все пак това са двете крайности.

# 2 292
Да бе Simple Smile тоя толкото и да е подържан и колкото и да са му скъпи костюмите, винаги ще си остане грозен Wink

# 2 293
Не е!   Peace

Такава категоричност?
Показвала е снимка, без лице.Прилича на изрусена.
Възможно е да има светла коса    Mr. Green, но мацката на снимката беше боядисана.

# 2 294
Добре, трой, признавам си, как ме затапи  Joy

Сега ще трябва Шанталчето пак да пуска снимки  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт