Зависимости между любовта и външния вид

• 92 231
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 625
Вилико, а защо за теб хубавица и дебеланка са две взаимно изключващи се понятия Laughing? Някои дебеланки са сто пъти по-красиви от кльощичките.

Така е, но какво да направя - дебела жена не мога да нарека красавица, всеки си има критерии, нали  Sunglasses

Красива жена без самочувствие - не познавам. Познавам такива едни лежерни, над нещата, които не ценят толкова красотата си, но не са смачкани откъм липса на  самочувствие. Външния вид винаги е бил основен извор на самочувствието за жените.Знам, знам - сега ще се юрнете да опровергавате, но какво от това Whistling

# 2 626
  • София
Причината е в различните възприятия за "страхотен".
 Някои смятат Валери Божинов за страхотен мъж или Николета (жена му) за страхотна жена. Други не. Страхотните мъже, които познавам, само биха се подсмихнали на Николетка. Е, хайде, ако е достатъчно дискретно, може и да се прежалят веднъж. Но никога не биха рискували да се покажат с такава, още по-малко да  я афишират като "половинка". И в никакъв случай жените им не са грозни, дебели домакини  Whistling , но голяма част от тук списващите биха ги окачествили като невзрачни. Особено тези, формирали естетичните си критерии от "Блясък" , ТВ "Планета" и Night Flight.
 Същото е и с жените, просто възприятията ни са различни.

# 2 627
Да, добре, но това е само в главите на жените. Абсурдно е така да се заклеймяват красиви жени, па макар красиви по друг начин - не като нас самите...Що решихте, че Николета ще е лоша майка и домакиня  Crazy

# 2 628
  • Варна
Стига сте спорили. То е ясно, че най-хубавата съм АЗ!  Mr. Green

# 2 629

Вилико, а защо за теб хубавица и дебеланка са две взаимно изключващи се понятия Laughing? Някои дебеланки са сто пъти по-красиви от кльощичките.

Така е, но какво да направя - дебела жена не мога да нарека красавица, всеки си има критерии, нали  Sunglasses

Красива жена без самочувствие - не познавам. Познавам такива едни лежерни, над нещата, които не ценят толкова красотата си, но не са смачкани откъм липса на  самочувствие. Външния вид винаги е бил основен извор на самочувствието за жените.Знам, знам - сега ще се юрнете да опровергавате, но какво от това Whistling

Ето ти една хубава дебеланка Simple SmileПогледни в ютюб за клипчета на Nigella Lawson и виж за какъв чар става дума Simple Smile Мацката е толкова секси и хич не и пука, че е закръглена Simple Smile

Скрит текст:

# 2 630
  • София
Да, добре, но това е само в главите на жените. Абсурдно е така да се заклеймяват красиви жени, па макар красиви по друг начин - не като нас самите...Що решихте, че Николета ще е лоша майка и домакиня  Crazy

Кое е в главите на жените? И кой смята, че Николета е лоша майка и домакиня? Тук говорехте, че "страхотните" мъже си търсят смотани домакини, а според мен изобщо не е така. Николета е еманация на чалга-културата и "страхотните" мъже(според някои) биха се срамували от жена като нея. Пък дори да е невероятна домакиня и да прави най-вкусните милинки!

# 2 631
В главата на жените е това, че една красавица ще е пренебрегната за сметка на смотанката- щото втората по презумпция ще е по-добра съпруга. Всеки мъж иска жена, която да го краси и приятелите да завиждат.

# 2 632
  • София
О, не, смотани жени никой не иска.  Simple Smile Мъжете искат жена, която да им отива-да ги допълва, да прави впечатление...И в зависимост от средата, в която се движат, жените изглеждат по различен начин. Като изобщо не е единственото условие да са слаби.  Party

# 2 633
  • София

Красива жена без самочувствие - не познавам. Познавам такива едни лежерни, над нещата, които не ценят толкова красотата си, но не са смачкани откъм липса на  самочувствие. Външния вид винаги е бил основен извор на самочувствието за жените.Знам, знам - сега ще се юрнете да опровергавате, но какво от това Whistling

Е, аз съм от тия лежерните.
Ама хем си викам не ми пука чак толкова как изглеждам, хем не мога и да си помисля да загубя това, което имам и се глася по малко винаги като намеря време и повод.

# 2 634
Красотата е в очите на гледащия, не е празна приказка това.

# 2 635
Но се случва да го има и момента, в който гледащият вижда "Е, не е кой знае какво, но е най-доброто на което мога да се надявам."
А околните въздишат как се обича тази двойка.

# 2 636
  • София
Всеки мъж иска нещо различно, съвсем лично, както и всяка жена. като започнат обобщенията и нещата отиват.

# 2 637
  • София
Така си е.
Пак се повтарям - за всеки влак си има пътници.
Аз например, по принцип не харесвам кукленско красиви мъже.
А по едно време си падах по чудовища над 100 кила.
Предполагам има и мъже с подобен вкус.

# 2 638
Ако ще правим паралели – поменатите жени бъдат с равни други условия – с изключение на външния вид, иначе не е честно. Та една красавица и една незабележителна и пълна жена – с близък  потенциал като цяло – не виждам как ще се сравнят, защото е ясно в чия полза отиват нещата.
Ако ще оплюваме красавиците като несериозни, повърхностни, курветини или чалгаджийки, а грозноватите и дебели като изключително красиви душевно и способни във всичко– темата пак отива на майната си...
Красотата е обективна, разбира се, но никъде - освен из бг-мама не съм срещала такъв отпор да се признае, че една хубава жена си е хубава поне за 90% от обществото, независимо с какво точно. Помня в предна тема - показана егати мацката - ама бг-мамите рекоха - има грозни и неправилни уши, вижте я - нищо особено не е   Joy

# 2 639
  • София

Красотата е обективна, разбира се, но никъде - освен из бг-мама не съм срещала такъв отпор да се признае, че една хубава жена си е хубава поне за 90% от обществото, независимо с какво точно. Помня в предна тема - показана егати мацката - ама бг-мамите рекоха - има грозни и неправилни уши, вижте я - нищо особено не е   Joy
Тук се равняваме по световните красавици, а и на тях се намират кусури, затова така. Иначе хубавата жена си е хубава жена, дори да не е твой тип хубост пак рядко има място за спор, съгласна съм.

Общи условия

Активация на акаунт