Аватарно - мъжко-спортна / Тема No 26

• 17 686
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Честито на Вили!!! Честито и на другите момичета!
С нетърпение чакам темата.Става ми все по-интересно Simple Smile
А относно за поверителността на профилите в мамата и фейса :
Скрит текст:
Сестра ми разбра именно от този форум ,че съм бременна  Joy Не че нямаше да и кажа, но исках да изчакам ,пък тя ме застреля с едно лично съобщение тук, от сорта : Аз сега да ти честитя ли или какво  Joy

# 316
  • España (Плевен)
Не съм ги носила до сега тези рибки. Сега си ги намерих. Преди около 1 час. А не съм виждала до сега никой с тях..  Peace

Обаче аз ви казвам Лека нощ и до утре..  Hug

# 317
  • КиТ
Ей, Плами, голям си агент значи! Laughing Ще си помисля   Grinning

Не случайно се водя детектив на ЦРУ в темата  Sunglasses Joy Joy Joy
Искаш ли по подробно убеждаване на ЛС  Whistling Joy Joy Joy Много съм убедителна на 2рото съобщение,ще подадеш Flutter Flutter Flutter
Имаше една се бори с мен няколко месеца,но Whistling Joy Joy Joy после и на живо даже се видяхме  hahaha hahaha hahaha

Акаша ми е по-големия проблем Thinking Пффф Crazy

Fraqueza Shocked hahaha hahaha hahaha Викаш да вземам Роис на щатна бройка  Mr. Green Joy Joy Joy

# 318
Наистина много ви благодаря   bouquet Това ми е първа победа Flutter

Плами, много пък си сигурна за новата тема  Whistling Joy
Скрит текст:
ама честно казано първо това ми дойде като идея Mr. Green

Hrisy®...,  loca ,Румяна Лефтерова , sise_to, Rois, Акаша, Bell@, честито на всички.

КАТИ, благодаря за труда който положи   bouquet

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 00:13 от ·٠•violetka•٠·

# 319
Вили, честито   bouquet
Честито и на Хриси, Лока, Руми и Сисето и на призьорките - Ройс, Акаша, Бела и отново Сисето   bouquet

Плами, нещо споменаваш ли ме Mr. Green

# 320
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Упс, аз пропуснах да гласувам, ама бяхме на градинска бира днес Crazy
Честито на Виолетка и останалите момичета Hug

# 321
Вили, честито!  bouquet

Вили първото беше само предположение,че си я пратила,после проучих по-щателно,нали видя по-горе,че съм видяла,че не пишеш там  hahaha (разбра ме Mr. Green Joy)
Пламии, другия път още по-щателна проверка ще се наложи Joy Joy Joy май и ти се оплете Mr. Green познаваме се Mr. Green

# 322
Сиси, добре дошла  Hug

Плами, айде да си призная и аз Mr. Green Сиси я познавам от доста време, проучванията ти за темата която пише не са били задълбочени Joy отскоро спрях да пиша там. Wink

# 323
  • КиТ
Плами, много пък си сигурна за новата тема  Whistling Joy
Скрит текст:
ама честно казано първо това ми дойде като идея Mr. Green

Чета мисли казвам ви  Crazy Joy Joy Joy

Селен тебе в момента не съм те споменавала  Heart Eyes Лягай там,че утре пак сме на работа  Tired ooooh!

Сисе,ама реално или форумно  Shocked #Crazy Shocked
Вилииииииииииииииииииии Twisted Evil таман пак влязах да преглеждам темите,що ме качвате на черешатааааааааааааааааааа Twisted Evil Я за наказание 20 лицеви опори  Twisted Evil

# 324
Е, и двете, Плами. Laughing

# 325
  • КиТ

Не  Shocked  Аре кажи де Thinking,да не си излъгала за годините,щото аз за друго не се сещам newsm78

# 326
Много мислих Mr. Green и избрах новата тема. Предполагам никой не го е очаквал, точно от мен Joy Joy

НОВАТА ТЕМА: ЛИЛАВО

Плами, ей ся ги почвам  Mr. Green hahaha ама те метнахме а Whistling

Пламито няма да може да заспи скоро Joy голямо напрежение  Mr. Green

# 327

Не  Shocked  Аре кажи де Thinking,да не си излъгала за годините,щото аз за друго не се сещам newsm78
Сериозна съм, нали ме питаш, дали се познаваме реално или форумно, казвам, че и двете.

# 328
  • КиТ
Много мислих Mr. Green и избрах новата тема. Предполагам никой не го е очаквал, точно от мен Joy Joy

НОВАТА ТЕМА: ЛИЛАВО

Плами, ей ся ги почвам  Mr. Green hahaha ама те метнахме а Whistling

Пламито няма да може да заспи скоро Joy голямо напрежение  Mr. Green

Да бе представяш ли си  hahaha hahaha hahaha

Не ви е срам  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy

Не мога верно Сисето увърта Tired #Crazy #Crazy #Crazy Включих действие и ЛС-то  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 329
Плами, значи като те мятаме на черешата вярваш, като ти казваме истината не Mr. Green Joy Joy
Ако се разровиш по дълбоко в темите ще откриеш истината, поне от две години се познаваме със Сиси Heart Eyes нИ тЪ лъжа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт