Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 189
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
ЧРД на коконка д си жива и здрава и да си сбъднеш мечтите!
Чести имен ден на празнуващите!

# 391
  • Талант на 2012,2013 г.
За Куини и тук...

На всички ви благодаря, момичета... Hug Heart Eyes

# 392
  • Талант на 2012,2013 г.
Молба към всички вас и най-вече към момичетата живеещи в чужбина...

Моля за помощ/ако имате тази възможност/ Cry

Търся лекарство за успокоение на болките на моя мъж...

МНОГО СПЕШНО ТЪРСЯ ДА ЗАКУПЯ ТАРГИН 20мг. !!! Лекарството е на морфинова основа и има съставка, която предотвратява запек. Със това, което му дадоха като заместител от Онкологията в Младост/Долтард 30мг./спи денонощно и е неадекватен...

А без него...

Няма такива болки...искам да му помогна. Моля, ако някой има възможност да ми помогне...

Плащам веднага...

# 393
  • при късмета
Мари дано да намериш  Praynig
мога да помогна само със седалгин-нео, ако ви върши някаква работа.

# 394
  • Талант на 2012,2013 г.
Имам седалгин нео... НЕ помага вече... трябва да има и морфин в хапчето... Sad Но ти благодаря... Hug

# 395
Мари, искам да помогна, но не знам как...В България има ли го това лекарство?

# 396
  • Талант на 2012,2013 г.
Не зная, Вио. Последния път в онкологията в Младост го заместиха с Долтард от 30 мг. Причината-нямало го в наличност. Иначе го изписват от там безплатно. Но при положение, че изписаха това сега чак след месец мисля имаме право на следваща рецепта...Сложно е... Rolling Eyes #2gunfire
А трябваше да празнуваме... Ама че работа... #Cussing outИзобщо не ми е до празник. до нищо не ми е. За първа година от много години насам се чувствам така...........

# 397
  • Germany
Мари, мога да проверя в Полша, а другата седмица и в Германия, но със сигурност няма да стане без рецепта...

# 398
Ох, Мари, вместо да си карате празника, то пак ядове. Съжалявам, че не мога да помогна, мила.
Честит празник на майка ти и момчетата ти!
Честито на Вио, Куини, Коконка, на всички, че май пропускам някой.
Не мога без вас бееееее, връщам се.
Каква парола? И аз искам.
Голям съм лебед.
Стефии- честит малък Стефан! Да ви е жив и здрав малчугана. Ние, виртуалните лели ще помагаме с каквото можем.
 Hug на всички!

# 399
  • Germany
Честит празник на всички! Simple Smile
Честит бебок на Стефи! Да е жив и здрав и много щастлив! Simple Smile

# 400
  • Пловдив
Сега се прибираме от стадиона...... newsm10 newsm44

Мари, това намерих http://apteka.framar.bg/30024334/%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B8% … 0-%D0%BC%D0%B3-50

После ще пиша, а ставам да приготвям вечерята....ще Празнуваме победата сега....

# 401
  • UK
Privet ot Plovdiv. Tuk e strahotno, iskam tuk da jiveq Crazy
Momi4eta blagodarq vi ot sarce za pozdravite da vi se vra6tat stokratno!!!
Na Imennicite da vi e givo i zdravo imeto i vie!  bouquet  bouquet  bouquet
Mnogo vi obi4am  Hug

# 402
  • София
Не, не си лебед, а голяма бяла птица!  Mr. Green Щяла да ходи ....незнам си къде. Тук при нас и ще ни разказваш, ако искаш....пък ние може и съвети да ти дадем.  Hug
Девойки прекрасни, добър вечер!  Hug
Хубав празник е това Цветница! Обичам го. Един от малкото празници, които си обичам. Бях на църква, взех си върбичка, миросаха ме, запалих и свещички. Много хора, много китки, деца, родители...лудница, ама весело. Хората усмихнати, приятни...Купих си люляк, тъмно лилав, и бял, огромен букет, ухаещ прекрасно. Пих кафе и в градинката пред църквата и се наслаждавах на хубавия празник.
Мари, наистина съжалявам.  Sad Не мога да ви помогна.
Ще се върна.  Hug

# 403
  • UK
Мари, има ли го в Турция това лекарство? Ако го има ( ще ми трябва рецепта предполагам или поне снимка, как изглежда) мисля, че няма да е проблем да го вземем, имаме позната с познат, който отскача често там, обаче чак след срядата Rolling Eyes ще мога да проверя Peace

Хубава вечер на всички и не пускайте палците Hug моля ви!!! Дарил добре завърнала се  bouquet

# 404
  • София
Сколасах и аз да честитя Цветница на всички празнуващи! Да сте живи и здрави!  bouquet
Мацки, съвсем ще изклинча от темата, ама имам един въпрос за...коли....Божке, доживяхда питам за коли, ако моя мъж ме прочете ще ме съсипе от бъзици! Та, трябва ни майстор на климатици за нашето дърто магаре. Обиколил е няколко, ама отказват да се наемат да го поправят, стар бил климатика, като колата, де...ма чак пък толкоз, верно, 96-та година ни е бричката, ама никак не е за изхвърляне. ако можете да помогнете- мерсаж!

Мари, дано бързо намерите лекарството, с друго не мога да помогна! Hug

Коконче, стискаме палците, чак ни заболяха кокалчетата!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт