На море в Турция - тема 23

• 96 327
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Записвам се да ви следя,че и на нас другия месец ни предстои почивка в Кушадасъ.
 Искам да попитам,дали ще имам проблеми защото паспорта на малката изтича  началото  на  септември,дали ще направят проблем ,че остават 2месеца до изтичането му?Имаме познат митничар на българо-турската граница,той ни увери,че няма да има проблем ,но от агенцията ми казаха по-добре да го извадя.Таткото ни не е в България и ще и дойде непосредствено преди почивката/искат задължително присъствие на двама родители при ваденето на паспорта/,та затова питам дали някой е имал проблем на границата? ooooh!
 Вълшебни почивки,на тези,на които им предстоят. Hug

# 196
  • София (Възраждане)
И мен от ТА ме предупредиха изрично, че турските гранични власти изискват поне 6 месеца остатъчна валидност на паспортите. Аз не бих рискувала.

# 197
Може ли някой да ме посъветва кой от двата хотела в Дидим да избера:
Boyuk Anadolu или The Holiday Resort.

# 198
  • ВАРНА
mamamishi ами сладолед имаше само на клечка на Алгида и се заплащаше,насипен нямаше,в хотела  бях ме почти само българи и отношението на персонала  беше доста пренебрегващо,незнам все пак е началото на сезона,дано по натък да се оправят нещата.

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 14:41 от lora

# 199
То сладоледа дето се вика е бял кахър Simple SmileПовече ме притеснява отношението и евентуално ако се дължи на това,че сме българи...Аз в описанието на хотела на две места съм чела,че вътрешния басейн е безплатен, а ето че не е.Също съм срещала и ,че има стаи без балкон,а от агенцията ме увериха че всички имат...Абе каквото-такова...платих на ранни още през януари,така че...

# 200
То сладоледа дето се вика е бял кахър Simple SmileПовече ме притеснява отношението и евентуално ако се дължи на това,че сме българи...Аз в описанието на хотела на две места съм чела,че вътрешния басейн е безплатен, а ето че не е.Също съм срещала и ,че има стаи без балкон,а от агенцията ме увериха че всички имат...Абе каквото-такова...платих на ранни още през януари,така че...

Ние бяхме там миналата година и честно казано от лошо отношение не мога да се оплача, напротив бяха много мили и дружелюбни. Храната не беше особено разнообразна, но пък си имаше скара всяка вечер и гладни със сигурност не сме били.

# 201
Да се похваля и аз с резервация за септември- от 03.09. в Палома Клуб Султан в Йоздере със собствен транспорт. Колебанията ни бяха между Гранд Белиш и Сюрмели. Накрая се оказа, че почти на същата цена като Белиш са икономичните стаи в Палома Клуб султан и се спряхме на тях, дано не сме сбъркали! Специални благодарности на liv1892!   bouquet
Тези от вас, които са правили междинна нощувка по време на пътуването с кола, има ли нужда от предварителна резервация? Да ми препоръчате хотел /може би в Чанаккале/?
На връщане мисля да отидем до Памуккале. Удачно ли е там да нощуваме преди да тръгнем към България?

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 15:04 от slavina_S

# 202

И ние планираме през юни да сме там, дано всичко е наред... Ени, от коя дата ще бъдете?

От 03. до 13.06. Мисля тези дни да звънна в хотела да получа информация от първа ръка.Досега /вече 8 години/ турците никога не са ме разочаровали откъм ваканция и почивка, и съм убедена, че и тази година ще е страхотно:)

# 203
  • ВАРНА
Ами дано като започне активно сезона всичко да се оправи,за вътрешният басейн така ни казаха,че се заплаща,морето беше доста студено,басейните биваха.О да определено гладен няма да останеш,но може и още,но основно бях ме българи и явно не ни тачеха много!

# 204
Да се похваля и аз с резервация за септември- от 03.09. в Палома Клуб Султан в Йоздере със собствен транспорт. Колебанията ни бяха между Гранд Белиш и Сюрмели. Накрая се оказа, че почти на същата цена като Белиш са икономичните стаи в Палома Клуб султан и се спряхме на тях, дано не сме сбъркали! Специални благодарности на liv1892!   bouquet
Тези от вас, които са правили междинна нощувка по време на пътуването с кола, има ли нужда от предварителна резервация? Да ми препоръчате хотел /може би в Чанаккале/?
На връщане мисля да отидем до Памуккале. Удачно ли е там да нощуваме преди да тръгнем към България?

Икономичните стаи обикновено са на партерен етаж, може да са на по-шумно място, може да са по-малки, може да нямат тераса - изобщо са нещо, с известни недостатъци в сравнение с нормалните стаи и затова се предлагат на по-ниска цена.

# 205
  • София
Palm Wings в Кушадасъ всеки момент ще го отворят. Казаха ми, че интериорът в стаите бил като на Веноса (т.е. много добре). Мои близки ще са от 31.05 и като се върнат ще дам по-подробна информация. А ако все пак има проблем (в което се съмнявам) туристите трябва да се пренасочат в същата или по-висока категория хотел, но се надявам, че това няма да се наложи. За мен мениджмънта е доста опитен (Palm Wings Дидим и Веноса са на същата група) и няма да се изложат.

# 206
  • Русе
И ние ще сме в Palm Wings в Кушадасъ, но от 22.06. Май за сега аз ще събера най-много впечатления преди да заминем Wink В ТА ми казаха, че още едно семейство от Ловеч е резервирало там от 06.06. Дано после дадат отзиви!

# 207
# 208
lora,
аз не разбрах вие или сестра ви е била на почивка в Дидим.
Но така или иначе е лошо... Да очакваш с нетърпение пътуването си и да се върнеш разочарован.
Това, което са ви причинили с превоза е просто...ужасно. На дълъг път и да пътуваш при такива условия ... Оплачете се.
Казвате, че автобуса на Ориент е бил хубав. Ама вие сте се качили в него чак в Кушадасъ!? Което си е почти до Дидим.
А на връщане как пътувахте?

# 209
Много странно  newsm78 Доста хора са ходили в Дидим Бийч Елеганс, но на lora мнението е първото негативно за него. Съжалявам за случилото се с превоза, дано следващата ви почивка е по-добра във всеки един аспект  Peace

Общи условия

Активация на акаунт